Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: De cele mai multe ori, cand suntem la birou, primim diverse telefoane, mesaje sau mail-uri care trebuie citite urgent. Iar pentru ca telefonul nostru este pus in plan drept, e posibil sa pierdem sanse nebanuite de a ne afirma in plan profesional sau de a obtine contractele mult-ravnite,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Cat de util poate fi un suport telefon birou?

Articol: Cat de util poate fi un suport telefon birou?

29 august 2017, articol adaugat la 29 august 2017, ora 16:35

De cele mai multe ori, cand suntem la birou, primim diverse telefoane, mesaje sau mail-uri care trebuie citite urgent. Iar pentru ca telefonul nostru este pus in plan drept, e posibil sa pierdem sanse nebanuite de a ne afirma in plan profesional sau de a obtine contractele mult-ravnite, tocmai din cauza ca nu am fost atenti la notificarile primite.

Desi pe piata exista numeroase suporturi de telefoane, unele cu magnet (ce pot deteriora bateria telefonului) sau un dock (precum cel pentru telefoanele Apple), acestea costa prea multi bani si nu isi dovedesc atat de rapid eficienta.

Dar ce spui daca ai investi in jur de 100 de lei intr-un suport de telefon pentru birou unic, ce iti permite sa vezi notificarile din orice unghi? Sau sa poti sustine prezentarile de business fara riscul de a cadea sau omite file importante? La toate aceste probleme exista un raspuns - PopSockets! Nu doar ca este cel mai cool suport de telefon pentru birou, pentru masina sau de tableta, dar micile dimensiuni il fac ideal pentru a fi purtat in buzunarul pantalonilor, fara a te stanjeni.


Scurta istorie a PopSockets, cel mai indragit accesoriu pentru smartphone

Conceptul de "Popsockets" a luat nastere in 2012, inventat de David Barnett, profesor de filosofie. Acesta a lipit doua butoane mari pe telefonul sau pentru a-si tine bine infasurate castile, iar ulterior le-a schimbat "butoanele" cu unele de tipul unui acordeon, pentru a obtine o si mai buna sustinere.

Dupa ce inventia sa a fost testata de mai multe persoane, in noiembrie 2013 si-a deschis magazinul online dedicat, iar in doar cateva luni vanzarile au explodat. La scurt timp, NPR SUA a numit Popsockets cel mai cool suport de telefon al anului 2012, iar in 2015 USA Today i-a oferit titlul de "cea mai cool tehnologie care trebuie testata".

Ce ar mai fi de adaugat?! Faptul ca 3 din 5 posesori de Apple il au atasat pe telefon, iar 6 din 9 posesori de telefoane Android nu isi mai imagineaza viata fara acest mic accesoriu. Conceptul din spatele acestui suport de telefon pentru birou a adus vanzari record inca din primul an de la lansare - cel putin 20 de milioane de dolari pe an. Nici nu-i de mirare ca vedetele internationale precum surorile Kardashian, Jennifer Lopez sau Serena Williams si l-au lipit de indata, sa vada cum sta treaba cu acest mic "buton-minune".


Cat de util este un suport de telefon pentru birou de la PopSockets

In primul rand, sa ne gandim la investitie. Un suport de telefon cu magnet costa in jur de 150 de lei, iar un dock Apple circa 300 de lei. Un PopSockets original (mare atentie de unde il cumperi) costa in jur de 100 de lei, insa isi dovedeste eficienta rapid si te va lasa mut de uimire.

Prezentari profi cu acest suport telefon birou! Este foarte important sa faci o buna impresie la evenimentele de business, asa ca un PopSockets iti sare in ajutor! Doar il lipesti pe telefon si il asezi pe masa in pozitia dorita, iar acesta va sta fix, evitand micile accidente care iti pot sparge ecranul telefonului.

Impartasesti cu prietenii si colegii de munca intamplarile hazlii din vacanta. Deschizi suportul de telefon pentru birou, iar toata lumea din jurul tau va admira peripetiile din concediu.

Poti face convorbiri video fara a tine telefonul in mana! Da, este posibil cu acest suport telefon de birou. Doar deschizi acordeonul magic, il pui pe masa, iar interlocutorul te va vedea perfect. Aaa, si nu uita, se poate lipi si dezlipi pana la 100 de ori. Incearca-l pe tableta si nu-l vei mai da jos. Este asa usor sa devii dependent/a de Popsockets.


Tu pentru ce folosesti PopSockets? Te asteptam sa ne povestesti pe pagina noastra de Facebook!

Autor, Sursa

Autor: PopSockets
Sursa: Suport telefon birou

Cuvinte cheie

suport telefon birou, suport telefon, popsockets romania, popsockets pret, accesorii iphone

Statistici

Data articol: 29 Aug 2017
Data adaugarii: 29 Aug 2017, ora 16:35
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 685 din total vizualizari: 685
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.