Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Sigur si tu abia ai asteptat primavara ca sa poti sa porti din nou rochii de zi in care sa te simti ca o adevarata vedeta. Iar trendurile acestui sezon iti aduc atat de multe variante! Culori romantice sau, dimpotriva, foarte puternice; croiuri extravagante sau modele romantice; detalii...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Afla ce rochii de zi se poarta primavara-vara aceasta

Articol: Afla ce rochii de zi se poarta primavara-vara aceasta

16 march 2018, articol adaugat la 16 march 2018, ora 18:08

Sigur si tu abia ai asteptat primavara ca sa poti sa porti din nou rochii de zi in care sa te simti ca o adevarata vedeta. Iar trendurile acestui sezon iti aduc atat de multe variante! Culori romantice sau, dimpotriva, foarte puternice; croiuri extravagante sau modele romantice; detalii nonconformiste sau aplicatii de efect - astfel am putea sa descriem pe scurt moda pentru aceasta primavara. Nu trebuie decat sa te inarmezi cu buna dispozitie si pofta de shopping, pentru ca sigur vei gasi o multime de rochii de zi care cer cu disperare sa fie purtate de tine. Da un restart garderobei tale pentru ca aceste modele sunt un must-have!

Rochii de zi in nuante romantice

Pastelurile nu iti vor da pace sezonul acesta. Le vei intalni sub orice forma posibila si sigur iti vor face si tie cu ochiul. Daca esti o fire romantica, opteaza pentru rochii de zi vaporoase, care sa imite valurile marii si vantul blajin al verii. Daca, dimpotriva, iti place sa faci combinatii spectaculoase, alege rochii de zi pastelate si adauga accesorii in culori foarte tari. De exemplu, rozul pudrat arata foarte bine in combinatie cu rosul, iar baby blue este cel mai bine pus in valoare de oranj si galben. Incearca si un look de inspiratie rock! Accesoriile foarte masive arata foarte bine in combinatie cu aceste nuante eminamente romantice.

Rochii de zi cu franjuri

Franjurile ne duc cu gandul la atmosfera de festival pe care ne-o aduce fiecare vara. Daca iti place sa iesi din anonimat prin detalii cat mai indraznete, alege rochii de zi cu franjuri si sigur nu vei da gres. Contureaza o tinuta cat mai American Girl cu ciocate, palarii din paie, ochelari rotunzi, rucsacuri sau borsete. Vara aceasta este despre a ne distra cat mai bine si a crea amintiri pe care sa nu le uitam niciodata. Ofera atentie maxima tinutelor pe care le porti si bucura-te de o vara spectaculoasa. Ce spui? Tu iti vei cumpara rochii de zi cu franjuri?

Rochii de zi deconstruite

Moda ultimilor ani ne propune haine de dama deconstruite: decupaje imprevizibile, croiuri extravagante si combinatii de materiale total neasteptate. Poarta rochii de zi care sa urmeze aceasta estetica si sigur vei atrage atentia oriunde vei merge. Ofera-ti privilegiul de a fi speciala si lasa orice regula in urma. Pana la urma, moda isi propune sa ne ofere incredere si fericire, asa ca este timpul sa experimentezi orice iti doresti. Cumpara rochii de zi cu care sa iesi din anonimat.

Bogas.ro ne-a pregatit deja o colectie impresionanta de haine de dama de primavara-vara, printre care se afla o multime de rochii de zi de care sigur te vei indragosti la prima vedere. Nu mai pierde timpul - ia pulsul ultimelor trenduri in moda si adauga in garderoba cele mai frumoase modele! Intra chiar acum pe site-ul Bogas si profita de super ofertele la intreaga colectie de haine de dama.

Autor, Sursa

Autor: Bogas
Sursa: Rochii de zi

Cuvinte cheie

rochii de seara, rochii de zi, bogas, haine de dama

Statistici

Data articol: 16 Mar 2018
Data adaugarii: 16 Mar 2018, ora 18:08
Ultima actualizare: 16 Mar 2018, ora 18:09
Vizualizari in ultimele 30 zile: 2023 din total vizualizari: 2023
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.