Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Gadgeturile sunt facute ca sa te ajute in orice sezon! La GadgetWorld, ti-am pregatit cele mai cool si practice gadgeturi de iarna. Iata care sunt acestea si de ce ti-ar fi utile: 1. Banderola cu casti Bluetooth 98 dB si hands free Foarte practica in sezonul rece, aceasta...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Iata ce gadgeturi de iarna iti sunt utile in aceasta perioada!

Articol: Iata ce gadgeturi de iarna iti sunt utile in aceasta perioada!

21 december 2017, articol adaugat la 21 december 2017, ora 17:05

Gadgeturile sunt facute ca sa te ajute in orice sezon! La GadgetWorld, ti-am pregatit cele mai cool si practice gadgeturi de iarna. Iata care sunt acestea si de ce ti-ar fi utile:

1. Banderola cu casti Bluetooth 98 dB si hands free

Foarte practica in sezonul rece, aceasta banderola face parte din categoria gadgeturilor de iarna care combina utilul cu placutul! Banderola cu casti Bluetooth te protejeaza de frig, iar in acelasi timp iti ofera posibilitatea sa asculti muzica preferata atunci cand te plimbi in aer liber. In plus, poti vorbi la telefon fara a scoate mainile din buzunar. Gadgetul este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor si MP3 player-elor cu Bluetooth, are casti detasabile si este confectionat dintr-un material de inalta calitate.

2. Caciula gri cu casti Bluetooth H031B

Din aceeasi categorie de gadgeturi de iarna, iti prezentam aceasta caciula smart, o achizitie cu adevarat inteligenta in aceasta perioada! Cu ajutorul caciulii cu casti Bluetooth poti sa te plimbi prin zapada si sa asculti muzica preferata in acelasi timp, fara a resimti gerul de afara. Mai mult, daca te suna cineva ai posibilitatea sa vorbesti la telefon fara a fi nevoit sa scoti mainile din buzunar. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi caciula la smartphone-ul tau, prin Bluetooth!

3. Baterie externa 6000 mAh weatherproof cu LED-uri

Din cauza frigului, telefonul tau se poate descarca mai repede decat de obicei, iar o baterie externa este unul din gadgeturile de iarna de care ai nevoie! Aceasta baterie weatherproof, rezistenta la socuri, temperaturi scazute si umiditate, are doua sloturi USB pentru a incarca simultan doua telefoane sau alte device-uri. Gadgetul are un design compact, dimensiuni mici si este usor de transportat, putand sa-l iei cu tine in vacanta de iarna. In plus, acesta poate fi folosit si ca lanterna, datorita celor 18 LED-uri incorporate.

4. Camera auto DVR FULL HD 5Mpx

Avand in vedere vremea capricioasa din aceasta perioada, cu viscol sau ninsori, e bine sa fii precaut atunci cand conduci! Acest gadget de iarna iti ofera posibilitatea de a filma neregulile din trafic, pentru dovezi in caz de accidente sau alte probleme rutiere. Camera functioneaza atat pe timp de noapte, cat si pe timpul zilei, are dimensiuni reduse si ventuza de prindere pe parbriz.

5. Husa scaun auto cu incalzire electrica

Iata unul din gadgeturile de iarna ieftine si practice, pe care ti-l recomandam cu caldura! Aceasta husa pentru scaun auto, cu incalzire electrica de 12V, este foarte usor de montat si este confectionata dint-un material de inalta calitate ce iti va tine de cald in masina pe timpul iernii.

6. Patura electrica incalzita 150x80 cm

Aceasta patura electrica este unul din gadgeturile de iarna cu adevarat calduroase, potrivite pentru oricine. Cu ajutorul unei telecomenzi speciale ai posibilitatea sa alegi intre doua trepte de caldura, iar in aproximativ 30 de minute te vei incalzi. Patura are o dimensiune generoasa si poate inlocui o patura obisnuita, prea subtire pentru noptile geroase.

7. Perna pentru calatorii cu gluga si casti Bluetooth

Din seria de gadgeturi de iarna pentru calatorii, atunci cand pleci in vacanta la munte, aceasta perna cu gluga iti ofera intimitate si iti permite sa te odihnesti pe parcursul drumului, fara a fi deranjat! Datorita castilor Bluetooth incorporate, poti asculta playlist-ul favorit in timp ce calatoresti relaxat in masina, tren sau avion. Perna este fabricata dintr-un material gonflabil, simplu de impachetat si transportat.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Gadgeturi

Cuvinte cheie

gadgeturi, gadget world, gadgeturi de sezon, cadouri de iarna

Statistici

Data articol: 21 Dec 2017
Data adaugarii: 21 Dec 2017, ora 17:05
Ultima actualizare: 21 Dec 2017, ora 17:08
Vizualizari in ultimele 30 zile: 609 din total vizualizari: 609
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.