Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Stim ca mai sunt 6 saptamani pana la Sarbatorile de Paste, momentul asteptat de intreaga familie, care se reuneste la masa speciala dedicata acestei Sarbatori, insa cum trebuie sa multumesti pe toata lumea, trebuie sa cercetezi piata din timp, sa faci o lista si abia dupa sa le si cumperi....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Ai inceput goana dupa cele mai bune cadouri de Paste? Iata cateva sugestii!

Stire: Ai inceput goana dupa cele mai bune cadouri de Paste? Iata cateva sugestii!

06 march 2017, stire adaugata la 06 march 2017, ora 15:44

Stim ca mai sunt 6 saptamani pana la Sarbatorile de Paste, momentul asteptat de intreaga familie, care se reuneste la masa speciala dedicata acestei Sarbatori, insa cum trebuie sa multumesti pe toata lumea, trebuie sa cercetezi piata din timp, sa faci o lista si abia dupa sa le si cumperi. Da, poate parea mult, insa cand ai o familie numeroasa si oameni pe care ii apreciezi si trebuie sa le faci un cadou din suflet, e bine sa te ocupi din vreme de aceste task-uri.

Evident, in selectia pe care am facut-o ne-am gandit si la noutate, dar mai ales la pret. De aceea, sugestiile noastre se concetreaza pe cele mai cool, utile, moderne, fiabile si accesibile cadouri de Paste, indiferent de persoana sau varsta.

Tot ei iti impartasesc, in cele ce urmeaza, cateva sfaturi si idei de cadouri care sa ii faca fericiti pe oamenii speciali din viata ta, de la mama, tata, la bunici, copii, soti si prieteni.

Si bunicii merita sa primeasca cel mai tare cadou de Paste - un pick-up player portabil si convertor audio digital mp3. Cu acest super gadget, exista si optiunea de a transfera melodiile de pe vinil pe dispozitive moderne, precum laptop, telefon, tableta si altele. Iar viteza de redare poate fi stabilita de ei, fie de 33, fie de 45 rotatii pe minut, pentru ca acumulatorul intern de 1000mAh sa le asigure peste 4 ore de muzica preferata. Nu poti rata acest gadget, care este disponibil la cel mai bun pret si care sigur ii va face sa danseze de bucurie.

Pentru copii, de Paste le poti oferi un cadou pe cat de inteligent si unic, pe atat de educativ - un glob pamantesc care leviteaza cu leduri. Cu un design unic, desprins parca din filmele SF, se potriveste perfect in camera lui sau a ei. Litera "C" invarte Pamantul si in jurul axei sale, datorita unui electromagnet si a unui senzor computerizat. Si pentru ca este cu adevarat foarte inteligent, iti mai impartasim un secret - cel mic poate trece cu mana atat pe deasupra, cat si sub el, fara a-i intrerupe levitatia. Iar lumina LED cu care vine echipat este ideala pentru copiii cu frica de bau bau sau intuneric.

Daca vrei sa fii in permanenta conectat cu cel mic, la Gadget World mai exista un gadget foarte inteligent, dar care arata precum o jucarie - mini telefon smart GSM Bluetooth, carte de vizita. Are dimensiuni foarte reduse, iar in cele 29 de grame ascunde o super tehnologie care ar face invidios chiar si cel mai cool smartphone al momentului, ce costa foarte multi bani - are conectivitate bluetooth, este Quad Band GSM si acopera 4 tipuri de frecvente - 850/900/1800/1900MHz. Dar sa stii ca nu este tot. Are un ecran OLED luminos si touch receptiv, care il fac foarte usor de folosit, dar si o baterie de 320mAh, ideala pentru a sustine o conversatie de peste 2 ore. Iata un super cadou pe care sa i-l faci cadou copilului tau de Paste!

Tot pentru momente unice, pline de muzica dansanta, o boxa bluetooth weatherproof cu 4000mAh baterie externa este perfecta pentru tinerii cu chef de distractie, care nu rateaza niciun weekend pentru a se plimba la munte, la mare, cu cortul sau la picnicuri. Nu doar ca permite ascultarea hiturilor preferate, dar incarca si orice fel de dispozitiv datorita acumulatorului integrat de 4000mAh. Iar raza de actiune este pana la 10 metri departare de telefon/tableta sau mp3 player. Smart, nu-i asa?

Pentru amatorii de senzatii tari, tot Gadget World are un super cadou de Paste pentru ei - Action Camera, Camera Video Sport 4K, 16MP Wi-Fi. Surprinde cele mai tari momente, chiar si in conditii meteo vitrege. Se poate scufunda pana la 30 de metri adancime, filmeaza peste o ora si jumatate, datorita acumulatorului de 900mAh. In plus, are o rezolutie de 16 Mpx, vine echipata cu lentila de 173de grade, ideala pentru imagini panoramice de foarte buna calitate. Filmeaza in 4K, iar imaginile pot fi vizualizate direct pe camera sau pe un ecran mai mare, cu un cablu HDMI.

Nici doamnele nu sunt uitate si Gadget World le ofera cel mai cool cadou de Paste inteligent - smartwatch pentru femei cu Pedometru si Bluetooth Android si IOS. Cu un ecran de 1.22 inch, arata foarte bine si afiseaza instant datele, chiar si de la distanta. Iar dupa ridicarea mainii, se aprinde automat, poate raspunda la telefoane, sa trimita SMS-uri, sa-si monitorizeze somnul, sa-si masoare pasii facuti si chiar sa activeze de la distanta camera telefonului (doar pe Android). Bateria ofera o autonomie de 1 zi in modul de folosire, iar in standby pana la 3 zile. Poate fi soncronizat prin bluetooth cu sistemele Android sau iOS.

De la cel mai mare targ de gadgeturi din Europa, la Gadget World isi face aparitia si un cadou de Paste unic, dar, de aceasta data, dedicat soferilor - un tester alcool cu dublu LCD display. Foarte usor de folosit, iar in 5 secunde, daca depisteaza alcoolul, va emite mesaje vizuale si audio de tipul "Caution" si "Danger".

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Cadouri

Cuvinte cheie

gadgeturi, cadouri femei, cadouri barbati, cadouri corporate, gadgetworld

Statistici

Data stire: 06 Mar 2017
Data adaugarii: 06 Mar 2017, ora 15:44
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 694 din total vizualizari: 694
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.