Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Inca din august anul trecut, designeri din intreaga lumea s-au adunat pentru a decide care sunt tendintele pentru anul 2017, ce ramane valabil si ce trebuie sa dispara cu desavarsire. Printre trendurile care vor fi la putere in moda anului 2017 se afla rochiile de dama in culori aprinse,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Ce rochii de dama trebuie sa ai in garderoba ta in acest sezon

Articol: Ce rochii de dama trebuie sa ai in garderoba ta in acest sezon

01 february 2017, articol adaugat la 01 february 2017, ora 12:22

Inca din august anul trecut, designeri din intreaga lumea s-au adunat pentru a decide care sunt tendintele pentru anul 2017, ce ramane valabil si ce trebuie sa dispara cu desavarsire. Printre trendurile care vor fi la putere in moda anului 2017 se afla rochiile de dama in culori aprinse, cu imprimeuri florale sau traditionale, dar si cele simple, monocromatice, realizate din catifea, dantela sau jerse.

Asadar, pentru a fi in pas cu moda si pentru momentele in care iti doresti sa fii in centrul atentiei, site-ul HainedeVis vine in sprijinul tau o mare varietate de rochii dama, la preturi imbatabile. Realizate in studioul propriu de creatie, in ton cu tendintele actuale, rochiile de dama disponibile pe site-ul HainedeVis sunt disponibile intr-o gama variata de modele, texturi, culori si stiluri, pentru a fi pe gustul tuturor doamnelor si domnisoarelor.

1. Rochia Sandra
Printre modelele de rochii de dama in voga pentru anul 2017 se afla si rochiile de dama de catifea. De aceea, rochia Sandra nu trebuie sa lipseasca din garderoba doamnelor si domnisoarelor care vor sa fie in pas cu moda. Realizata din catifea elastica de culoare vinului, rochia iti pune in valoare silueta, datorita croiului conic. Pentru un plus de rafinament si eleganta, poti adauga acestei rochii atat accesorii aurii, argintii, dar si nude, pentru acele momente in care iti doresti sa fii o prezenta de neuitat.

2. Rochia Despina
Rochia Despina reprezinta unul dintre acele modele de rochii de dama care pot imbina perfect stilul traditional romanesc cu eleganta si stilul desavarsit. Acest tip de rochie dama aduce un suflu nou printului cu specific traditional romanesc, prin paleta de culori folosite, a croiului care pune in valoare silueta si a materialului de calitate folosit si anume crep elastic. Versatilitatea acestui model iti permite sa o poti purta atat la birou sau intr-un cadru formal, accesorizand-o cu o pereche de botine si cu un sacou office, dar si intr-un cadru mai relaxat, la o iesire in oras, impreuna cu o geaca de piele si cu o pereche de ghete comode. Pentru o aparitie si mai indrazneata, care sa atraga privirile tuturor, puteti opta pentru aceasta rochie disponibila in varianta rosie.

3. Rochia Noelia
Din categoria modelelor de rochii dama versatile face parte si rochia Noelia. Realizata din jerse elastic, cu un croi conic ce accentueaza linia feminina a oricarei siluete, aceasta rochie este perfecta atat pentru activitati de zi precum o zi la birou, o plimbare in parc sau la shopping, cat si pentru iesiri in club sau alte evenimente mai formale. Ai posibilitatea de a le accesoriza atat cu incaltaminte mai casual, precum ghete sau balerini, cat si cu pantofi mai eleganti. Combinatia inedita de culori iese imediat in evidenta si te vei face remarcata oriunde vei purta acest model de rochie.

4. Rochia Dalia
Pentru a da culoare zilelor gri de iarna, in care soarele nu isi face aparitia, alege din categoria de rochii dama, modelul Dalia. Gratie culorii intense a rochiei, albastru electric, nu vei trece neobservata si simpla ta aparitie in aceasta rochie va insenina ziua celor din jurul tau. Rochia Dalia se remarca fata de alte rochii de dama datorita imprimeului floral stilizat realizat cu atentie si migala si croiului clos care pune in valoare orice tip de silueta.

5. Rochia Kasia
Cine a spus ca iarna trebuie sa porti doar rochii in culori inchise? Cu un design elegant si totusi usor jucaus, rochia Kasia aduce garderobei tale de iarna un suflu dinamic si tineresc. Confectionata din jerse elastic, cu un imprimeu unicat in culori aprinse, aceasta rochie de dama este simplu de purtat si de asortat, iar gulerul alb echilibreaza tinuta si te scuteste de o accesorizare la nivelul gatului. Croiul lejer al rochiei Kasia este menit sa ascunda micile imperfectiuni ale siluetei si sa iti ofere incredere in fortele tale.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Rochii dama

Cuvinte cheie

rochii dama, haine dama

Etichete

Statistici

Data articol: 01 Feb 2017
Data adaugarii: 01 Feb 2017, ora 12:22
Ultima actualizare: 01 Feb 2017, ora 12:25
Vizualizari in ultimele 30 zile: 704 din total vizualizari: 704
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.