Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Stim cat de greu este sa fii fumator, mai ales din 16 martie, de cand a intrat in vigoare legea antifumat. Insa varianta unei tigari electronice este cu mult mai plauzibila, in contextul in care, tot mai multe cercetari in domeniul sanatatii au relevat ceea ce deja se stia - ca tigara...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Tigari electronice sigure, rezultate imediate

Stire: Tigari electronice sigure, rezultate imediate

21 november 2016, stire adaugata la 21 november 2016, ora 13:16

Stim cat de greu este sa fii fumator, mai ales din 16 martie, de cand a intrat in vigoare legea antifumat. Insa varianta unei tigari electronice este cu mult mai plauzibila, in contextul in care, tot mai multe cercetari in domeniul sanatatii au relevat ceea ce deja se stia - ca tigara electronica te ajuta sa renunti rapid si eficient la fumat.

Spre deosebire de tigarile cu tutun, cele electronice iti ofera nu doar doza de nicotina de care ai nevoie, cat si o experienta a vapatului rafinata, in care poti controla cantitatea de vapori.

In principiu, tigarile electronice de calitate isi aduc rezultatele rapid. In primul rand, pentru ca, inca de la lansarea lor din 2003, tigarile electronice au fost incercate de sute de mii de oameni, care au renuntat la fumat. Iar aceste cazuri continua sa creasca, mai ales ca in Marea Britanie, unde s-a compensat tigara electronica de la inceputul acestui an, se asteapta ce peste 1 milion de oameni din Regat sa inlocuiasca fumatul cu un obicei mai sanatos, prin folosirea unei tigari electronice.


Studiile recente demonstreaza ca tigarile electronice nu sunt nocive
Sute de studii privind eficienta si siguranta oferita de tigara electronica sunt realizate anual, de catre cercetatori faimosi din intreaga lume. Din SUA pana in Asia si Europa, principala preocupare este de a-i face pe fumatori sa inlocuiasca tigarile cu tutun, ce contin peste 4000 de substante nocive, cu cele electronice, mult mai sigure. In primul rand, acestea sunt sigure pentru ca functioneaza pe baza de lichide (realizate din 3 substante), care reduc, treptat, nevoia de nicotina.

In plus, aceste lichide pentru tigari electronice au arome si cantitati de nicotina diferite - de la 0 la 18 mg, fapt care a transformat tigara electronica intr-o modalitatea terapeutica si alternativa viabila de renuntare la fumat.

In plus orice tigara electronica de calitate aduce si beneficii pentru inima. Daca o tigara cu tutun dezvolta riscul de a face infarct miocardic, prin aculumarea de colesterol pe artere, accidente vasculare, boli pulmonare sau tensiune, nu acelasi lucru se poate spune si despre tigarile electronice. Un recunoscut medic cardiolog, pe numele lui dr. Konstantinos Farsalinos declara ca "trecerea de la tigarile obisnuite la tigari electronice duce la imbunatatirea tensiunii arteriale".

In acord cu celebrul medic este si dr. Riussel Luepeker, de la Universitatea din Minnesota, care spune ca nu exista "nicio indoiala ca, daca expui pe cineva la mai putini compusi bioactiv chimici, vor fi mai putine efecte negative, asa cum se intampla in cazul tigarilor electronice".

Si dr. Ann McNeill de la National Addiction Centre, sustine, intr-un interviu acordat The New York Times, ca "tigarile electronice sunt noi, dar sunt mult mai sigure decat cele traditionale, care ucid anual peste 6 milioane de persoane in lume".

Autor, Sursa

Autor: Tigara Electronica nr.1
Sursa: Tigara electronica

Cuvinte cheie

tigara electronica, elichide, tigari electronice

Statistici

Data stire: 21 Nov 2016
Data adaugarii: 21 Nov 2016, ora 13:16
Ultima actualizare: 21 Nov 2016, ora 13:16
Vizualizari in ultimele 30 zile: 631 din total vizualizari: 631
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.