Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: La jumatatea lui noiembrie am lansat campania SunFriday, prin care am decis sa directionam 3% din veniturile obtinute catre copiii institutionalizati, prin Asociatia Fluens. Ne continuam demersul cu o alta fapta buna, motiv pentru care, pe 18 noiembrie, le-am donat copiilor cu autism...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

GadgetWorld ajuta copiii cu autism de la Asociatia Piano Therapy

Articol: GadgetWorld ajuta copiii cu autism de la Asociatia Piano Therapy

29 november 2016, articol adaugat la 29 november 2016, ora 12:34

La jumatatea lui noiembrie am lansat campania SunFriday, prin care am decis sa directionam 3% din veniturile obtinute catre copiii institutionalizati, prin Asociatia Fluens.

Ne continuam demersul cu o alta fapta buna, motiv pentru care, pe 18 noiembrie, le-am donat copiilor cu autism de la Asociatia Piano Therapy un pian flexibil, pentru ca muzica este cea care le aduce alinare. La invitatia Tatianei Danciulescu, presedintele acestei organizatii, am raspuns prompt la nevoia asociatiei ce "are in grija 40 de copii cu autism cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani, care beneficiaza de logopedie, terapie comportamentala si lectii de pian - prin metoda piano therapy".

Piano Therapy este o forma de terapie special creata pentru copiii cu autism si cei cu tulburari de limbaj, avand ca scop dezvoltarea abilitatilor motrice, a limbajului, a atentiei, precum si imbunatatirea stilului de viata al celor mici si scaderea comportamentelor disruptive. In acest sens, Tatiana Danciulescu mai spune ca pianul flexibil oferit de GadgetWorld este ideal pentru ca "ne straduim sa ii punem in contact cu cat mai multe texturi si materiale diverse".

Copiii inclusi in programul Asociatiei Piano Therapy provin din medii diverse si beneficiaza de sedinte de terapie intr-o camera separata, fiecare copil bucurandu-se de atentia totala a unui terapeut.

Din pacate, in Romania, cei care au autism sunt considerati un grup dezavantajat, mai ales ca diagnosticul nu are un tratament medicamentos, ci doar metode de terapie comportamentala, logopedie si piano therapy.

Tocmai din dorinta ca acesti copii sa fie integrati in societate, Asociatia Piano Therapy ofera suport in mod voluntar copiiilor din familii cu probleme financiare. Insa, din pacate, costurile asociatiei, precum chiria, utilitatile, salariile terapeutilor, nu permit oferirea suportului necesar tuturor familiilor care solicita asistenta. Si pentru ca orice donatie este binevenita, acest pian flexibil de la GadgetWorld le-a adus un zambet si este un ajutor real pentru copiii care sufera de autism.

Pianul flexibil, donat catre Asociatia Piano Therapy, este un gadget 3 in 1 (gadget/ instrument muzical/ jucarie), extrem de potrivit pentru orice copil. Iar cele 128 de tonuri si 100 de ritmuri diferite, plus 20 de cantece demo din memoria interna, plus faptul ca este distractiv si usor de folosit, i-a facut pe cei mici sa se bucure nespus de cadoul primit.

Si tu poti face o fapta buna! Intra pe site si alege diverse gadgeturi pentru copii, astfel incat sa le dezvolti personalitatea.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Pian flexibil

Categorii

Cuvinte cheie

gadgeturi, cadouri femei, cadouri barbati, cadouri corporate, gadgetworld

Statistici

Data articol: 29 Nov 2016
Data adaugarii: 29 Nov 2016, ora 12:34
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 613 din total vizualizari: 613
GadgetWorld ajuta copiii cu autism de la Asociatia Piano Therapy
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.