Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fiecare om isi doreste ca, macar pentru cateva saptamani in fiecare an, sa se deconecteze de la problemele de serviciu, de la stresul activitatilor cotidiene si de la traficul infernal din orasele aglomerate. Cei mai multi aleg pentru relaxare un concediu la un hotel all-inclusive, la...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

De ce sa iti dotezi casa de vacanta cu o camera IP

Articol: De ce sa iti dotezi casa de vacanta cu o camera IP

29 march 2018, articol adaugat la 29 march 2018, ora 15:14

Fiecare om isi doreste ca, macar pentru cateva saptamani in fiecare an, sa se deconecteze de la problemele de serviciu, de la stresul activitatilor cotidiene si de la traficul infernal din orasele aglomerate. Cei mai multi aleg pentru relaxare un concediu la un hotel all-inclusive, la munte sau la mare, in tara sau in strainatate. Insa cei mai norocosi sunt aceia care detin o casa de vacanta, intr-un loc pitoresc si retras, unde isi pot reincarca bateriile de cateva ori pe an.

Daca si tu detii o casa de vacanta, situata la cateva sute de kilometri de orasul in care locuiesti si lucrezi, cel mai probabil nu ajungi foarte des pe acolo, ca sa vezi daca totul este in regula. Pentru a avea certitudinea ca bunurile tale sunt in siguranta si ca, odata ajuns, te vei putea odihni fara griji, solutia optima pentru tine este sa iti dotezi casa de vacanta cu camere IP.

O camera IP de supraveghere este o camera care foloseste tehnologia digitala si este capabila sa transmita imaginile in direct pe internet. Chiar din definitie, reies primele doua avantaje ale montarii unui astfel de dispozitiv in casa de vacanta. In primul rand, datorita folosirii tehnologiei digitale, imaginile furnizate vor fi HD sau FullHD, iar acestea iti vor permite sa observi orice detaliu la cea mai inalta calitate. In al doilea rand, faptul ca o camera IP transmite imaginile pe internet te ajuta sa verifici in orice moment, prin intermediul unui smartphone sau al unui calculator, ce se intampla in jurul casei, in curtea acesteia si in interior.

Un alt avantaj al camerelor IP este ca se monteaza mult mai usor decat cele analogice, deoarece sunt wireless. Acest lucru inseamna ca le poti instala chiar si dupa ce casa de vacanta a fost finisata, deoarece nu mai trebuie sa introduci cabluri prin pereti. De asemenea, ele pot fi montate in orice loc, fara restrictii, iar numarul lor poate fi suplimentat oricand. Singura conditie este sa dispui de o conexiune puternica la internet, care sa faciliteze transmiterea imaginilor de pe camera IP in timp real.

O casa de vacanta, care prin definitie ramane nelocuita mai multe luni din an, poate atrage hotii, cu atat mai mult cu cat este nou construita si are un aspect impunator. Montarea unor camere IP este un semnal important ca respectiva cladire este monitorizata permanent, iar raufacatorii vor sta departe in momentul in care vor observa dispozitivul si, cel mai probabil, vor alege un obiectiv nesupravegheat. Daca totusi raufacatorii nu observa camera IP sau decid sa o ignore, imaginile surprinse de aceasta pot fi trimise autoritatilor, care ii vor identifica cu usurinta pe faptasi, ii vor prinde in cel mai scurt timp si te vor ajuta sa iti recuperezi bunurile.

La Seku.ro, magazin online de camere de supraveghere si alte dispozitive de monitorizare, gasesti o gama foarte variata de camere IP, de la producatori renumiti precum Dahua, Hikvision sau TVT. Acestea pot avea diverse forme - bullet, dome, box, cube - si lentile fixe sau varifocale. In ceea ce priveste rezolutia, aceasta variaza intre 1 MP si 12 MP, iar numarul senzorilor IR este intre 2 si 48, in functie de camera IP aleasa.

Autor, Sursa

Autor: Seku.ro
Sursa: Camera ip

Cuvinte cheie

camera ip

Etichete

Statistici

Data articol: 29 Mar 2018
Data adaugarii: 29 Mar 2018, ora 15:14
Ultima actualizare: 02 Apr 2018, ora 13:06
Vizualizari in ultimele 30 zile: 599 din total vizualizari: 599
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.