Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Numai maine nu-i poimaine, spune un proverb romanesc ce dateaza de sute de ani. Saptamana viitoare incepe luna martie, prima luna de primavara, dar si perioada in care sarbatorim femeia, atat mama, iubita, sotia. Și cum la moda sunt gadgeturile, nelipsite din geanta unei femei, pe...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Cadouri inteligente pentru femei de 8 martie

Stire: Cadouri inteligente pentru femei de 8 martie

01 march 2016, stire adaugata la 01 march 2016, ora 15:30

Numai maine nu-i poimaine, spune un proverb romanesc ce dateaza de sute de ani. Saptamana viitoare incepe luna martie, prima luna de primavara, dar si perioada in care sarbatorim femeia, atat mama, iubita, sotia. Și cum la moda sunt gadgeturile, nelipsite din geanta unei femei, pe langa bateriile externe, mai au si alte curiozitati tehnologice pe care vor sa le testeze. Și cum mai bine sa faca asta daca nu oferindu-i unul dintre cadourile pentru femei din colectia de martisor.

O sursa de inspiratie pentru alegerea de cadouri pentru femei de 8 Martie poate fi o veioza LED cu aromaterapie. Asa trezirile ei vor fi mai placute, gratie tehnologiei Ultrasonic Diffusing, care permite eliberarea unui parfum de camera, in aromele ei preferate. In plus, lumina creeaza o atmosfera placuta, datorita ledurilor ce pot fi reglate in 4 culori si 8 moduri de lumina, cu o perioada de funtionare intre 30-180 de minute. Tot ce trebuie sa faca este sa puna cateva picaturi din esenta ei preferata in 100 de mililitri de apa si sa o lase sa functioneze.

Un alt cadou foarte cool este rasnita manuala de cafea, Retro Style. Cafeaua este cel mai apreciat aliment in intreaga lume, asa ca merita sa oferi un gadget unic, din colectia cadouri pentru femei de 8 Martie. Este cadoul ideal pentru orice mare iubitoare de cafea, care vrea o aroma unica, o savoare care persista, pentru o zi cat mai energica. Realizata din lemn de cea mai buna calitate, design-ul retro o face ideala pentru orice tip de bucatarie, fie ea moderna sau clasica.

Desi primavara apare incet si timid, inca nu a venit timpul sa scapam de hainele de iarna. Insa tu ii poti oferi un gadget unic, care sa ii tina de cald - vesta neagra incalzita cu acumulatori. Nu doar ca este un super-cadou pentru femei de 8 Martie, insa isi dovedeste eficienta rapid. Are 3 trepte de incalzire, cu 6 elementi, pentru o autonomie de aproape 7 ore. Iar design-ul unic si modern, o face ideala atat in combinatie cu haine sport, cat si cu o rochie casual.

Daca este mare amatoare de carti, pe langa un roman ii poti face cadou si o lampa speciala pentru citit carti. Este un gadget foarte util pentru ca poate fi utilizata pe timp de noapte, are luminozitate reglabila, fara a deranja partenerul. Cu doar 3 baterii, va avea o autonomie ridicata, cat pentru a citi 3 carti de dimensiuni considerabile.

Un alt gadget perfect pentru a deveni unul dintre cadourile pentru femei de 8 Martie este smartwatch-ul Elegant Color Pedometru Senzor Cardiac Bluetooth IP67. Realizat din otel de cea mai buna calitate, cu o curea din piele si ecran de 1.2 inch, vine echipat cu cele mai bune aplicatii pentru viata de zi cu zi: de la pedometru, cronometru, ceas cu alarma, efectuarea de apeluri telefonice, la sincronizare agenda telefonica, alarma anti-furt, calendar, notificari de pe telefon etc. In plus, are dimensiuni reduse si o greutate sub 100 de grame, este rezistent la apa, praf si zgarieturi si cunoaste aproape toate limbile de circulatie internationala. Smartwatch-ul este operabil pe toate sistemele Android si iOS 7.0+.

Daca este pasionata de miscare si merge la sala, alege-i culoarea preferata din setul de casti bluetooth wireless 2.1 Yoga R. Fara fire, cu volum reglabil, dar suficient de tare, se poate conecta, in acelasi timp, la doua device-uri, iar microfonul ii va permite sa preia si apelurile.

Acestea sunt doar cateva dintre cadourile pentru femei care te asteapta pe Gadget World. Intra pe site si descopera cea mai variata gama de gadgeturi moderne, unice si utile, la cele mai bune preturi. Pregateste-te din timp pentru luna Martie. Alege cele mai utile si moderne cadouri pentru femei.

Autor, Sursa

Autor: Gadget World
Sursa: Cadouri pentru femei

Cuvinte cheie

cadouri femei, cadouri pentru femei, gadget world, cadouri de 8 martie

Statistici

Data stire: 01 Mar 2016
Data adaugarii: 01 Mar 2016, ora 15:30
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 688 din total vizualizari: 688
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.