Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: De-a lungul vietii, sunt multe momente in care poti ajunge in situatia de a apela la serviciile de inchirieri auto, fie din comoditate, fie de nevoie, atunci cand trebuie sa participi la un eveniment important (de business sau de familie) sau cand vrei sa pleci in concediu. De obicei,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Trei greseli pe care sa le eviti atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri

Articol: Trei greseli pe care sa le eviti atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri

30 august 2017, articol adaugat la 30 august 2017, ora 15:44

De-a lungul vietii, sunt multe momente in care poti ajunge in situatia de a apela la serviciile de inchirieri auto, fie din comoditate, fie de nevoie, atunci cand trebuie sa participi la un eveniment important (de business sau de familie) sau cand vrei sa pleci in concediu.

De obicei, primesti sfaturi legate de aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand inchiriezi o masina, insa nu si despre greselile pe care le-ai putea face la momentul preluarii autoturismului. Iata mai jos trei greseli de evitat atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri auto:

1. O inspectie superficiala la livrarea masinii

Atunci cand intri in posesia autoturismului, verifica exteriorul si interiorul, pentru a vedea daca exista defecte: zgarieturi pe caroserie, tapiterie rupta sau murdara, geamuri electrice care nu functioneaza, oglinzi sparte sau zgariate ori alte defecte.

Majoritatea celor care apeleaza la serviciile de inchirieri auto au tendinta sa preia masina si sa se urce imediat la volan, , insa aceasta este o greseala care poate avea consecinte grave. Daca faci o inspectie tehnica superficiala, poti avea probleme pe drum, din cauza unor probleme pe care masina le avea dinainte, dar pe care nu le-ai observat. Ba mai mult, foarte probabil va trebui sa si platesti pentru aceste defectiuni, deoarece, nesemnalandu-le, te faci direct responsabil de acestea.

In aceste conditii, cel mai bine este sa fotografiezi interiorul si exteriorul masinii inainte de a pleca la drum, pentru a evita bataile de cap ulterioare.

La FocusRent, companie de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni cu peste 10 ani experienta, toate masinile sunt mai noi de 5 ani si, inainte de a fi inmanate clientilor, sunt supuse unor inspectii tehnice temeinice.

2. O inspectie superficiala la returnarea masinii

In ultima vreme, returnarea masinii companiei de inchirieri auto a inceput sa se asemene cu check-out-ul de la hotel: vii la receptie, lasi cheile, semnezi si pleci. Acest lucru nu ar trebui sa decurga in acest fel, pentru a evita situatiile neplacute. Ideal este ca un reprezentant al companiei de inchirieri auto sa inspecteze masina si sa noteze, de fata cu tine, eventualele defecte ale acesteia.

In aceste conditii, nu te grabi sa pleci: ideal este sa te asiguri ca in sediul companiei de inchirieri auto se afla cineva capabil sa evalueze starea autoturismului, in momentul in care il predai. Altfel, exista riscul ca tu sa lasi autoturismul in perfecta stare, iar ulterior sa fii nevoit sa platesti daune, lucru care se poate intampla daca ajungi in nefericita situatie de a fi clientul unei companii de inchirieri auto neserioase si rau intentionate.

La FocusRent, accentul se pune pe transparenta, seriozitate si orientarea catre client, motiv pentru care situatia descrisa mai sus nu este niciodata posibila.

3. O atentie scazuta acordata combustibilului

In general, regula este urmatoarea: cantitatea de combustibil cu care returnezi o masina trebuie sa fie aceeasi cu cantitatea pe care ai primit-o in rezervor, la preluarea autoturismului. Cu alte cuvinte, daca primesti un rezervor plin, masina trebuie returnata cu un rezervor plin.

Exista companii de inchirieri auto care ofera masinile cu putin combustibil, astfel incat prima grija a soferilor este sa alimenteze si, de obicei, se opresc la prima benzinarie, indiferent cat este de scumpa.

Aceasta situatie poate fi evitata apeland la o companie de inchirieri auto serioasa, asa cum este FocusRent, unde clientii primesc autoturismele cu un plin de combustibil, pentru a se bucura fara griji de drumul spre destinatie, nemaifiind nevoiti sa caute de urgenta o benzinarie.

La FocusRent, beneficiezi de 12 autoturisme din clasele economy, standard, business si premium, precum si de doua microbuze 8+1. De asemenea, serviciile de de inchirieri auto de la FocusRent nu au costuri ascunse (pretul afisat pe site este cel pe care il vei plati), iar pe langa un plin de combustibil beneficiezi si de toate taxele auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta). Optional, poti beneficia de sofer personal, GPS, scaun pentru copil si transfer Otopeni-Bucuresti si Bucuresti-Otopeni. Te asteptam!

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Inchirieri auto

Cuvinte cheie

inchirieri auto

Etichete

Statistici

Data articol: 30 Aug 2017
Data adaugarii: 30 Aug 2017, ora 15:44
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 880 din total vizualizari: 880
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.