Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fizicianul Albert Einstein spunea ca viata este ca mersul pe bicicleta. Cu alte cuvinte, pentru a-ti mentine echilibrul, trebuie sa privesti si sa mergi drept inainte. Poate ca din acest motiv, pentru majoritatea pasionatilor de ciclism, unul dintre cele mai fericite momente din viata...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Top 5 accesorii pentru biciclete care trebuie sa te insoteasca in calatorii

Articol: Top 5 accesorii pentru biciclete care trebuie sa te insoteasca in calatorii

15 november 2018, articol adaugat la 15 november 2018, ora 17:32

Fizicianul Albert Einstein spunea ca viata este ca mersul pe bicicleta. Cu alte cuvinte, pentru a-ti mentine echilibrul, trebuie sa privesti si sa mergi drept inainte. Poate ca din acest motiv, pentru majoritatea pasionatilor de ciclism, unul dintre cele mai fericite momente din viata lor este acela cand au invatat sa mearga pentru prima oara pe bicicleta.

Dar atat cei care vor sa faca performanta in acest sport, in conditii extreme de mediu, cat si cei care pur si simplu iubesc sa pedaleze in timpul liber prin parcuri sau pe strazile orasului, acorda o importanta similara atat accesoriilor pentru bicicleta, cat si echipamentului de protectie.

In randurile care urmeaza iti prezentam o serie de accesorii biciclete necesare pentru a pedala in siguranta, ori de cate ori te decizi sa pleci la drum.

1. Casca de protectie - Cel mai important accesoriu pentru biciclete

Indiferent de traseul stabilit - in mediul urban sau rural, la deal sau la munte - casca de protectie nu trebuie sa lipseasca din setul tau personal de accesorii pentru biciclete.

Pentru a te bucura de confortul si siguranta oferite de un astfel de accesoriu, alege marimea si culoarea potrivite pentru tine din oferta unui magazin specializat in accesorii de bicicleta.

2. Antifurt bicicleta - Un sistem de siguranta care te scapa de primejdia rea

Parte din clasa accesoriilor pentru bicicleta indispensabile, sistemele antifurt te ajuta sa iti pastrezi bicicleta in siguranta, in timpul curselor realizate in orasele aglomerate si predispuse la posibile tentative de furt.

Menite sa iti protejeze bicicleta, sistemele antifurt iti ofera mai multa incredere pentru a scapa de orice grija atunci cand o lasi in locurile publice. In gama sistemelor antifurt exista mai multe modele, precum: antifurt in forma de U sau spirala, antifurt pliabil, antifurt pentru cadru, lantul clasic etc.

3. Sisteme de iluminat pentru bicicleta - Obligatorii, conform Codului Rutier

Aceste produse fac parte din categoria de accesorii de biciclete obligatorii pentru siguranta ta, dar si a participantilor la traficul rutier. Bicicletele, conform codului rutier, trebuie prevazute cu lumina alba pe cadrul din fata, galbena in partile laterale, lumina rosie pe spate si cel putin un dispozitiv reflectorizant.

Biciclistii recunosc importanta acestor accesorii de biciclete, deoarece le permit sa identifice mult mai rapid traseul parcurs, precum si sa semnalizeze prezenta lor in traficul rutier.

4. Bidon pentru apa - Principalul "combustibil" al biciclistilor de pretutindeni

Consumul zilnic de apa este important, chiar daca suntem sau nu pasionati de ciclism. Dar cu atat mai mult atunci cand facem miscare, hidratarea este si mai importanta.
Un bidon pentru apa este accesoriul perfect deoarece iti permite sa te hidratezi fie din mers, fie in timpul unei opriri. Principalul avantaj este acela ca nu trebuie sa iti cari apa in ghiozdan sau rucsac, aceasta putand fi atasat pe cadrul bicicletei cu ajutorul unui suport. Indiferent de sezon, bidonul de apa face parte din seria de accesorii pentru biciclete absolut esentiale!

5. Kit anti-pana - Ca sa nu ramai niciodata in pana de idei

Diferite produse din aceasta categorie de accesorii de biciclete formeaza un set de instrumente compacte si usor de folosit, in special atunci cand iti planifici un traseu lung care implica conditii de drum extreme (in special, pietris) care pot conditiona depresurizarea pneurilor bicicletei.

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Accesorii biciclete

Cuvinte cheie

accesorii biciclete

Statistici

Data articol: 15 Nov 2018
Data adaugarii: 15 Nov 2018, ora 17:32
Ultima actualizare: 14 Dec 2018, ora 12:57
Vizualizari in ultimele 30 zile: 518 din total vizualizari: 518
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.