Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Probabil ca multi dintre noi ne-am cautat un job inca din faculatate, de cele mai multe ori fara norma intreaga pentru a putea face fata si orelor de curs. Avem tendita de a aplica la joburi destul de umile, bazate pe practica sau pe internship tocmai pentru ca inca nu suntem...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

De ce trebuie sa aplici la un job chiar si atunci cand nu esti calificat?

Articol: De ce trebuie sa aplici la un job chiar si atunci cand nu esti calificat?

09 may 2018, articol adaugat la 09 may 2018, ora 10:26

Probabil ca multi dintre noi ne-am cautat un job inca din faculatate, de cele mai multe ori fara norma intreaga pentru a putea face fata si orelor de curs.

Avem tendita de a aplica la joburi destul de umile, bazate pe practica sau pe internship tocmai pentru ca inca nu suntem calificati sau ne gandim ca nu vom fi acceptati fara experienta.

Piata muncii este destul de schimbatoare si diversificata din punct de vedere al ariilor de activitate, iar zvonul raspandit printre tinerii care isi cauta de munca legat de experienta devenita ulterior un criteriu eliminatoriu, este ceea ce face ca acestia sa nu aplice.

Exista situatii in care multe persoane obtin o pozitie pe care nu au experienta si reusesc sa indeplineasca poate sarcinile, poate mai bine in comparatie cu o persoana calificata.

Tinerilor nu le lipseste interesul si dorinta de a invata, de aceea, unele companii investesc in dezvoltarea acestora, fiind constineti ca ulterior acestia vor reprezenta o resursa importanta pe termen lung.

Cu toate ca anunturile de angajare suna ca si cum firma respectiva stie exact ce isi doreste de la noul membru al echipei, ati fi surprinsi de flexibilitatea pe care o arata atunci cand selecteaza candidatii.

Cu siguranta ai trecut prin aceasta situatie, momentul acela cand rasfoiesti platformele de joburi si te apuca gandul ca nu vei gasi ceva sa lucrezi pe vara.

Ei bine, analizeaza cu atentie, cu siguranta exista domenii pe care nu le-ai explorat, fise de post nevizualizate pentru ca te-a intimidat titlul anuntului sau descrierea pozitiei, indrazneste totusi sa aplici, poate recruiterul respectiv are liber un loc pe care nu l-a comunicat, iar tu vei fi candidatul ideal.

Daca te afli la facultate sau desfasori o alta activitate si iti doresti sa lucrezi cu un program flexibil, atunci indreapta-te catre ariile de activitate care iti vor putea oferi asta. Nu te descuraja daca participi la cateva interviuri si nu ai fost selectata pentru urmatorul pas.

Indrazneste sa ceri un feedback referitor la modul cum a decurs discutia, cu toate ca nu este ot ehnica foarte practicata, acest lucru te poate ajuta pe viitor sa-ti imbunatatesti prezenta in timpul intalnirilor cu un recruiter.

Cu toate ca multi nu mai opteaza pentru scrisoarea de intentie, atunci cand esti debutant pe piata muncii, acest lucru te poate ajuta foarte mult, explicand mai bine motivele si dorinta ta de a face parte din compania respectiva.

Recruterii sunt interesati de astfel de redactari, deoarece isi pot forma o anumita idee despre persoana respectiva inainte de a stabili un interviu.

Lipsa experientei nu trebuie sa ne descurajeze si nicidecum sa ne influenteze intr-un mod negativ.

Nu trebuie sa acceptam cele mai mici salarii doar pentru ca nu am reusit sa ne dezvoltam cunostintele, pana la urma, cu totii avem un punct de plecare, iar domeniile in care experienta angajatului nu mai este un criteriu eliminatoriu sunt din ce in ce mai multe.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Program flexibil

Cuvinte cheie

angajare, job

Etichete

angajare   job  

Statistici

Data articol: 09 May 2018
Data adaugarii: 09 May 2018, ora 10:26
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 515 din total vizualizari: 515
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.