Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Adesea stai nedezlipit de smartphone, in pozitii deloc confortabile, iar dupa ceva timp, realizezi ca ai dureri de spate si de gat sau iti amortesc degetele. Acestea sunt probleme des intalnite in cazul celor care nu pot sta deoparte prea mult timp de telefon, insa netratate pot cauza...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cauze medicale pentru care ar trebui sa ai un Popsockets

Articol: Cauze medicale pentru care ar trebui sa ai un Popsockets

03 july 2017, articol adaugat la 03 july 2017, ora 13:54

Adesea stai nedezlipit de smartphone, in pozitii deloc confortabile, iar dupa ceva timp, realizezi ca ai dureri de spate si de gat sau iti amortesc degetele. Acestea sunt probleme des intalnite in cazul celor care nu pot sta deoparte prea mult timp de telefon, insa netratate pot cauza grave probleme de sanatate.

Dar ce spui daca ai avea un suport de telefon care, pe langa faptul ca arata cool, rezolva si toate aceste inconfortabile probleme? Rezolvarea se numeste PopSockets, un accesoriu de telefon atat de cool, incat a revolutionat industria gadgeturilor in intreaga lume.

PopSockets este un "buton acordeon magic" care se amplaseaza pe spatele telefonului mobil sau pe tableta, in doar cateva secunde, si eficientizeaza manevrarea gadgeturilor preferate. Designul ergonomic il face ideal in folosire atat cand stai pe retelele de socializare, cat si cand faci selfie-uri sau vizionezi vidoeclipuri.

Totodata, aceasta creatie unica, gandita de un profesor de filosofie din America si devenita celebra rapid, rezolva si cele mai comune probleme - durerile de spate si de gat si amorteala degetelor.


Cum functioneaza un PopSockets in eliminarea problemelor de spate

Dependenta de smartphone, considerata boala secolului al XXI-lea, este prima care cauzeaza probleme la coloana vertebrala, nicidecum pozitia incorecta de pe scaun sau mersul pe tocuri.

"Text neck", numita de medicii din America drept boala cauzata de manevrarea indelunga a telefonului mobil, apare atunci cand pozitia incorect adoptata amorteste terminatiile nervoase din jurul coloanei vertebrale, iar muschii contracteaza vertebrele. In ritm sustinut, aceasta afectiune avanseaza si, fara sa iti dai seama, poti suferi de dureri de spate cronice sau, mai rau, de hernie de disc.

"Text neck" este o afectiune care afecteaza, deopotriva, tineri si adolescentii, aflati in crestere, cauzand daune irecuperabile coloanei vertebrale, daca nu este diagnosticata la timp. Astfel, cu cat petreci mai multa vreme inclinat in fata consolei de joc sau a telefonului, cu atat risti sa iti amorteasca si degetele (simptomatologie existenta si in cazul text neck).

Dupa aceasta scurta introducere, a venit timpul sa iti spunem si cum functioneaza PopSockets. Odata lipit pe spatele telefonului tau, acesta se deschide si se inchide (gratie unui acordeon), permitandu-ti sa iti sprijini centrul de greutate pe acest dispozitiv.

Atunci cand este deschis, nu mai trebuie sa tii incordat de marginile telefonului, ci doar de PopSockets cu doua degete. Acesta iti ofera o pozitie mult mai lejera in timpul manevrarii si nu mai trebuie sa depui efort in a nu-l scapa. Doctorii recomanda PopSockets pentru ca te ajuta sa mentii telefonul la nivelul ochilor, intr-o pozitie mai relaxata, fara a-ti incorda mainile sau spatele.

In ceea ce priveste amortirea degetelor, PopSockets, prin patentul creat de David Barnett, posesorii de smartphone pot folosi la maxima intensitate gadgetul, fara a-l tine strans de margini. Daca inainte, cand tastai, trebuie sa il tii putin ridicat si strans cu degetul mic de marginea inferioara, acum, te folosesti de un PopSockets, punand degetele in jurul acestuia.

Un alt argument pentru care PopSockets este cea mai buna alegere in evitarea durerilor de spate si amortirea degetelor este ergonomia. Adezivul "pop tech" te asigura ca, odata aplicat, acesta nu se va dezlipi prea usor, dar il poti muta ori de cate ori ai nevoie pana vei gasi pozitia ergonomica pentru mana ta. Cu alte cuvinte, nu va mai trebui sa tii smartphone-ul strans precum o comoara, pentru ca iti garantam ca nu va cadea. Iar daca inchizi acordeonul PopSockets-ului si telefonul incape in orice buzunar.

Un PopSockets este ideal nu doar pentru sanatate, cat si o investitie in siguranta gadgetului tau. Noi iti recomandam sa alegi doar produse de calitate, achizitionate de la PopSockets Romania si partenerii de pe site. Asa ai garantia unui produs original, ce respecta intru-totul specificatiile producatorului. Intotdeauna uita-te dupa ambalaj. Un PopSockets original este amplasat intr-un ambalaj negru, mat, din carton de calitate si iti ofera posibilitatea de a-l testa. In plus, include numele producatorului (site-ul mama), numele si site-ul importatorului/distribuitorului, instructiuni de utilizare si garantia.


Ai deja simptome? Cumpara-ti un Popsockets si urmeaza acesti pasi!

Uita-te in oglinda si analizeaza postura. Cu cat coloana este mai curbata, cu atat prezinti riscul de "text neck". Iar daca ai dureri, spasme ale muschilor, junghiuri in zona omoplatilor si incordarea excesiva a muschilor, cumparandu-ti un PopSockets ai facut cea mai buna investitie in sanatatea ta.

Iti vei putea folosi telefonul si mai mult, insa intr-o pozitie corecta. Pe langa folosirea unui PopSockets, noi iti mai recomandam urmatoarele exercitii:


1. Incearca sa stai cat mai drept - cu umerii inapoi, iar capul sus;
2. Incearca sa mai faci pauze intre tastari - asa iti relaxezi si ochii, si coloana vertebrala;
3. Fa exercitii de arcuire si de streching - usureaza durerile musculare si imbunatesc fluxul sangvin;
4. Fa exercitii de rotire a gatului si bratelor
5. Roteste-ti incet capul si umerii in sensul acelor de ceasornic.

Autor, Sursa

Autor: PopSockets Romania
Sursa: PopSockets

Cuvinte cheie

popsockets, pop sockets, suport telefoane, accesorii iphone, popsockets pret, popsockets romania

Statistici

Data articol: 03 Jul 2017
Data adaugarii: 03 Jul 2017, ora 13:54
Ultima actualizare: 03 Jul 2017, ora 13:56
Vizualizari in ultimele 30 zile: 637 din total vizualizari: 637
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.