Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Vara nu este completa daca nu participi la cel putin o petrecere organizata la piscina. Cu toate acestea, pe cat de distractive sunt asemenea evenimente, pe atat de complicat este sa iti construiesti un look armonios. In ceea ce priveste tinuta, misiunea ta este putin mai simpla; alegi...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

6 pasi esentiali pentru un machiaj perfect pentru o petrecere la piscina

Articol: 6 pasi esentiali pentru un machiaj perfect pentru o petrecere la piscina

13 july 2018, articol adaugat la 13 july 2018, ora 17:23

Vara nu este completa daca nu participi la cel putin o petrecere organizata la piscina. Cu toate acestea, pe cat de distractive sunt asemenea evenimente, pe atat de complicat este sa iti construiesti un look armonios. In ceea ce priveste tinuta, misiunea ta este putin mai simpla; alegi un costum de baie intreg, o pereche de papuci, ochelari de soare si, eventual, o sapca, o palarie sau un cozoroc. Adevarata provocare apare atunci cand trebuie sa alegi ce machiaj sa porti. Vremea va fi destul de calduroasa, asa ca trebuie sa te asiguri ca iti va rezista intreaga zi. Iata care sunt pasii esentiali pe care trebuie sa ii urmezi.

Primer

Un machiaj reusit are intotdeauna la baza un primer de calitate. Daca esti in cautarea unui produs cosmetic minune, atunci trebuie sa folosesti baza de machiaj Luminous de la Melkior Professional. Acesta uniformizeaza textura tenului si ofera o senzatie de catifelare, lupta impotriva ridurilor si confera tenului o luminozitate naturala, atenueaza aspectul porilor si al ridurilor fine, facilitand aplicarea fondului de ten. Mai mult, hidrateaza si pregateste tenul pentru produsele ce urmeaza a fi aplicate si, cel mai important, contine SPF30 si are efect antioxidant.

Fondul de ten

Protectie impotriva razelor UV? Bifat! Textura lejera, acoperire light-medie? Bifat! Rezistenta maxima? Bifat! Fondul de ten fluid de la Melkior este tot ceea ce iti trebuie pentru a uniformiza culoarea si textura pielii tale si a,, pregati terenul" pentru un machiaj colosal. Acesta confera tenului un aspect luminos, natural si satinat, textura sa cremoasa lasand pielea catifelata, impecabila si radianta.

Corector de ten

Daca vara aceasta vei avea o viata de noapte intensa, ai nevoie de un corector de ten in poseta. Acopera cearcanele si toate celelalte imperfectiuni si pregateste-ti chipul pentru un machiaj care sa atraga atentia tuturor celor din jurul tau. La final, aplica pe intreg chipul o pudra libera.

Ofera culoare ochilor

Probabil ca te vei ascunde in spatele ochelarilor de soare intreaga zi, dar odata ce soarele va apune, iar petrecerea se va incinge, vei fi fericita ca te-ai gandit sa folosesti farduri de pleoape in tonuri puternice. Alege culori precum albastru, oranj, fucsia, galben, violet sau verde si aplica-le ca atare. Vara aceasta se poarta machiajul monocromatic, neestompat, neblenduit.

Adauga putina drama

Cum altfel sa oferi machiajului tau un aspect glam, daca nu cu ajutorul unui mascara care sa ofere volum si alungire genelor tale? Cu siguranta ai observat si tu ca un machiaj nu este complet fara macar un strat de mascara, asa ca nu trece nici de aceasta data de acest pas. Incearca noul Mascara Volume Scandalash de la Melkior! Este foarte rezistent, nu curge si nu se intinde, asa ca poti sa stai linistita - vei avea un makeup perfect intreaga zi. Noi iti recomandam sa aplici 2-3 straturi pentru un rezultat WOW.

Buzele

Asigura-te ca machiajul tau va avea un aspect luxos intreaga zi - foloseste un ruj rezistent, care sa nu se ia de pe buze foarte usor. Opteaza pentru variantele lichide mate! Foloseste culori deschise, precum roz, oranj, nude sau fucsia si bucura-te de un look impecabil!

Autor, Sursa

Autor: Melkior
Sursa: Machiaj

Cuvinte cheie

machiaj, produse cosmetice, melkior

Statistici

Data articol: 13 Jul 2018
Data adaugarii: 13 Jul 2018, ora 17:23
Ultima actualizare: 13 Jul 2018, ora 17:24
Vizualizari in ultimele 30 zile: 575 din total vizualizari: 575
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.