Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: A sosit primavara! Vremea frumoasa ne imbie tot mai mult la miscare. Unii dintre noi prefera mersul pe jos, altii aleg rolele, iar pentru restul pedalatul a devenit un stil de viata. Ai atatea optiuni sa te mentii in forma, dar achizitionarea unei biciclete ar putea impusca mai multi...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

9 motive pentru care achizitonarea unei biciclete este o investitie buna

Articol: 9 motive pentru care achizitonarea unei biciclete este o investitie buna

04 april 2019, articol adaugat la 04 april 2019, ora 11:15

A sosit primavara! Vremea frumoasa ne imbie tot mai mult la miscare. Unii dintre noi prefera mersul pe jos, altii aleg rolele, iar pentru restul pedalatul a devenit un stil de viata.

Ai atatea optiuni sa te mentii in forma, dar achizitionarea unei biciclete ar putea impusca mai multi iepuri dintr-un foc! Pe langa faptul ca nu te vei mai preocupa de mijloacele transportului in comun si cozile din trafic, vei scapa si de grija abonamentului la sala.

Se spune ca, odata invatat, mersul pe bicicleta nu se uita niciodata, asta pentru ca reflexele sunt deja formate si pedalatul in echilibru devine usor. Totodata, este o modalitate excelenta de a petrece mai mult timp in natura. Achizitionarea unei biciclete este o investitie importanta, dar avantajele pe care le aduce pentru sanatatea si starea ta de bine sunt mai importante. In randurile ce urmeaza, vei afla care sunt cele 9 motive pentru care o bicicleta este o alegere buna:

1. Te ajuta sa te mentii in forma - Pedalatul este benefic atat pentru sanatatea mintii, cat si pentru musculatura si articulatii. Muschii abdominali au si ei de castigat, iar mersul pe bicicleta te ajuta sa ai o postura corecta, mai ales daca lucrezi foarte mult la birou. Pedalatul este un antrenament cardio excelent, astfel incat, daca vei face aceasta activitate zilnic, poti renunta lejer la abonamentul la sala.

2. Pedalatul te face mai fericit - Mersul pe bicicleta ajuta la eliberarea endorfinelor, adica hormonii fericirii, care dau o stare de bine, elimina stresul si te relaxeaza. Facand miscare, creierul primeste mai mult oxigen, te ajuta sa te concentrezi mai bine si imbunatateste memoria. Ce poate fi mai placut, dupa o zi incarcata la birou, decat sa te plimbi cu bicicleta pana acasa?

3. Arati mai tanar - Daca iti doresti o viata sanatoasa, achizitionarea unei biciclete este o alegere excelenta, deoarece iti intareste sistemul imunitar. Practicat cu regularitate, contribuie la protectia pielii impotriva razelor UV si estompeaza semnele imbatranirii. Conform studiilor, persoanele cu varste cuprinse intre 50 si 70 de ani care merg regulat pe bicicleta pot ajunge sa aiba un sistem imunitar precum al celor de 20 ani.

4. Scapi de grija locului de parcare - Nu trebuie sa iti faci griji unde iti "parchezi" bicicleta, pentru ca aceasta ocupa foarte putin spatiu. De asemenea, in oras vei gasi rasteluri de biciclete sau poti alege sa iti achizitionezi o bicicleta care se pliaza, astfel incat sa o poti depozita cu usurinta si la birou.

5. Creste calitatea somnului - O cursa dimineata te trezeste instant, iar seara te ajuta sa ai un somn odihnitor. Pedalatul iti regleaza ritmul cardiac, inhiba hormonii stresului si te ajuta sa devii mai productiv in timpul zilei.

6. Protejezi mediul inconjurator - Spre deosebire de automobile, bicicletele au zero emisii, iar pe locul destinat unei masini pot fi parcate pana la 10 biciclete. Cu o bicicleta, te poti strecura foarte usor in trafic si ajungi mai repede dintr-un loc in altul. Pedaland, vei ajunge de 3 ori mai repede la destinatie, decat ai face-o pe jos.

7. Pedalatul nu are limita de varsta - Plimbatul cu bicicleta nu are varsta si beneficiile acestuia sunt pentru toata lumea. Acest tip de exercitiu nu solicita foarte mult musculatura, dar o pune in miscare. Riscurile de accidentare sunt mici, astfel incat printre pasionatii de biciclete se pot numara copiii, adultii dar si persoanele trecute de prima tinerete.

8. Timp de calitate alaturi de cei dragi - Ce poate fi mai frumos decat sa iesi la intalnire cu partenera ta cu bicicleta in parc? Este o modalitate draguta de a va cunoaste si a petrece timpul in aer liber.

9. Vei fi mai productiv - Spre deosebire de alte sporturi, mersul pe bicicleta este relaxant, lupta impotriva stresului si te ajuta sa fii mai creativ. In acelasi timp, stimuleaza activitatea cerebrala si creste productivitatea cu pana la 15%.

Veloteca.ro are o gama variata de biciclete, intra pe site si alege-o pe cea care ti se potriveste. Cand faci o tura in parc?

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete

Categorii

Cuvinte cheie

biciclete

Etichete

Statistici

Data articol: 04 Apr 2019
Data adaugarii: 04 Apr 2019, ora 11:15
Ultima actualizare: 04 Apr 2019, ora 11:16
Vizualizari in ultimele 30 zile: 501 din total vizualizari: 501
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.