Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: De mai bine de 28 de ani, Ronexprim este lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica. Istoria companiei fondate de Mircea Stoian incepe in 1991, drept Agentie si service al gigantului olandez...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Ronexprim, lider in aparate de masura, a instalat un echipament la Politehnica

Articol: Ronexprim, lider in aparate de masura, a instalat un echipament la Politehnica

01 july 2019, articol adaugat la 01 july 2019, ora 09:41

De mai bine de 28 de ani, Ronexprim este lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica. Istoria companiei fondate de Mircea Stoian incepe in 1991, drept Agentie si service al gigantului olandez Philips. Treptat, insa, Ronexprim si-a capatat propria identitate, devenind furnizor autorizat al unora dintre cele mai performante si apreciate instrumente de masura din lume. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, beneficiind astfel de o durata lunga de viata si garantia calitatii.

In prezent, compania Ronexprim are in oferta sa urmatoarele aparate de masura: camere de termoviziune, echipamente de proces, electrice (miliohmmetre, microohmmetre, multimetre, clesti de curent, testere), electronice (frecventmetre, osciloscoape), nivele laser, surse de alimentare, telemetre, automatizari IR, analizoare baterii si accesorii. Pe langa acestea, mai gasesti si spectrometre, microscoape, echipamente de laborator de uz general, pentru caracterizare fizico-chimica, controlul si comanda proceselor, prelevarea si pregatirea probelor, materiale de referinta certificate, sisteme pentru cantarire si dozare etc.

Totusi, simtind ca misiunea sa este mai importanta decat aceea de a oferi doar produse, Ronexprim a inceput in timp sa ofere si servicii inginerilor din domeniile tehnice si industriale. Mai exact, este vorba despre consultanta tehnica, echipamente demo, mentenanta, mentenanta predictiva, prezentari la cerere, service si servicii de reinstalare a aparatelor de masura. Totodata, Ronexprim este implicata si in organizarea de seminarii, evenimente, concursuri de lucrari stiintifice, sedinte de consultanta si instruire, intocmirea de documentatii, prezentari de produse, training la cerere si webinarii.

Una dintre cele mai recente realizari ale liderului pe piata autohtona de aparate de masura este reprezentata de instalarea si punerea in functiune a unui echipament de ultima generatie. Este vorba despre Sistemul Multifunctional de Extractie cu Fluide Supercritice, de la Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Echipamentul de mare complexitate a fost furnizat in cadrul POC "Sisteme avansate de separare pentru valorificarea bioresurselor (ASPIRE), contr. 155 / 2016, MySMIS 107714, proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala. Echipamentul instalat de Ronexprim este folosit in cadrul Laboratorului de ingineria proceselor de extractie cu fluide supercritice, inaugurat la 20 mai 2019.

"Toate eforturile depuse de Mircea Stoian, in calitate de fondator si lider, sunt confirmate in prezent de rezultatele exceptionale ale companiei Ronexprim, pe care a condus-o timp de peste 20 de ani, formand o adevarata familie de profesionisti (...) Mircea Stoian a fost o personalitate marcanta, un model de corectitudine si etica profesionala. Va ramane un exemplu de modestie si o persoana care stie sa-i asculte, inteleaga si ajute pe ceilalti", declara actualul director general Ronexprim, Rodica Stoian.

De-a lungul existentei sale, compania Ronexprim a furnizat, integrat si instalat peste 20.000 de aparate de masura si echipamente in laboratoarele industriale si de cercetare. "Scopul nostru este sa punem la dispozitia clientilor nostri instrumente de masura si echipamente de laborator eficiente si accesibile, fara a face rabat la calitate", conchide Rodica Stoian.

Autor, Sursa

Autor: Ronexprim
Sursa: Aparate de masura

Cuvinte cheie

aparate de masura

Etichete

Statistici

Data articol: 01 Jul 2019
Data adaugarii: 01 Jul 2019, ora 09:41
Ultima actualizare: 01 Jul 2019, ora 09:44
Vizualizari in ultimele 30 zile: 486 din total vizualizari: 486
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.