Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: A venit varaaaaa! Abia asteptam sa ne plimbam mai mult in natura, sa ne bucuram de soare si sa stam la picnicuri cu familia si prietenii. Si pentru ca vara este un sezon frumos, cald, in care zilele sunt foarte lungi, la GadgetWorld ti-am pregatit cele mai cool cadouri de sezon, dar si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Cadouri de vara si utile de la GadgetWorld

Articol: Cadouri de vara si utile de la GadgetWorld

06 june 2016, articol adaugat la 06 june 2016, ora 12:22

A venit varaaaaa! Abia asteptam sa ne plimbam mai mult in natura, sa ne bucuram de soare si sa stam la picnicuri cu familia si prietenii. Si pentru ca vara este un sezon frumos, cald, in care zilele sunt foarte lungi, la GadgetWorld ti-am pregatit cele mai cool cadouri de sezon, dar si utile, pentru ca distractia sa dureze mult si bine.

Nu te mai tinem in suspans si iti prezentam cele mai cool gadgeturi de vara:

Pentru pasionatii de biciclete, avem cel mai cool cadou - o borseta de cadru pentru bicicleta cu Touchscreen pentru smartphone. Este ideala pentru momentele cand vrei sa urmaresti indicatiile oferite de GPS, sa ai telefonul la indemana pentru a raspunde mai repede sau pentru a-ti depozita in siguranta cheile. Aceasta borseta cu touchscreen, rezistenta la ploaie, este accesoriul ideal pentru plimbarile in natura, mai ales ca pot incapea cam toate modelele si marimile de telefon datorita dimensiunilor de 23.00 x 12.00 x 10.00 cm.

Pentru a nu mai cauta telefonul peste tot noi, la GadgetWorld, ne-am gandit la inca un cadou, de aceasta data util - un suport de telefon magnetic. Are dimensiuni foarte mici, poate incapea chiar si in buzunar. In plus, datorita pozitionarii sale, poti vedea perfect, din orice unghi, telefonul. Poate fi folosit pentru telefoane mobile, tablete, GPS-uri si camere auto. Vine cu doua discuri circulare care se lipesc pe husa sau carcasa telefonului, iar magnetul puternic va avea grija sa nu cada.

Din seria cadouri de sezon, iti prezentam un obiect care te va feri de soare, dar te va mentine conectat la telefon, fara a-ti folosi mainile - sapca smart cu casti bluetooth. Iti permite sa iesi la plimbare, sa alergi, sa asculti muzica sau sa preiei apeluri fara a te folosi de maini. Comenzile se regasesc pe lateralul sepcii - play, next, pauza. Iar ca sa o speli, scoti castile din sapca si o poti introduce in masina fara griji.

Tot din seria cadouri de vara, mai avem un gadget util - sapca cozoroc smart casti bluetooth. Daca vrei sa asculti muzica in timp ce te antrenezi sau iti plimbi cainele, fara a-ti amorti bratele, aceasta sapca iti permite sa faci toate aceste lucruri. Mai mult, poti controla volumul, poti naviga printre melodii si poti raspunde la telefon direct de pe controalele de pe lateral.

Pentru ca tot e vara si stam mai mult plecati prin concedii sau pe la terase, mai avem un super cadou pentru tine - baterie externa 3 USB, 15600 mAh, cu afisaj electronic, care indica si nivelul bateriei. Are o capacitate mare si poate incarca smartphone-uri, tablete, MP3 playere etc.

Din categoria cadouri inteligente, ti-am mai pregatit unul - smartwatch Bluetooth Android cu cartela SIM. Este un gadget multifunctional la un pret imbatabil, cu care poti sincroniza agenda telefonica a telefonului mobil. Mai mult, poti controla muzica redata de telefon de la distanta, sa faci poze si te avertizeaza cand te indepartezi la mai mult de 10 metri prin functia anti-furt. Iti permite si introducerea unei cartele SIM si suporta frecvente GSM 850/900/1800/1900. Acest smartwatch chiar te indeamna la o viata sanatoasa datorita functiilor de Pedometru, Steps Tracker, Sleep Monitor si Sedentary Reminder.

Pentru copii, avem un cadou de vara foarte inteligent - o minidrona saritoare cu telecomanda wireless. Este un cadou perfect mai ales ca are o telecomanda wireless, cu o raza de actiune de pana la 50 de metri. Se poate roti pe loc (360 de grade), poate inainta sau merge inapoi, iar in momentul in care intalneste un obstacol cum ar fi scari, cutii, sau orice alt obiect, poate sari peste. Pe langa flexibilitate, masinuta poate fi ornata cu abtipildurile din pachet si poate fi folosita in modurile Compact (rotile stranse pentru o flexibilitate mai mare) si Normal (rotile extinse pentru o viteza sporita). Acumulatorul integrat se incarca prin USB in doar 45 de minute si iti asigura o autonomie de cel putin 30 de minute.

Tot pentru copii, din colectia cadouri haioase, dar educative, mai avem un gadget - jucarie OZN care leviteaza in palma. Are un pret mic si poate fi facut cadou unui copil de 7 ani. Are o elice purtatoare si un senzor care va levita asupra mainii cu usurinta.

Daca te-ai saturat sa te imbraci mai subtire sau mai gros cand nu e cazul, in categoria cadouri de sezon avem disponibila o statie meteo cu ceas si calendar. Aceasta statie iti arata temperatura si umiditatea din incapere, iti indica prognoza meteo si mai poate fi folosita si pe post de alarma sau calendar. Este un gadget complex, ideal pentru un cadou de casa noua.

Pentru ca odata cu venirea verii au aparut si cainii, avem un dispozitiv ideal pentru siguranta ta - aparat cu ultrasunete anticaini. Acesta trimite semnale cu ultrasunete care descurajeaza comportamentul agresiv al lor. Acest dog repeller emite intre 20, 000-40, 000 Hz, este compact si incape chiar si in buzunar. Functioneaza 100%, pana la o distanta de 7 metri, nu are miros si nu emite in aer substante chimice nocive. Dispozitivul nu produce interferente cu televizoare, aparate de radio, aparate de alarma electronice, detectoare de fum si foc si alte echipamente electrice.

Pentru petreceri in aer liber, din colectia cadouri de vara GadgetWorld iti oferim o boxa portabila bluetooth wireless power bank Shockproof. Cu aceasta boxa portabila bluetooth vei asculta muzica ta favorita la o calitate excelenta. Are si o functie de acumulator portabil de 4000 mAh. Este rezistenta la socuri si apa, reda muzica de pe card sau prin mufa AUX. Are 2 difuzoare de 5W si iti ofera un volum de 90 Db si o autonomie de 8 ore.

Mai multe cadouri pentru vara si utile, gasesti si pe site. In plus, te asteptam si telefonic, la 0722.508.666.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Cadouri

Cuvinte cheie

gadgeturi, cadouri femei, cadouri barbati, cadouri corporate, cadouri copii, gadgetworld, cadouri

Statistici

Data articol: 06 Jun 2016
Data adaugarii: 06 Jun 2016, ora 12:22
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 774 din total vizualizari: 774
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.