Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Pentru ca vine primavara, iar maine este 1 Martie, sigur vei dori sa iesi la pedalat cu intreaga familie. Si stim cat de importanta este o bicicleta sigura, moderna si noua pentru copilul tau. De aceea, la Veloteca, magazin online si offline de biciclete, avem specialisti care te pot ajuta...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Biciclete de copii moderne si de calitate, doar la Veloteca

Stire: Biciclete de copii moderne si de calitate, doar la Veloteca

29 february 2016, stire adaugata la 29 february 2016, ora 12:51

Pentru ca vine primavara, iar maine este 1 Martie, sigur vei dori sa iesi la pedalat cu intreaga familie. Si stim cat de importanta este o bicicleta sigura, moderna si noua pentru copilul tau. De aceea, la Veloteca, magazin online si offline de biciclete, avem specialisti care te pot ajuta sa alegi bicicleta pentru copilul tau.

Pentru ca procesul de cumparare este unul indelung, si trebuie sa ai parte de cele mai bune sfaturi, la Veloteca ti-am pregatit o gama de biciclete de copii unica, ce le va oferi o experienta a pedalatului unica si sigura.

De aceea, iti oferim cateva sfaturi pentru alegerea unei biciclete de copii:

In primul rand, trebuie sa acorzi o atentie deosebita dimensiunii bicicletei. Daca unui copil bicicleta nu "ii vine bine", se poate speria si sigur nu va mai vrea sa pedaleze vreodata. In cazul bicicletelor de copii, acestea se aleg in functie de dimensiunea rotilor, care poate varia de la 12, 14, pana la 16, 20, 24 sau chiar 26 de inch. De aceea, specialistii Veloteca, magazin online si offline de biciclete, iti spun ca este foarte important ca cel mic sa testeze bicicleta ce urmeaza a fi achizitionata.

Greutatea bicicletei, la fel de importanta. Cu cat bicicleta este mai usoara, cu atat se va putea misca mai bine si se va simti confortabil. Greutatea bicicletei pentru copii trebuie luata in seama foarte mult, mai ales pentru cei care il vor insoti in parc. Cu cat este mai grea, cu atat bunicul, bunica, mama sau tata o va putea tine mai greu. In plus, greutatea bicicletei de copii este importanta si pentru viitor, daca va avrea sa participe la concursuri, pentru ca ajunge la linia de finish mai repede.

In functie de nevoile copilul tau, ai de ales intre o bicicleta mai scumpa sau mai ieftina. Noi iti recomandam o bicicleta mai scumpa, mai ales ca este si mai sigura, si mai calitativa. De cele mai multe ori, pretul dicteaza calitatea bicicletelor pentru copii.

Cumpararea unei biciclete se face, neaparat, de la un magazin specializat. Asa cum este Veloteca. Avem specialisti care stiu ce sa iti propuna, cum trebuie sa arate bicicleta pentru copilul tau si iti permit sa o si testezi. Mai mult, achizitionand o bicicleta de la un magazin specializat, ai si garantie, si servicii profesionale de reparatii sau revizii.

Odata alese aceste criterii, se naste intrebarea: "De care bicicleta sa ii cumpar?". La Veloteca, magazin online si offline de biciclete pentru copii, iti oferim posibilitatea de alegere intre mai multe tipuri:
Biciclete fara pedale / de alergat (Running bikes, Balance Bikes)
Biciclete cu pedale - dupa ce copilul s-a obisnuit cu mersul pe bicicleta, il poti invata sa pedaleze pe cont propriu. Majoritatea bicicletelor de copii sunt cu o singura viteza, dar la producatorii de marca vei gasi si suficiente modele cu roti de 20 de inch si cu mai multe viteze.
Biciclete de fata sau de baiat - majoritatea producatorilor fac biciclete de copii uni-sex, insa singura diferenta este design-ul si culorile, copiii fiind cei care au ultima decizie.
Biciclete cu frana de mana sau de picior - Pentru 4-6 ani, cea mai eficienta echipare este cu ambele tipuri de frane.


Siguranta copiilor, foarte importanta

Atunci cand cumperi o bicicleta de copii, nu uita de importanta sigurantei sale. De ea depinde ca pedalatul copilului tau sa devina o reala placere.

Pentru ca plimbarile sa fie relaxante si fara probleme, la Veloteca, magazin online si offline de biciclete, iti propunem cea mai buna gama de accesorii pentru biciclete copii:

Casca, cel mai important accesoriu - garanteaza protectia impotriva loviturilor la cap in caz de accident. Daca vrei sa fii un exemplu pentru cel mic, poarta-o si tu, de fiecare data cand te plimbi cu bicicleta.

Vesta reflectorizanta - salveaza vieti. Trebuie purtata atat ziua, cat si noaptea, pentru a fi vizibil de soferi si pietoni.

Manusile - ii asigura o aderenta mai buna si il scapa de basicile cauzate de strangerea prea tare a ghidonului.

Ochelarii - nu sunt un moft, ci il ajuta sa vada mai bine drumul si sa evite accidentarile la nivelul fetei.

Rotile ajutatoare - utile cand nu ai timpul sau experienta necesara pentru a-l initia pe copil in tainele pedalatului.

Ledurile, foarte importante pentru ca ii vor lumina drumul pe timp de seara sau cand cerul este innorat, dar va face bicicleta vizibila si pentru alti participanti la trafic.

Ofera-i copilului tau toate motivele sa zambeasca si alege-i una din bicicletele de copii din colectia Veloteca. Te asteptam, de luni pana sambata, pe sos. Iancului 100.

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete de copii

Categorii

Cuvinte cheie

biciclete copii, biciclete pentru copii, biciclete fete, magazin de biciclete bucu, veloteca, magazin online si offline

Statistici

Data stire: 29 Feb 2016
Data adaugarii: 29 Feb 2016, ora 12:51
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 694 din total vizualizari: 694
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.