Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Alegerea unui cadou de majorat baieti este intotdeauna dificila. Pe de-o parte, baietii sunt in pas cu tendintele in tehnologie, iar de cealalta parte, te gandesti ca achizitionarea unui gadget ar putea sa iti prejudicieze bugetul. De aceea, noi ne-am pregatit din timp cu cele mai...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

7 idei de cadouri majorat baieti, inteligente si utile

Articol: 7 idei de cadouri majorat baieti, inteligente si utile

05 may 2016, articol adaugat la 05 may 2016, ora 17:08

Alegerea unui cadou de majorat baieti este intotdeauna dificila. Pe de-o parte, baietii sunt in pas cu tendintele in tehnologie, iar de cealalta parte, te gandesti ca achizitionarea unui gadget ar putea sa iti prejudicieze bugetul.

De aceea, noi ne-am pregatit din timp cu cele mai cool, unice si utile cadouri de majorat baieti, la preturi foarte accesibile, pe care nu mai zabovim sa ti le prezentam. Asta pentru ca tu sa nu mai alergi prin mall sau sa cauti pe multe site-uri produse care sa se potriveasca ocaziei pentru ca le gasesti in gama noastra pe toate.

Nu te mai tinem in suspans! Iata cateva gadgeturi ideale pentru a deveni cadouri de majorat baieti inspirate:

Cum la moda sunt smartwatch-urile, nici in gama noastra de produse acestea nu lipsesc. Iti oferim doua modele de calitate, cu un design impresionant, ideale pentru a satisface nevoile cotidiene de mobilitate si tehnologie, toate incadrate in ceasuri inteligente de mici dimnsiuni.

Prima propunere de cadouri pentru majorat baieti ar fi un ceas cu design elegant, care sa se potriveasca indiferent de tinuta si ocazie - SmartWatch Bluetooth ecran IPS si waterproof IP67. Look-ul inovator, distins, ascunde in spatele ecranului de 1.33 inch, din sticla "Nano Tempered Glass", o tehnologie mult superioara fata de alte produse concurente. Il poate purta fara nicio grija pentru ca este rezistent la praf, apa si zgarieturi. Acesta afiseaza apelurile telefonice si mesajele text, controleaza camera foto a telefonului de la distanta, calculeaza caloriile arse in timpul mersului (cu functia pedometru) si monitorizeaza somnul (Sleep Monitor). Iar autonomia este de 24 de ore si in standby pana la 5 zile. Asta da cadou de majorat baieti!

Tot in gama de cadouri majorat baieti mai avem un ceas smart, la fel de functional si atragator - smartwatch-ul Elegant Color Pedometru Senzor Cardiac Bluetooth IP67. Are un display de 1.2 inch, usor de folosit, cu functie capacitive single point + gesturi. Acesta poate masura pulsul, se poate folosi ca telecomanda (datorita infrarosului), poate fi conectat cu orice dispozitiv Bluetooth, iar microfonul elimina zgomotele nedorite. Printre functiile de baza se mai numara si urmatoarele: pedometru, cronometru, ceas cu alarma, efectuarea de apeluri telefonice, sincronizare agenda telefonica, alarma anti-furt, calendar, notificari de pe telefon etc.

Sa nu uitam ca astazi daca nu esti tehnologizat, degeaba te dai mare. Si cum sa scrii la o tastatura banala este demodat, tot Gadget World iti propune o super-surpriza de cadou pentru majorat baieti - o tastatura cu proiectie laser, desprinsa din filmele SF abia aparute. Este atat de cool, incat se conecteaza imediat la orice device si apare pe spatiul de scris o tastatura virtuala LED QWERTY, de culoare rosie, cu o autonomie de peste 2 ore. Si pentru ca este cu adevarat un gadget vine si cu functia de speaker pentru tastare sau ascultarea melodiilor sale preferate.

Daca este pasionat de senzatii si aventuri extreme, iti mai propunem un gadget din colectia cadouri de majorat baieti - Action Camera, Camera Video Sport 4K, 16MP Wi-Fi. Se poate scufunda la 30 de metri adancime, poate filma in conditii meteo vitrege peste o ora si jumatate! Mai mult, are o camera de
16 Mpx, cu o lentila de 173 de grade, ideala pentru imagini panoramice de foarte buna calitate. Filmeaza in 4K, iar imaginile pot fi vizualizate direct pe camera sau pe un ecran mai mare, cu un cablu HDMI.

Daca ii place cercetarea si isi pune intotdeauna intrebarea "De ce?", avem un gadget educativ, foarte dragut, numai bun sa se transforme intr-un cadou de majorat - un glob pamantesc care leviteaza cu leduri. Are un design inovator, desprins din filmele SF, in care litera "C" invarte Pamantul si in jurul axei sale, datorita unui electromagnet si a unui senzor computerizat. Mai mult, poate trece cu mana atat pe deasupra, cat si sub el, fara a-i intrerupe levitatia.

Pentru ca stim ca tinerii sunt pasionati de tot ce e nou in materie de muzica, avem pregatit un alt cadou special de majorat baieti - o boxa bluetooth weatherproof cu 4000mAh baterie externa. Reda muzica la cea mai inalta fidelitate, chiar si la 10 metri de telefon, tableta sau laptop, dar mai are o surpriza - poate incarca si orice dispozitiv datorita acumulatorului integrat de 4000mAh. Sa inceapa petrecerea!

Daca este pasionat de fotbal, dar nu prea are timp pentru a se juca, tot noi iti oferim solutia - o mini masa de fotbal, Foosball! Este foarte usor de instalat, urmand schema din cutie, iar micile sale dimensiuni o fac ideala de depozitat, indiferent de spatiu: sub birou, sub pat sau pe sifonier. Fiecare echipa are 6 jucatori, controlati de tijele de pe marginea mesei, beneficiu care alunga rapid plictiseala a doua persoane.


Spor la cumparaturi!

Autor, Sursa

Autor: Gadget World
Sursa: Cadouri de majorat baieti

Cuvinte cheie

cadouri barbati, cadouri majorat, cadouri, gadget world

Statistici

Data articol: 05 May 2016
Data adaugarii: 05 May 2016, ora 17:08
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1005 din total vizualizari: 1005
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.