Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Sfarsitul de an se apropie cu repeziciune si odata cu el vine perioada aglomerata a sarbatorilor de iarna dar si a analizelor financiar-contabile, momentul in care se evalueaza activitatea firmei pe intregul an. Multe firme ofera clientilor fideli si firmelor colaboratoare, la sfarsit de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Produse promotionale din categoria birotica - Didex 2012

Articol: Produse promotionale din categoria birotica - Didex 2012

01 february 2012, articol adaugat la 01 february 2012, ora 13:30

Sfarsitul de an se apropie cu repeziciune si odata cu el vine perioada aglomerata a sarbatorilor de iarna dar si a analizelor financiar-contabile, momentul in care se evalueaza activitatea firmei pe intregul an. Multe firme ofera clientilor fideli si firmelor colaboratoare, la sfarsit de an, produse promotionale din categoria birotica, personalizate cu insemnele firmei - sigla sau slogan, in semn de multumire pentru colaborarea fructuoasa din timpul anului. Oferirea acestor produse promotionale din categoria birotica reprezinta o metoda moderna si profesionista de a face reclama firmei dumneavostra si o buna ocazie de a va arata aprecierea fata de clienti si de parteneri. SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse de birotica, de o calitate deosebita care pot fi personalizate la cerea clientului.

Prin catalogul de produse Didex 2012 va prezentam oferta de agende pentru anul 2012 a firmei SC Keops Star SRL; in catalog puteti gasi o diversitate de modele de agende datate sau nedatate, ideale pentru uzul profesional sau personal, cu un design elegant si intr-o paleta impresionanta de culori. Agendele au copertile din imitatie piele, hartia folosita este de calitate superioara iar sistemul de inchidere al acestora le transforma in instrumente de lucru usor de folosit si depozitat. Unele dintre aceste produse promotionale din categoria birotica au pe copertile interioare compartimente speciale pentru documente, avand o dubla functionalitate- de agenda si de mapa. In catalogul Didex 2012 pe langa agende sunt prezente si alte produse promotionale din categoria birotica de tip notebook, organizer sau mapa. Printre produsele deosebite se numara agendele prevazute cu un buzunar exterior pentru telefonul mobil sau ochelari si cele care sunt prevazute cu un suport special pentru instrumental de scris- stilou sau pix. Accesoriile care pot fi atasate agendelor sunt solutii igenioase ce transforma agenda intr-un obiect multifunctional. In catalog sunt disponibili suporti, confectionati din material textil, pentru ochelari sau pentru instrumentele de scris, care sunt realizati cu un sistem de prindere ce permite atasarea acestora de copertile agendei.

Aceste produse promotionale din categoria birotica pot fi folosite cu succes de catre companii in activitatea zilnica de birou. Sfarsitul de an este momentul propice pentru a stabili bugetul de cheltuieli pe anul urmator inclusiv cheltuielile pentru produse de birotica. SC Keops Star SRL ofera clientilor produse de birotica de o calitate deosebita, care se remarca fata de produsele concurente aflate pe piata prin design si functionalitate . Oferta de produse de birotica ilustrata in catalogul Didex 2012 este atat de diversa din punct de vedere al designului si al preturilori incat satisface chiar si pe cei mai exigenti clienti.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Materiale promotionale

Cuvinte cheie

produse promotionale, produse birotica, materiale promotionale, birotica, didex 2012, obiecte promotionale

Statistici

Data articol: 01 Feb 2012
Data adaugarii: 01 Feb 2012, ora 13:30
Ultima actualizare: 07 May 2012, ora 15:07
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1241 din total vizualizari: 1241

Poze Articol

Produse promotionale din categoria birotica - Didex 2012Produse promotionale din categoria birotica - Didex 2012
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.