Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Orice suprafata metalica este supusa actiunii mediului incojurator care, prin elementele sale principale, aer si apa, reactioneaza cu metalul determinand aparitia ruginii. Aceasta, in timp dauneaza suprafetelor metalice, actiunea coroziva alterand proprietatile si utilitatea acestora....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cum protejam suprafetele metalice impotriva ruginii?

Articol: Cum protejam suprafetele metalice impotriva ruginii?

10 march 2012, articol adaugat la 10 march 2012, ora 16:00

Orice suprafata metalica este supusa actiunii mediului incojurator care, prin elementele sale principale, aer si apa, reactioneaza cu metalul determinand aparitia ruginii. Aceasta, in timp dauneaza suprafetelor metalice, actiunea coroziva alterand proprietatile si utilitatea acestora. Pentru a prelungi viata suporturilor metalice este recomandat ca acestea sa fie tratate in prealabil cu solutii care elimina orice urma de oxidare, premergatoare ruginei, cum ar fi solutia de fosfatare. Aplicarea unui grund anticoroziv pe orice suport metalic ii prelungeste acestuia durata de exploatare in conditii optime.

Pentru a obtine o protectie superioara a suprafetei metalice, primul pas este alegerea unui grund anticoroziv adaptat atat proprietatilor materialului metalic din care suprafata pe care o avem este realizata, cat si utilitatii acesteia. Astfel, daca avem o suprafata destinata folosirii intr-un mediu agresiv si care va fi expusa la produse petroliere, benzina, motorina, uleiuri minerale, hidrocarburi, conditii de umiditate excesiva, sau chiar intemperii, specialistii de la Romtehnochim recomanda un grund anticoroziv epoxidic, un produs bicomponent, profesional, pe baza de rasina epoxidica, pigmenti organici si agenti anticorozivi ecologici, care se caracterizeaza prin aderenta ridicata la suprafata suport, putere mare de acoperire, duritate mare, rezistenta ridicata la uzura, intemperii, hidrocarburi, medii acide sau alcaline si, in special, rezistenta excelenta la agenti corozivi, in sistem cu emailul epoxidic. Proprietatile acestora le recomanda chiar si la vopsirea vaselor din flotele navale, indiferent de utilitatea acestora.

Pentru zone in care expunerea la factori agresivi este mai scazuta, sau conditiile de temperatura nu pot fi indeplinite, este recomandata utilizarea unui alt sistem anticoroziv, monocomponent de asta data, compus dintr-un grund clorcauciuc si o vopsea clorcauciuc, sistem ce poate fi aplicat la temperaturi de pana la 0 grade si are un timp de uscare foarte scurt (cca. 30 min). Acest sistem se foloseste pe orice suprafete metalice, fie ca acestea sunt subterane cum ar fi tevi si conducte, fie supraterane cum ar fi containere, suporturi metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, garduri, balustrade, porti, etc. Elementele celor doua sisteme anticorozive, epoxidic si clorcauciuc, respecta normele de igiena impuse de autoritatile specializate ale Uniunii Europene.

Chiar daca Grundul Epoxidic Anticoroziv asigura o protectie maxima impotriva ruginei, trebuie avut in vedere ca aplicarea acestuia se face in conditii foarte stricte de mediu si temperatura (min. +10 grade), de catre personal specializat.

Acestea sunt doar doua dintre solutiile de protectie anticoroziva posibile. Romtehnochim pune la dispozitie o gama larga de produse profesionale cu aplicare rapida care asigura o protectie anticoroziva optima indiferent de natura si destinatia suprafetei. Pentru a gasi sistemul anticoroziv potrivit nevoilor suprafetei pe care o aveti in lucru, cereti sfatul specialistilor nostri, astfel incat rezultatele obtinute sa fie de calitate optima si de durata.

Specialistii Emex.ro va stau la dispozitie pe Facebook, pregatiti cu sfaturi si recomandari.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Emex

Cuvinte cheie

sistem anti coroziv, sistme anti corozive, protectie rugina

Statistici

Data articol: 10 Mar 2012
Data adaugarii: 10 Mar 2012, ora 16:00
Ultima actualizare: 10 Mar 2012, ora 16:01
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1490 din total vizualizari: 1490
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.