Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Autoutilitarele de 3, 5 tone au numeroase avantaje: capacitatea de a circula in spatii inguste in interiorul oraselor, raport bun intre consum si sarcina utila, eficienta si posibilitatea de a fi conduse cu permis categoria B, asa ca nu este de mirare ca sunt din ce in ce mai populare....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Ai nevoie de carosari utilitare? Contacteaza Lift Truck Utilaje

Articol: Ai nevoie de carosari utilitare? Contacteaza Lift Truck Utilaje

13 january 2017, articol adaugat la 13 january 2017, ora 22:37

Autoutilitarele de 3, 5 tone au numeroase avantaje: capacitatea de a circula in spatii inguste in interiorul oraselor, raport bun intre consum si sarcina utila, eficienta si posibilitatea de a fi conduse cu permis categoria B, asa ca nu este de mirare ca sunt din ce in ce mai populare.

Autosasiul de 3, 5 tone are nu numai capacitatea de a fi utilizat ca masina de transport marfa, microbuz sau minivan, ci poate fi si carosat pentru a fi utilizat in numeroase alte aplicatii. Carosarea cu bena basculabila sau fixa este una din cele mai intalnite tipuri de carosare, cu aplicatii directe in intretinere si mentenanta industriala si civila, constructii, agricultura si amenajari de spatii verzi. Obloanele rabatabile te ajuta sa incarci si sa descarci atat pe laterale, cat si pe spate, in functie de locul in care se afla masina si de cel in care se doreste exercitarea operatiunii.

Carosarea cu lift container (hooklift) constituie varianta optima pentru colectarea si transportarea materialelor reciclabile in zone unde spatiul reprezinta o problema. Prin folosirea mai multor tipuri de containere, aceste utilitare prevazute cu hooklift pot avea utilizari in numeroase domenii: industria de reciclare si salubritate, constructii, agricultura si multe altele.

Carosarea cu bena si macara constituie cea mai buna solutie atunci cand vrei sa incarci si sa descarci rapid utilitara. In acest fel, macaraua poate asigura manipularea rapida de sarcini mari, care altfel ar avea nevoie de foarte mult timp pentru incarcare sau descarcare. Datorita rapiditatii procesului de manipulare, obtii un timp mai mic de stationare a autovehiculului, usurandu-ti astfel activitatea in interiorul oraselor. In plus, reduci costurile, deoarece vei avea nevoie un singur operator, nu de echipe de doi, trei sau chiar mai multi oameni pentru incarcare/descarcare.

Carosarea cu prelata sau box si lift hidraulic montat pe spate imbina in mod util capacitatea mare de transport a unei utilitare cu rapiditatea incarcarii si descarcarii marfurilor asigurate de un stivuitor. Aceasta varianta este folositoare mai ales acolo unde nu exista un utilaj la locul de incarcare sau descarcare.

Sasiul de 3, 5 tone se poate transforma foarte usor intr-o platforma aeriana prin carosarea cu nacela de lucru la inaltimi de pana la 20 de metri. Astfel, autoutilitara poate fi folosita in toaletarea vegetatiei in orase, intretinerea instalatiilor electrice, a cladirilor etc. Prin raza laterala de lucru, aceasta asigura accesul facil in spatii aflate la distante de pana la 12 metri fata de locul in care este permis accesul auto.

Daca ai nevoie de solutii personalizate sau speciale de carosare, contacteaza un specialist de la Lift Truck Utilaje si masina ta va deveni mai mult decat un mijloc de transport. Lift Truck Utilaje este solutia ideala pentru afacerea ta!

Autor, Sursa

Autor: Lift Truck Utilaje
Sursa: Lift Truck

Cuvinte cheie

lift truck utilaje, lift truck, echipamente, utilaje, vanzare utilaje, vanzare echipamente, service echipamente, service utilaje

Statistici

Data articol: 13 Jan 2017
Data adaugarii: 13 Jan 2017, ora 22:37
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 783 din total vizualizari: 783
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.