Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Decembrie e o luna plina de petreceri si momente unice, in compania celor dragi. Si cum probabil stii, multe persoane au intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste cadourile de Craciun. Dar imediat dupa, mai vine o sarbatoare - Sfantul Stefan. Si pentru ca nu mai ai nici energia...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Cele mai bune idei de cadouri de Sfantul Stefan

Articol: Cele mai bune idei de cadouri de Sfantul Stefan

22 december 2016, articol adaugat la 22 december 2016, ora 11:29

Decembrie e o luna plina de petreceri si momente unice, in compania celor dragi. Si cum probabil stii, multe persoane au intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste cadourile de Craciun. Dar imediat dupa, mai vine o sarbatoare - Sfantul Stefan. Si pentru ca nu mai ai nici energia si nici creativitatea de a cumpara cadouri reusite pentru sarbatoriti, la GadgetWorld ne-am gandit sa iti facem cateva propuneri, mai ales ca toti iubim gadgeturile.

Daca sarbatoritul are varsta copilariei, cu siguranta si-ar dori sa primeasca de Sfantul Stefan o masinuta cool. Noi credem ca masina 4x4 cu telecomanda wireless ALL TERAIN este cadoul perfect! Prinde 25 de km/ora, se descurca pe toate tipurile de teren (asfalt, pe iarba, nisip si zapada), iar designul sportiv si rotile masive il fac sa para "fioros", deci va fi impresionat de cadou.

Daca ai un prieten care se plange ca nu are o boxa buna pentru petrecerea de Sfantul Stefan, tot GadgetWorld te ajuta sa ii faci cadoul perfect. Iti propunem o boxa stereo portabila Bluetooth BoomBox cu Subwoofer, cu un design elegant si premium (carcasa din lemn), ideala pentru 6 ore de petrecere continua. Super-gadgetul se conecteaza prin Bluetooth 2.1 +EDR la orice dispozitiv cu aceasta tehnologie, si va reda melodiile preferate cu o putere de 15W si calitate premium. Iar antena telescopica cu care este dotata, ii va permite sa asculte si postul de radio preferat, chiar si in zonele cu frecvente reduse.

Pentru persoanele trendy-cool, mai dispunem de alte cadouri inedite pentru onomastica lor - sireturi luminoase LED multicolore. Accesorizeaza incaltamintea si ii da un aer super-disco, ca sa devina starul oricarei petreceri. Au 1.1 metri, iar ledurile colorate functioneaza cu ajutorul bateriilor CR2032.

Pentru frigurosii sarbatoriti de Sfantul Stefan, le poti oferi cadouri care sa ii faca sa se simta ca in tarile calde - paturi electrice incalzite. Pentru ca au dimensiuni de 150x80 cm, pot inlocui cu succes plapuma sau patura mult prea subtire pentru noptile geroase. Vin cu o telecomanda cu care pot fi setate treptele de temperatura, insa ideal ar fi sa o foloseasca maximum 30 de minute.

Pentru colegul de munca "cantacios", un alt cadou potrivit de Sfantul Stefan este un microfon wireless pentru karaoke. Suporta pana la 115dB si se conecteaza rapid la telefon, tableta si alte device-uri. Pentru ca face parte din seria de gadgeturi de top, microfonul de karaoke are o baterie foarte mare, de 2100 mAh, ceea ce ii va permite sa cante piesele preferate cu volumul la maxim pana la 5 ore. In acelasi timp, aceasta minunata jucarie, functioneaza si ca baterie externa in cazul urgentelor.

Pentru petreceri, cele mai bune cadouri sunt globurile disco, asa cum erau pe vremuri in discoteci. Tot la GadgetWorld poti gasi un alt cadou cool, destinat exclusiv petrecerilor. Globul disco de petrecere, format din doua sfere cu oglinzi, cu moduri de iluminare multiple (culori rosii, albastre sau verzi), insufleteste rapid atmosfera.

Si pentru ca multi sunt pasionati de filme, jocuri si muzica, mai avem un cadou special de Sfantul Stefan - MINI Proiector HD Android 4.4 WiFi Bluetooth 4.0 cu telecomanda IR. Are tehnologia de ultima clasa DLP si rezolutie 1920 x 1080, 16: 9 aspect ratio, 1000: 1 contrast si focalizare manuala. In plus, cantareste doar 205 grame, deci poate fi transportat oriunde cu usurinta. Cu ajutorul WIFI-ului integrat, se conecteaza la o retea pentru a asculta si viziona videoclipurile si filmele preferate. In plus, are o memorie interna de 8 GB, spatiu suficient pentru amintirile pe care vrei sa le impartasesti.

Mai multe cadouri de Sfantul Stefan, gasesti pe site. Sarbatori fericite!

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Cadouri

Cuvinte cheie

gadgeturi, cadouri femei, cadouri barbati, cadouri corporate, cadouri de sfantul stefan, gadgetworld

Statistici

Data articol: 22 Dec 2016
Data adaugarii: 22 Dec 2016, ora 11:29
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1309 din total vizualizari: 1309
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.