Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca lucrezi de mult timp ca model de videochat, dar nu ai reusit sa castigi suficienti bani pentru a obtine independenta financiara, ar trebui sa-ti reconsideri strategia si sa tii cont de cateva sfaturi utile, oferite de expertii de la Studio 20, cel mai bun studio de videochat din...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Angajari videochat. Cum sa devii model de succes

Articol: Angajari videochat. Cum sa devii model de succes

07 june 2016, articol adaugat la 07 june 2016, ora 07:21

Daca lucrezi de mult timp ca model de videochat, dar nu ai reusit sa castigi suficienti bani pentru a obtine independenta financiara, ar trebui sa-ti reconsideri strategia si sa tii cont de cateva sfaturi utile, oferite de expertii de la Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania.

Uite ce ar trebui sa faci din momentul in care te-ai hotarat sa mergi la angajari videochat:

1. Zambeste mereu. Un model de videochat este ca o actrita, in plin proces creativ. Studioul de videochat este scena, iar tu esti marea vedeta. Nu ar trebui sa te concentrezi decat la rol si sa-ti spui replicile cu zambetul pe buze. Stim ca in angajari videochat exista zile in care nu ai chef de nimic, in care un membru ti-a vorbit urat, nu ai trafic sau apare o problema personala. Insa, un model profesionist nu se lasa doborat de nimic si isi vede de treaba in continuare, cu zambetul pe buze. Atitudinea ta pozitiva este esentiala pentru a castiga multi bani.

2. Fii diplomata. Acest sfat pentru angajari videochat este in stransa legatura cu cel de mai sus. Orice s-ar intampla in chatul gratuit sau in privat, tu trebuie sa dai dovada de diplomatie si de profesionalism. Chiar daca membrii iti incalca limitele si iti cer lucruri pe care nu esti dispusa sa le faci, trebuie sa abordezi situatia cu delicatete: sa vorbesti respectuos si sa incerci sa le propui o activitate cu care sa te simti si tu confortabil. Niciodata sa nu vorbesti urat cu ei, indiferent de atitudinea lor.

3. Ia-ti notite. Pentru a castiga cu adevarat multi bani, trebuie sa iti fidelizezi membrii care vor sa petreaca timp in compania ta. Un truc util este sa-ti notezi diverse detalii despre ei, pe care sa le readuci in discutie data viitoare cand te vei mai intersecta cu acestia. Acest lucru ii va surprinde placut si le va gadila orgoliul. Cu totii incercam sa fim memorabili si sa contam in ochii celorlalti, asa ca daca iti scrii informatiile importante vei avea mai multe sanse sa-ti impresionezi interlocutorii si sa-i determini sa se intoarca mereu la tine.

4. Ai grija de tine. Pana acum, am discutat de partea de atitudine a unui model de videochat, insa si fizicul este important. Chiar daca nu te incadrezi in tiparul ideal de 90-60-90, trebuie sa ai grija de felul in care te prezinti in fata camerei video. Dormi suficient, mananca sanatos si echilibrat, mergi la sala, la cosmetica, la coafor si vei observa cat de bine te vei simti in pielea ta. Aceasta abordare echilibrata te va ajuta si pe plan profesional, in angajari videochat, deoarece barbatii sunt atrasi in mod deosebit de femeile ingrijite.

5. Alege o camera si lumini profesioniste. Degeaba arati bine daca membrii site-urilor de videochat nu-si dau seama de acest lucru pentru ca lumina este prea proasta sau camera video prea pixelata. Aparatura pe care lucrezi trebuie sa fie de cea mai buna calitate, pentru a te pune in valoare. Camera trebuie sa fie o camera profesionala HD, cu sistem de zoom optic si sa fie plasata pe sau sa aiba integrat un sistem de ghidej automat sus-jos-stanga-dreapta, iar lumina treubuie sa vina din cel putin 2-3 surse corect alese.

Studio 20 este dornic sa te cunoasca, asa ca nu mai ezita si vino la angajari videochat. Suna la 0724.777.757, 0748.777.757 sau trimite un mail la angajari@studio20.ro si te vom convinge pe loc ca numai la cel mai bun studio de videochat din Romania poti face performanta si poti castiga pana la 10.000 de dolari pe luna.

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Angajari videochat

Video

 

Cuvinte cheie

angajari videochat, videochat bucuresti, videochat timisoara, videochat cluj, studio videochat, studio videochat bucurest, studiouri videochat, videochat de acasa

Statistici

Data articol: 07 Jun 2016
Data adaugarii: 07 Jun 2016, ora 07:21
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 835 din total vizualizari: 835
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.