Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Masina nu mai este demult doar un simplu mijloc de transport, care te duce din destinatia A catre B mai repede decat mijloacele de transport in comun. O masina reprezinta un stil de viata, un bun care ilustreaza statutul tau social si personalitatea. E drept ca o Dacie 1310 de pe vremea...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16438)

Licitatii auto - cum sa iti cumperi o masina moderna la pret de chilipir

Articol: Licitatii auto - cum sa iti cumperi o masina moderna la pret de chilipir

15 june 2017, articol adaugat la 15 june 2017, ora 16:52

Masina nu mai este demult doar un simplu mijloc de transport, care te duce din destinatia A catre B mai repede decat mijloacele de transport in comun. O masina reprezinta un stil de viata, un bun care ilustreaza statutul tau social si personalitatea. E drept ca o Dacie 1310 de pe vremea bunicilor nu are aceeasi valoare, insa iti poti cumpara un automobiil cu an de fabricatie mai nou, la pret de chilipir, prin licitatii auto.

De cele mai multe ori, licitatiile auto sunt realizate de banci, ANAF, firme de leasing, dar si dealeri auto. Masinile care ajung sa fie vandute la licitatii auto nu sunt mai vechi de 10 ani, majoritatea au cartea de service la zi, revizii realizate la doar la reprezentante (conditie esentiala in cazul unui leasing). Deci poti fi sigur ca daca participi la o licitatie auto, vei pleca acasa cu o masina moderna, la un pret foarte accesibil.


Avantajele participarii la licitatii auto

Esentiala este paleta extrem de variata de modele, de la furgonete, la limuzine, masini de teren sau de familie.

De cealalta parte, pretul de pornire este foarte accesibil, doar ca va trebui sa licitezi alaturi de alte persoane care vor fi interesate de masina respectiva. Spre exemplu, un Ford Mondeo second hand are un pret de pornire de aproximativ 5.000 de euro. In cazul unei licitatii auto, pretul incepe de la 3.500 de euro si niciodata nu se va ridica la mai mult de 20 de procente.

Site-urile specializate de licitatii auto au o platforma web care te ajuta sa gasesti mai repede modelul dorit. Sa nu crezi ca va trebui sa te plimbi printr-un parc auto real, sa citesti toate informatiile de pe afisul din parbriz si sa petreci mult timp acolo. Iti trebuie doar o conexiune la internet, iar din intimitatea casei tale sau de la birou folosesti filtrele de selectie, iar site-urile iti vor raporta rezultatele de care esti interesat.

Descrierea masinilor. Spre deosebire de afisele clasice de pe masini, in online vei gasi toate informatiile legate de vehiculul de care esti interesat: anul de fabricatie, numarul de kilometri, tipul de caroserie, dotari si seria de sasiu. Ca sa vezi daca masina are reviziile la zi sau daca a suferit accidente, poti introduce numarul unic stantat pe caroserie pe site-uri specializate.

Comentariile internautilor. De regula, fiecare pagina de produs are si o sectiune de comentarii si rating, unde orice vizitator isi spune parerea cu privire la model. Asa poti afla care sunt avantajele si dezavantajele masinii pe care ti-o doresti. Poti pune intrebari si lasa comentarii pentru a impartasi, la randul tau, informatiile pe care le detii.

Te inregistrezi si licitezi online. Platformele destinate licitatiilor auto iti permit sa iti alegi modelul de care esti interesat si sa stabilesti suma maxima pe care esti dispus sa o platesti. Cand procesul va fi terminat, iar tu esti fericitul posesor al unui nou autovehicul, vei fi contactat de firma de licitatii auto pentru a intra in posesia masinii.

Oferte si noutati constante. La fel ca la orice licitatie, timpul inseamna bani. Daca ai gasit un model de care esti incantat, ar fi bine sa incepi sa licitezi, astfel incat sa ai sansa de a intra in posesia masinii. De regula, paginile pentru licitatii auto au si un numar de vizualizari, din care poti afla cate persoane sunt interesate de masina pe care ti-o doresti si sa calculezi daca ai competitie pentru a intra in posesia ei.

Autor, Sursa

Autor: CarsOnTheWeb
Sursa: Licitatii auto

Cuvinte cheie

licitatii auto, carsontheweb

Statistici

Data articol: 15 Jun 2017
Data adaugarii: 15 Jun 2017, ora 16:52
Ultima actualizare: 15 Jun 2017, ora 16:55
Vizualizari in ultimele 30 zile: 662 din total vizualizari: 662
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.