Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In luna mai incepe, in mod oficial, campania electorala pentru alegerile locale; sunt in joc pozitii administrative importante la nivel local, incepand cu primaria si terminand cu consiliul judetean si diferite alte institutii subordonate primariei. Partidele politice incearca prin toate...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Materiale promotionale electorale

Articol: Materiale promotionale electorale

19 april 2012, articol adaugat la 19 april 2012, ora 10:47

In luna mai incepe, in mod oficial, campania electorala pentru alegerile locale; sunt in joc pozitii administrative importante la nivel local, incepand cu primaria si terminand cu consiliul judetean si diferite alte institutii subordonate primariei. Partidele politice incearca prin toate mijloacele permise sa isi mediatizeze cat mai intens candidatii si programele electorale. Produsele promotionale electorale ocupa un rol important in promovarea ideologiei partidului politic si a imaginii sale in randul electoratului. Multe dintre partidele politice obisnuiesc sa organizeze, in aceasta perioada, manifestari artistice, sociale sau politice in cadrul carora sunt distribuite produsele promotionale electorale. Impactul acestor produsele promotionale electorale este mare, ajutand electoratul sa afle mai multe informatii despre platforma program a partidului si despre canditatii sustinuti de catre acesta.

SC Keops Star SRL, firma specializata in comercializarea produselor promotionale, prezinta in detaliu oferta de produse promotionale electorale, pe site-ul companiei www.promotional-zone.ro. Consultand cataloagele de produse promotionale Europa Enterprise, Cool, Yes, Didex 2012, ColourFul Seasons si Sweets veti descoperi produse promotionale deosebite ca design si calitate care pot fi folosite cu succes in scopuri electorale. Aceste produse promotionale sunt clasificate in urmatoarele categorii: moda, pentru casa, vitality, agende, birou, instrumente de scris, voiaj, electronice, birou, dulciuri si eco. O campanie electorala bine pusa la punct, care presupune organizarea de diferite activitati, aparitii TV si radio, distribuirea de produse promotionale electorale, este hotaratoare pentru rezultatele politice obtinute de partid la sfarsitul alegerilor. Produse promotionale electorale pot fi oferite alegatorilor atat in perioada campaniei electorale, inaintea primului tur de scrutin, cat si dupa, daca urmeaza sa se organizeze un al doilea tur de scrutin. Produsele promotionale electorale bine alese, ce contin imagini si mesaje suggestive, pot face diferenta, convingandu-i pe cei nehotarati sa sustina ideile politice ale partidului participant la alegeri.

SC Keops Star SRL ofera celor interesati produse promotionale de calitate superioara, intr-o varietate impresionanta de modele si de culori. Consultand oferta firmei este aproape imposibil sa nu gasiti produsele promotionale electorale care sa va reprezinte cel mai bine ideile. Diversitatea de culori permite alegerea unor produse promotionale electorale in culorile partidului pentru a crea si mai bine imaginea unitara a campaniei de promovare. SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor, pe langa oferta de produse promotionale, si servicii de consultanta si de personalizare a produselor promotionale. In functie de tipul produselor, acestea pot fi personalizate prin tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec, cu elemente specifice campaniei electorale: numele partidului politic si a canditatului, sloganul campaniei si elemente grafice specifice siglei partidului politic.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

materiale promotionale electorale, produse promotionale electorale, produse promotionale

Statistici

Data articol: 19 Apr 2012
Data adaugarii: 19 Apr 2012, ora 10:47
Ultima actualizare: 19 Apr 2012, ora 10:48
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1203 din total vizualizari: 1203

Poze Articol

Materiale promotionale electoraleMateriale promotionale electorale
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.