Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Alegerea unui fotograf de nunta poate fi de cele mai multe ori, deosebit de dificila. Asta pentru ca piata ne ofera resurse aproape nelimitate in a analiza cat mai multe oferte din partea acestor profesionisti. Dar cea mai mare provocarea este alegerea si formarea unei pareri in...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Alegerea unui fotograf de nunta ieftin sau scump

Articol: Alegerea unui fotograf de nunta ieftin sau scump

05 january 2017, articol adaugat la 05 january 2017, ora 14:35

Alegerea unui fotograf de nunta poate fi de cele mai multe ori, deosebit de dificila. Asta pentru ca piata ne ofera resurse aproape nelimitate in a analiza cat mai multe oferte din partea acestor profesionisti.
Dar cea mai mare provocarea este alegerea si formarea unei pareri in funnctie de pretul pe care fotograful profesionist de nunta il practica. In vremurile noastre, de cele mai multe ori, un pret mai mare poate reflecta calitate a serviciilor peste medie, dar nu este neaparat un factor determinant, pentru ca in aceasta zona a fotografiei de nunta pretul mare poate proveni si din notorietatea in piata a fotografului respectiv.
Este adevarat ca de la un anumit nivel, in care un fotograf profesionist de nunta ajunge sa investeasca masiv in aparatura de specialitate pretul va creste exponential dar si calitatea oferita.
De cele mai multe ori, nu aparatura este cea care conteaza cel mai mult ci viziunea artistica a fotografului, dar fara o aparatura potrivita acesta nu va avea posibilitatea de a realiza fotografiile dorite si gandite pentru a se ridica la nivelul asteptarilor.
Revenind la subiectul nostru, intre alegerea unui fotograf ieftin si unul scump, este foarte mult de vorbit, insa voi incerca sa ma rezum la acele cateva detalii care fac diferenta si de care trebuie sa tineti cont cand faceti o alegere.
Un fotograf scump va face tot posibilul ca materialul oferit sa fie pe masura asteptarilor, iar voi, clientii cu siguranta ca veti avea asteptari foarte mari de la el, dar si incredere absoluta. Un fotograf ieftin sau mai ieftin, dar nu un fotograf slab, poate fi un tanar aspirant in acest domeniu care incearca sa se ridice din marea abundenta de servicii de fotografie de nunta. De aceea acesti oameni, de cele mai multe ori, isi vor subevalua munca temandu-se ca nu vor mai avea suficienti clienti incat sa isi plateasca facturile. Este o provocare care ne framanta pe toti fotografii la inceput de drum.
Este foarte important ca voi, in calitate de clienti, sa va asigurati ca inainte de toate aveti stabilita o relatie cu acel om care va va produce amintirile si sa aveti incredere ca ceea ce el face este asa cum va doriti.
Indiferent de pretul pe care il practica, cel mai important este sa fiti siguri ca el este cel care va doriti sa va faca sa va amintiti de acea zi la superlativ.
Factorul pretului, in alegerea unui fotograf de nunta este total relativ si depinde de foarte multe, notorietate in piata, calitatea materialelor, investitia facuta, si multe alte detalii.
Ieftin nu inseamna neaparat slab calitativ sau prost dar poate fi un factor determinant al calitatii fotografiei pe care acel profesionist o practica.
In Romania, fotografia de nunta ieftina porneste de la 250Euro si poate ajunge pana la 5-600Euro, insa, fotografia de calitate la un pret mic se invarte in jurul sumelor de 500-800Euro. Peste aceste sume, sau mai bine zis peste 1000Euro, cu siguranta veti alege un profesionist cu experienta si suficient de multe cunostinte incat sa nu va faceti griji ca nu veti avea amintirile dorite.
Sunt fotografi de nunta in Romania, care au un nivel atat de ridicat incat poti plati chiar 3500Euro pentru serviciile lui, dar el va veni cu echipa numeroasa incat sa se asigure ca ceea ce ai platit este livrat. Un astfel de fotograf nu lucreaza niciodata singur, are cel putin 1 asistent personal si un al 2-lea fotograf, poate chiar un operator imagine care va edita cateva cadre foarte importante chiar in ziua evenimentului, de care va veti bucura in aceeasi zi.
Un profesionist cu un pret corect nu depaseste aproape niciodata pragul de 1000fotografii livrate, pentru ca doreste sa va livreze doar materiale de calitate, in schimb un fotograf ieftin de 250-300Euro va va promite cel putin 1500 fotografii si veti avea chiar surpriza sa vi se ceara sa va alegeti care din ele sa fie editate, oferindu-va un numar maxim, sa spunem 500 sau 800 pentru editare.
Acest lucru este total neprofesionist si contrar oricarei viziuni fotografice profesioniste.
Ca si recomandare personala din partea noastra, BelleFoto.ro, este sa faceti o cercetare de piata amanuntita inainte de a va decide, sa cereti cat mai multe referinte, sa vizualizati portofoliul si neaparat sa va intalniti si sa il cunoasteti personal. Multe detalii ies la suprafata in momentul intalnirii.

Autor, Sursa

Autor: Bellefoto
Sursa: Fotograf nunta

Cuvinte cheie

fotograf, fotograf nunta, fotograf profesionist, bellefotoro

Statistici

Data articol: 05 Jan 2017
Data adaugarii: 05 Jan 2017, ora 14:35
Ultima actualizare: 05 Jan 2017, ora 14:36
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1379 din total vizualizari: 1379
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.