Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Traim in secolul vitezei, in care timpul este cea mai pretioasa resursa, iar sa ramai conectat la ceea ce conteaza pentru tine este o nevoie cu atat mai mare. Daca ai un telefon inteligent, cu siguranta ai nevoie de o baterie externa. Daca iti place sa citesti, ai nevoie de o lampa ce se...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Gadgeturi de calitate si accesibile, de la GadgetWorld

Stire: Gadgeturi de calitate si accesibile, de la GadgetWorld

18 january 2017, stire adaugata la 18 january 2017, ora 12:14

Traim in secolul vitezei, in care timpul este cea mai pretioasa resursa, iar sa ramai conectat la ceea ce conteaza pentru tine este o nevoie cu atat mai mare. Daca ai un telefon inteligent, cu siguranta ai nevoie de o baterie externa. Daca iti place sa citesti, ai nevoie de o lampa ce se aplica pe carte si asa mai departe.

Multe guri spun ca este costisitor sa iti cumperi gadgeturi. Noi venim si ii contrazicem pentru ca la GadgetWorld avem o multime de produse la preturi chiar foarte accesibile. Iata sugestiile noastre de astazi:


Pentru cei care vor sa isi petreaca zilele friguroase in casa, fara a se plictisi, o mini masa de fotbal, Foosball, este un gadget ideal. De mici dimensiuni si cantarind doar 2 kilograme, se monteaza usor si alunga plictiseala a doi jucatori. Fiecare echipa are cate 6 fotbalisti, controlati de tijele metalice de pe lateralul mesei. Tot pentru interior, poti alunga plictiseala si cu setul de golf pentru birou. Se monteaza usor, are o crosa, minge si gaura si, cu siguranta, vei face fericit pe cineva drag din viata ta cu acest gadget.

Un alt gadget foarte apreciat din gama GadgetWorld este o tastatura cu proiectie laser. Acum este prea anost sa scrii la o tastatura obisnuita, iar acest gadget te va scoate din anonimat. Se conecteaza prin bluetooth la orice device inzestrat cu aceasta tehnologie, iar pe spatiul de lucru va aparea o tastatura virtuala LED QWERTY de culoare rosie. Speakerul va semnaliza tastarea sau poate rula muzica din smartphone, tableta sau laptop. In plus, are si o autonomie de 2 ore.

Daca iti petreci mult timp pe retelele de socializare si iti verifici mail-urile, mai avem o solutie pentru tine - bateria externa de 5200 mAh. Pentru doar 69 de lei, acest super-gadget poate incarca orice marca de telefon de 2-3 ori. Smart thing, nu-i asa?!

Pentru o aparitie desprinsa din seria Matrix, mai avem unul dintre cele mai apreciate gadgeturi din gama GadgetWorld - ochelari de soare cu mp3 si bluetooth pentru handsfree. Are dubla intrebuintare - in primul rand, te va proteja de razele solare puternice, apoi iti permite sa asculti muzica preferata sau sa preiei apeluri, fara a te folosi de maini, pentru ca ochelarii se transforma intr-o casca bluetooth pentru smartphone-uri si tablete.

Pentru elevii din scoala primara, cel mai bine le insufli creativitate cu un super gadget - kit robot educational solar, 6 in 1, de montat individual. Astfel, copilul poate invata sa construiasca un robot alimentat solar si multe informatii despre energia verde. Se pot construi 6 figurine (o barcuta, o moara de vant, un catelusi, un avion, o papusa, o masinuta), toate solare.

Cauti o boxa portabila in culoarea sampaniei, de dimensiuni reduse, dar care sa iti ofere sunete la cea mai inalta calitate? Pentru tine am adus noua boxa portabila bluetooth MI de la Xiaomi. Datorita tehnologiei bluetooth 4.0, gadgetul este compatibil cu toate dispozitivele bluetooth, inclusiv iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy S6 Edge, etc. Pentru cele 58 de grame, acest gadget muzical are o raza de actiune de pana la 5 metri intr-un spatiu deschis, microfon incorporat pentru handsfree si o autonomie de pana la 4 ore de ascultare continua.

O cana autoamestecatoare, cea mai tare inspiratie de gadgeturi pentru serviciu. De ce? Pentru ca trezirea este oricum grea, insa daca stai peste noapte la calculator, sigur vei avea nevoie de un plus de energie. Este atat de simplu de folosit - se adauga toate ingredientele in cana, se pune capacul si apesa pe buton, iar continutul se va amesteca precum o tornada. Mai mult, este si practica, iar datorita capacului ermetic poate fi transportata cu usurinta oriunde.

Daca iti petreci majoritatea timpului calatorind, in cautarea relaxarii, din seria gadgeturi foarte utile iti prezentam un adaptor de priza universal pentru calatorii, cu 2 USB-uri. La acesta pot fi potrivite pana la 150 de prize din intreaga lume, pentru incarcarea tabletei, a telefonului, a MP3 player-ului etc. datorita transformatorului de 5V si 1000mAh.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Gadgeturi

Cuvinte cheie

gadgeturi, cadouri femei, cadouri barbati, cadouri corporate, gadgetworld

Statistici

Data stire: 18 Jan 2017
Data adaugarii: 18 Jan 2017, ora 12:14
Ultima actualizare: 18 Jan 2017, ora 12:14
Vizualizari in ultimele 30 zile: 681 din total vizualizari: 681
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.