Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Economia de piata a creat conditiile necesare punerii in practica a ideilor micilor si marilor intreprinzatori. Pentru a reusi pe o piata aflata in continua transformare si dezvolatre este nevoie de un plan de afaceri bine pus la punct, capital si o buna promovarea a serviciilor si a...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Materiale promotionale corporate

Articol: Materiale promotionale corporate

30 may 2012, articol adaugat la 30 may 2012, ora 17:59

Economia de piata a creat conditiile necesare punerii in practica a ideilor micilor si marilor intreprinzatori. Pentru a reusi pe o piata aflata in continua transformare si dezvolatre este nevoie de un plan de afaceri bine pus la punct, capital si o buna promovarea a serviciilor si a produselor firmei. SC Keops Star SRL, firma cu o vechime de peste 7 ani pe piata produselor de publicitate, ofera clientilor consultanta de specialitate in vederea organizarii campaniilor de advertising si de branding. Oferta de produse promotionale a firmei impresioneaza prin varietatea produselor si calitatea acestora, unele dintre acestea fiind unice pe piata romaneasca de profil. Produsele promotionale comercializate de SC Keops Star SRL sunt clasificate in urmatoarela categorii: moda, vitality, agende, birou, instrumente de scris, voiaj, electronice, birou si eco.

Companiile care isi desfasoara activitatea in zona de top management si marketing, organizeaza campaniile de publicitate cu mai multa atentie, produsele promotionale oferite fiind destinate unor clienti selectivi si pretentiosi. Produsele promotionale corporate de tip tip agende de birou, instrumente de scris, carnetele notite si suporti, mape conferinta, ustensile pentru prezentari, suporti carti de vizita, calculatoare si seturi de calatorie pentru laptop vor fi intotdeauna apreciate ce catre clienti si de catre partenerii de afaceri. Aceste produse promotionale corporate pot fi oferite in momentul achizitionarii de servicii sau produse, pentru fidelizarea clientilor si pentru manifestarea recunostintei si a respectului fata de partenerii de afaceri . Produsele promotioanle corporate pot fi daruite cu ocazia unor evenimente speciale -de Craciun sau de Paste- sub forma de cadouri promotionale. Ce cadou poate fi mai inspirat pentru un om de afaceri decat un set de instrumente de scris, o agenda si o geanta pentru laptop? Aceste produse promotionale pot fi personalizate cu insemnele firmei, cu mesaje speciale sau cu elementele promotiei. SC Keops Star SRL ofera clientilor servicii de presonalizare a produselor promotionale coporate prin tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Produsele promotionale corporate pot reprezenta elementul central al campaniilor de publicitate derulate de firme in scopuri umanitare, firma organizatoare oferind colaboratorilor de afaceri care i se alatura, in astfel de proiecte, produse promotionale corporate, personalizate cu elementele campaniei. Astfel de campanii contribuie la conturarea unei imagini profesioniste si umane a companiei organizatoare. Oferta de produse promotionale corporate a firmei SC Keops Star SRL poate fi consultata on-line, pe site-ul companiei www.promotional-zone.ro. Detalii despre fiecare produs in parte gasiti in cataloagele: Europa Enterprise, Didex 2012, Cool 2012, ColourFul Seasons si Yes.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

materiale promotionale corporate, articole promotionale corporate, produse promotionale corporate, promotionale corporate, produse promotionale

Statistici

Data articol: 30 May 2012
Data adaugarii: 30 May 2012, ora 17:59
Ultima actualizare: 30 May 2012, ora 18:00
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1294 din total vizualizari: 1294
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.