Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Firmele care doresc sa fie percepute ca agenti economici seriosi si atenti la cerintele clientilor investesc in campanii de publicitate al caror obiectiv este promovarea serviciilor si a produselor lansate de curand pe piata si informarea corecta a consumatorilor cu privire la aceste...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Sarbatoriti Pastele oferind cadouri promotionale

Articol: Sarbatoriti Pastele oferind cadouri promotionale

05 april 2012, articol adaugat la 05 april 2012, ora 14:46

Firmele care doresc sa fie percepute ca agenti economici seriosi si atenti la cerintele clientilor investesc in campanii de publicitate al caror obiectiv este promovarea serviciilor si a produselor lansate de curand pe piata si informarea corecta a consumatorilor cu privire la aceste servicii si produse. Sarbatorea de Paste este unul dintre momentele preferate ale multor comercianti pentru inceperea de campanii de advertising, receptivitatea consumatorilor la produse si la servicii noi fiind acum mai mare. Oferirea de cadouri promotionale, in cadrul acesto campanii de publicitate, este o modalitate eficienta de a adauga un plus de imagine firmei si de a incuraja consumul.

SC Keops Star Srl, firma cu o experienta de peste 7 ani in comercializarea produselor promotionale, a venit cu o noutate in oferta de produse promotionale pentru anul 2012- dulciurile promotionale. Aceste produse noi, alaturi de cele deja existente, ofera clientilor multiple idei de cadouri promotionale care pot fi oferite de Paste clientilor, angajatilor si partenerilor de afaceri. In cataloagele de produse promotionale, postate pe site-ul firmei www.promotional-zone.ro, sunt prezentate in detaliu toate produsele promotionale comercializate de SC Keops Star Srl, clasificate pe categorii de produse: moda, casa, vitalitate, electronice, birou, instrumente de scris, eco, agende si dulciuri.

Sarbatoarea Pastelui este un bun prilej pentru comercianti de a lansa promotii si campanii de publicitate care au ca rezultat cresterea vanzarilor. Acest moment poate reprezenta si ocazia de a multumi tuturor celor care prin efortul lor au contribuit la prosperitatea fimei; parteneri de afaceri, angajati sau clienti, cu totii vor fi incantati sa primeasca cadouri promotionale de Paste. Acest gest nu va trece neobservat, sporind consideratia si increderea fata de firma care isi creeaza o imagine profesionista si competitiva pe piata. Cadourile promotionale pot fi personalizate cu mesaje si elementele grafice ale promotiei ; pentru sarbatori pot fi create cosuri cadou care sa contina o varietate de produse promotionale.

Potrivit statisticilor, romanilor le plac promotiile si in perioada sarbatorilor incepe goana dupa cumparaturi. Firmele care ofera in aceasta perioada cadouri promotionale la achizitionarea unor produse si servicii vor inregistra cresteri semnificative in vanzari. Indiferent de domeniul in care activati, consultand cataloagele de produse promotionale ColourFul Seasons, Europa Enterprise, Cool, Yes, Sweets si Didex 2012 veti gasi, cu siguranta, produse potrivite pentru cadouri promotionale.

Cadouri promotionale potrivite de sarbatori sunt dulciurile promotionale, produse care vor placea in egala masura copiilor si adultilor. Catalogul Sweets va prezinta oferta de dulciuri promotionale a firmei SC Keops Star Srl; aceste produse sunt de foarte buna calitate, exista varietati ce nu contin grasimi si coloranti artificiali si se remarca prin varietatea formelor, aromelor si culorilor.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

cadouri promotionale, promotionale paste, materiale promotionale, produse promotionale

Statistici

Data articol: 05 Apr 2012
Data adaugarii: 05 Apr 2012, ora 14:46
Ultima actualizare: 07 May 2012, ora 15:08
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1158 din total vizualizari: 1158
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.