Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Dragilor, in sfarsit, se apropie primavara! Acum, ca afara e tot mai frumos, sigur simtiti nevoia sa va petreceti mai mult timp in aer liber, sa va bucurati de soare, de aer proaspat si de o doza binemeritata de relaxare. Pentru asta, iti oferim o serie gadgeturi utile, de pot fi un cadou...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Cele mai tari gadgeturi la inceput de primavara

Stire: Cele mai tari gadgeturi la inceput de primavara

06 february 2017, stire adaugata la 06 february 2017, ora 12:45

Dragilor, in sfarsit, se apropie primavara! Acum, ca afara e tot mai frumos, sigur simtiti nevoia sa va petreceti mai mult timp in aer liber, sa va bucurati de soare, de aer proaspat si de o doza binemeritata de relaxare. Pentru asta, iti oferim o serie gadgeturi utile, de pot fi un cadou minunat cu sau fara ocazie, indiferent de varsta. Si pentru ca tinem si la buzunarul tau, avem grija ca la Gadget World sa iti rasplatim fidelitatea cu cele mai tari gadgeturi la cele mai competitive preturi de pe piata.


Cana autoamestecatoare este un super-gadget, ideal atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau de viata care, dimineata este mult prea ursuz si cu greu reuseste sa isi faca o cafea fara sa trezeasca intreaga casa. Cu aceasta cana-minune, tot ce trebuie sa faca este sa puna ingredientele in cana, sa adauge apa sau cafeaua si sa apese pe buton. Iar continutul se va amesteca precum o tornada. In plus, este si ermetica, putand fi transportata in masina, in drum spre serviciu.

Cu totii avem momente in care vrem sa avem un ragaz binemeritat pe muzica preferata. Cu boxa portabila bluetooth breloc, un gadget de foarte mici dimenisiuni, vei avea cea mai buna calitate a sunetului, intr-un cadou de primavara mic si foarte util. In plus, pe Gadget World, te asteapta in variante de culoare, pentru ca tu sa o alegi pe cea care iti place - albastru, rosu, alb si galben.

Monopod selfie stick bluetooth, gadgetul inteligent pe care trebuie sa il ai. Este foarte cool, dar sigur, in acelasi timp, pentru ca vine cu un sistem de prindere usor de fixat si lamele din cauciuc, care fixeaza telefonul fara a-l zgaria. In plus, este ideal pentru orice marca si model de telefon, se conecteaza rapid, iar butonul de pe maner declanseaza fotografierea. Smart, nu-i asa?

Ochelarii de soare cu mp3 si bluetooth pentru handsfree, un alt super gadget pentru toti cei pasionati de seria Matrix. Acestia iti protejeaza ochii de razele solare, dar, in acelasi timp, poti asculta si muzica preferata sau prelua apeluri, pentru ca se transforma intr-o casca bluetooth pentru telefon sau tableta.

Daca esti mare amator de calatorii, avem un super gadget pentru tine - un adaptor de priza universal pentru calatorii, cu 2 USB-uri. Acesta te ajuta sa ai o autonomie mai mare pentru orice device. La acest tip de adaptor se pot potrivi mecanic pana la 150 de prize din intreaga lume. De asemenea, are si un transformator de 5V si 1000mAh, perfect pentru a incarca orice fel de smartphone, tableta sau laptop.

Stim ca barbatii sunt mari amatori de footbal. De aceea, poti sa ii faci cel mai inspirat dintre gadgeturi - o mini masa de fotbal, Foosball. Are mici dimensiuni si o greutate de doar 2 kilograme, ceea ce o face o modalitate creativa pentru a alunga plictiseala. Realizata din MDF de cea mai buna calitate, aceasta masa se monteaza usor si rapid, doar urmarind instructiunile. Sunt 2 echipe, fiecare cu 6 jucatori, deci poate alunga rapid plictiseala.

Multe alte gadgeturi pentru inceput de primavara te asteapta pe Gadget World. Intra si alege-l pe cel potrivit, la cel mai bun raport calitate-pret. In plus, la comenzi de 250 de lei, iti mai facem cadou si transportul. Spor la cumparaturi si o primavara senina!

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Gadgeturi

Cuvinte cheie

gadgeturi, cadouri femei, cadouri barbati, cadouri corporate, gadgetworld

Statistici

Data stire: 06 Feb 2017
Data adaugarii: 06 Feb 2017, ora 12:45
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 713 din total vizualizari: 713
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.