Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Din experienta noastra de 15 ani in industria de divertisment pentru adulti ne-am dat seama ca intotdeauna munca intr-un studio videochat este cea care te ajuta cel mai mult sa-ti creezi un nume in aceasta industrie si sa-ti atingi obiectivele financiare. Motivele sunt foarte clare...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Videochat de acasa sau angajare la un studio videochat?

Articol: Videochat de acasa sau angajare la un studio videochat?

, articol adaugat la 30 august 2017, ora 17:02

Din experienta noastra de 15 ani in industria de divertisment pentru adulti ne-am dat seama ca intotdeauna munca intr-un studio videochat este cea care te ajuta cel mai mult sa-ti creezi un nume in aceasta industrie si sa-ti atingi obiectivele financiare.

Motivele sunt foarte clare pentru care acest gen de munca este mai eficienta si mai banoasa decat videochatul de acasa:

1. Training

La un studio videochat ai parte de o perioada de training, care te ajuta sa acumulezi intr-un timp record sfaturi pretioase de la modele cu foarte mare experienta in acest domeniu. Ele te vor invata cum sa te comporti in fata camerei video, ce subiecte sa abordezi, cum sa te adresezi membrilor si multe alte lucruri valoroase, care te vor ajuta sa castigi timp si bani.

2. Decoruri

La un studio videochat ai parte de decoruri diverse si moderne, care te ajuta sa-ti creezi fantezii unice si sa devii mai credibila in misiunea ta de a-i seduce pe interlocutori. Din pacate, cand faci videeochat de acasa, de mai mult de 2-3 decoruri nu poti beneficia.

3. Echipamente

Cand vrei sa castigi bani online si te hotarasti sa faci videochat de acasa, ai nevoie de o investitie destul de mare: o camera video HD cu sistem de ghidaj cu telecomanda, un calculator performant, decoruri, lumini profesionale si multe altele. De cele mai multe ori, aflata la inceput de drum, nu dispui de acesti bani asa ca cel mai bine este sa te angajezi la un studio videochat profesionist ca Studio 20, unde poti castiga in cateva luni banii necesari pentru a-ti pune bazele unei cariere in acest domeniu.

4. Suport tehnic

Indiferent de banii pe care ii investesti in aparatura, decoruri, garderoba, machiaj si multe altele necesare pentru videochat de acasa, fara o conexiune buna la internet si suport tehnic online 24 din 24 de ore nu vei reusi sa ajungi departe. Este nevoie de o intreaga echipa in spatele tau pentru ca tu sa ajungi sa castigi intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna sau poate chiar 11.000 de dolari, asa cum fac modelele noastre de succes.

5. Atunci cand te angajezi la un studio videochat ai parte de un cadru de lucru structurat si organizat si acest lucru te ajuta sa-ti mentii motivatia si concentrarea pe obiectivele tale. Nu poti ajunge la performanta facand videochat de acasa daca nu respecti un program normal de opt ore pe zi de activitate in fata camerei. Cu cat stai mai mult logata pe site-urile de videochat, cu atat ai mai multe sanse sa castigi foarte bine.

Daca te-am convins ca munca intr-un studio videochat este mult mai profitabila si mai usoara decat videochat-ul de acasa, dar totusi locuiesti intr-o zona in care Studio 20 nu este prezent, iti oferim doua posibilitati:

- Daca esti un model de videochat cu experienta si aparatura necesara si vrei sa lucrezi de acasa, dar in acelasi timp sa ai parte de sustinere din partea noastra, ne poti contacta si putem colabora. Ai parte de suport online non-stop si materiale foto si video profesionale, plus comision de pana la 90% din incasari.

- Daca nu ai niciun pic de experienta, poti veni sa te angajezi la studioul nostru pentru o perioada de sase luni, timp in care inveti tainele acestei meserii si castigi suficienti bani sa continui pe cont propriu.

Daca ai nevoie de alte informatii legate de videochat de acasa, suna la 0724.777.757 sau 0748.777.757 sau trimite un e-mail la angajari@studio20.ro si un reprezentant Studio 20 iti va explica tot ceea ce vrei sa stii despre acest domeniu si despre conditiile de angajare. Mai multe informatii gasesti si pe http://www.studio-20.ro/.

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Videochat cluj

Cuvinte cheie

videochat cluj

Etichete

Statistici

Data articol:
Data adaugarii: 30 Aug 2017, ora 17:02
Ultima actualizare: 29 Jun 2018, ora 21:53
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1026 din total vizualizari: 1026
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.