Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Martie, luna a iubirii si a renasterii naturii, este marcata de doua momente importante sarbatorite cu mult entuziasm si bucurie de romani- 1 Martie si 8 Martie. Cele doua sarbatori reprezinta pentru comercianti momentul potrivit pentru lansarea de campanii publicitare si de promotii,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Oferta martisoare - produse promotionale

Articol: Oferta martisoare - produse promotionale

27 february 2012, articol adaugat la 27 february 2012, ora 12:37

Martie, luna a iubirii si a renasterii naturii, este marcata de doua momente importante sarbatorite cu mult entuziasm si bucurie de romani- 1 Martie si 8 Martie. Cele doua sarbatori reprezinta pentru comercianti momentul potrivit pentru lansarea de campanii publicitare si de promotii, organizate in marile lanturi de magazine. Oferirea de produse promotionale la achizitioanarea unui produs este strategia potrivita pentru incurajarea consumului in aceasta perioada, cand marea majoritate a romanilor cauta un cadou pentru cei dragi de 1 Martie sau de 8 Martie. Primavara este sezonul in care creste preocuparea tuturor pentru aspectul fizic, prin urmare toate campanile de publicitate care vor presupune oferirea de produse promotionale cosmetice sau de uz personal se vor bucura de succes in randul consumatorilor. Seturile de manichiura, seturile spa, seturile de baie, periile de par, oglinzile cosmetice si gentile cosmetice sunt produse promotionale care vor atrage atentia clientelor in mod sepcial, mereu preocupate sa arate impecabil. SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor o varietate impresionanta de produse promotionale, ideale pentru sustinerea campaniilor publicitare derulate in perioada sarbatorilor de Martisor si 8 Martie; oferta de produse promotionale, a firmei SC Keops Star SRL, postata pe www.promotional-zone.ro, reprezinta o adevarata sursa de inspiratie pentru actiunile publicitare organizate pentru promovarea produselor, serviciilor si a imaginii firmei dumneavoastra.

Traditionalul martisor, legat cu snur rosu si alb, poate fi inlocuit cu un cadou sugestiv pentru persoana careia il oferim; daca dorim sa pastram tematica Martisorului putem sa oferim cadouri care au ca elemente decorative simboluri grafice specifice primaverii- flori si plante, in culorile primaverii: alb, rosu si verde. In cataloagele Cool 2012 si ColourFul Seasons sunt prezentate produse promotionale din categoriile vitality, pentru casa si moda care pot fi folosite in campanii publicitare al caror mesaj se inscrie in tematica sarbatorilor de Martisor.

Majoritatea firmelor ofera, in aceasta perioada, produse promotionale clientilor fideli, partenerilor de afaceri si angajatilor, in semn de multumire si consideratie pentru increderea acordata firmei si produselor sale si pentru efortul depus. Oferirea de produse promotionale cu insemnele companiei sau ale promotiei reprezinata un mod profesionist de a promova imaginea firmei si de creste increderea colaboratorilor in potentialul acesteia. Produsele promotionale oferite de 1 Martie sau 8 Martie pot fi din categoriile casa, moda, voiaj, eco, alese in culorile sezonului - alb, rosu si verde, cu elemente decorative care amintesc de cele doua sarbatori sau pot fi produse promotionale din categoriile birou, instrumente de scris si agende. Indiferent de natura produselor promotionale, cei care le vor primi, vor aprecia gestul, simtindu-se apreciati si iubiti.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

materiale promotionale, martisoare promotionale, cadouri promotionale, 8 martie, produse promotionale, articole promotionale

Statistici

Data articol: 27 Feb 2012
Data adaugarii: 27 Feb 2012, ora 12:37
Ultima actualizare: 27 Feb 2012, ora 12:50
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1230 din total vizualizari: 1230

Poze Articol

Oferta martisoare - produse promotionaleOferta martisoare - produse promotionale
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.