Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cand incepeti sa simtiti o raceala care apare, sau chiar mai rau, gripa, instinctul dvs. natural ar putea fi sa luati cat mai multe suplimente care sa va creasca imunitatea. Este asta o idee buna? Stim cu totii ca avem nevoie de anumite vitamine pentru a ne repara si vindeca...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Ar trebui sa luati suplimentele de stimulare a imunitatii ca

Articol: Ar trebui sa luati suplimentele de stimulare a imunitatii ca

23 february 2018, articol adaugat la 23 february 2018, ora 16:36

Cand incepeti sa simtiti o raceala care apare, sau chiar mai rau, gripa, instinctul dvs. natural ar putea fi sa luati cat mai multe suplimente care sa va creasca imunitatea.

Este asta o idee buna?
Stim cu totii ca avem nevoie de anumite vitamine pentru a ne repara si vindeca trupurile, iar zincul si vitamina C s-au dovedit a ajuta la protejarea corpului, inainte de a fi bolnav sau chiar de la inceput.

Potrivit unei revizuiri din 2013 a eficacitatii vitaminei C pentru raceli, aceasta este deosebit de utila pentru persoanele care sunt super-active sau care au locuri de munca fizice grele, dar juriul se afla inca in dubii in privinta beneficiilor pentru populatia generala (cateva studii au a aratat ca reduce durata de raceala cu aproximativ o zi, dar nu este suficient pentru a fi concludent).

Intre timp, cercetarea a legat, de asemenea, zincul de recuperarea mai rapida de la simptomele reci.

Nu este cazul pentru alte cateva vitamine care pot fi gasite in suplimentele de stimulare a imunitatii. Grasimile solubile in grasimi A, D, E si K pot provoca probleme atunci cand sunt administrate in doze mari.


Acestea sunt absorbite in intestinul subtire si apoi depozitate in ficat si tesuturi grase. Este mult mai usor sa atingi niveluri periculoase cu vitamine solubile in grasimi, deoarece acestea se acumuleaza in timp.

Supradozajul cu vitamina A, de exemplu, poate provoca modificari ale vederii, dureri osoase si leziuni hepatice. Potrivit Institutului National de Sanatate, suplimentele sunt principalul motiv pentru care oamenii experimenteaza toxicitatea vitaminei A.

Din pacate, insa, expertii nu sunt siguri exact cat este prea mult. Deci, pentru moment, cei mai multi profesionisti in domeniul sanatatii si nutritionistii recomanda sa nu mai luati mai mult de 100% din indemnizatia zilnica recomandata (RDA) a oricarei vitamine sau minerale prin suplimente alimentare.

Suplimentele care stimuleaza imunitatea contin adesea concentratii de vitamine care depasesc cu mult RDA.

Daca urmati instructiunile de dozare si luati doar suplimentele de combatere a racelii pentru o perioada scurta de timp, exista un risc foarte mic de toxicitate.

Cu toate acestea, cu cat consumati mai mult cantitati mari de vitamine solubile in grasimi, cu atat mai mult se pot acumula in organism. De aceea, aceste suplimente de imbunatatire a imunitatii sunt destinate doar utilizarii pe termen scurt.

Exista o modalitate mai buna de a va stimula sistemul imunitar. Cel mai bun lucru pe care oricine il poate face este sa mentina sanatatea buna in fiecare zi, consumand alimente sanatoase si facand o serie de exercitii. E adevarat, cand vine vorba de vitamine si minerale, este intotdeauna mai bine sa operezi cu o mentalitate alimentara in primul rand.

Daca cautati vitamina C, incercati ardei galben, guava, kale, papaya si capsuni, care au mai multa vitamina C decat o portocala. Pentru zinc, adaugati alimente cum ar fi crustacee si iaurt la dieta.

Practic, atata timp cat consumati o dieta integrala, bogata in legume, produse, carne si lactate, ar trebui sa obtineti toate substantele nutritive de care aveti nevoie pentru un sistem imunitar puternic.

Si daca medicul dumneavoastra constata ca aveti deficiente nutritive, completati acest nutrient in mod specific si urmati instructiunile medicului dumneavoastra privind dozajul.

Intre timp, cercetarile arata ca exercitiul fizic poate stimula celulele care ajuta sistemul nostru imunitar si inflamatia mai mica. Studiile arata ca un singur exercitiu de intensitate moderata, cum ar fi joggingul sau ridicarea greutatilor moderate, activeaza sistemul imunitar pentru a lupta impotriva infectiilor.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Cel mai bun job

Cuvinte cheie

sanatate, munca

Etichete

Statistici

Data articol: 23 Feb 2018
Data adaugarii: 23 Feb 2018, ora 16:36
Ultima actualizare: 23 Feb 2018, ora 16:36
Vizualizari in ultimele 30 zile: 608 din total vizualizari: 608
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.