Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: In prezent exista foarte mult argumente pro si contra unei transmisii automate sau manuale. Trebuie precizat faptul ca cele mai multe masini sunt cu transmisie manuala. Acest tip de transmisie este mult mai simplist si mult mai ieftin, fata de masinile cu transmisie automata. Pentru cei...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Transmisie manuala Vs. Transmisie automata

Stire: Transmisie manuala Vs. Transmisie automata

26 june 2014, stire adaugata la 26 june 2014, ora 16:32

In prezent exista foarte mult argumente pro si contra unei transmisii automate sau manuale. Trebuie precizat faptul ca cele mai multe masini sunt cu transmisie manuala. Acest tip de transmisie este mult mai simplist si mult mai ieftin, fata de masinile cu transmisie automata.
Pentru cei care vor sa vada diferenta dintre o masina cu transmisie automata si o masina cu transmisie manuala, este recomandat sa apele la ajutorul firmelor de rent a car. Trebuie precizat faptul ca firmele de rent a car detin atat masini cu transmisie automata cat si masini cu transmisie manuala. De asemenea, cele mai bune masini, fie ca sunt automate sau manuale le puteti gasi la cei de la 321 rent a car Cluj si desigur accesand site-ul http://www.inchirieri-auto-ieftin.ro/.
Transmisia automata VS. transmisia manuala
In ceea ce priveste aceste 2 aspecte parerile sunt impartite. Trebuie precizat faptul ca in tara noastra predomina masinile cu transmisie manuala. O masina cu transmisie manuala are cateva avantaje, la fel si in cazul masinilor cu transmisie automata.
De ce o masina cu transmisie manuala
Este recomandat sa aveti o masina cu transmisie manuala deoarece are un pret mic de achizitie. De asemenea, costul cu intretinerea cutiei de viteze este mult mai mic. In acest sens este nevoie sa inlocuiti doar uleiul. Se presupune ca masina cu transmisie manuala consuma mai putin carburant decat cea cu transmisie automata, deoarece cutia de viteze este mult mai usoara.
Exista insa si dezavantaje in ceea ce priveste cutia manuala de viteze. Unul dintre marile dezavantaje este confortul soferului care este destul de scazut. Masina cu transmisie manuala este mult mai lenta decat masina cu transmisie automata. De asemea, numarul treptelor de viteza este limitat, iar performanta masinii este destul de mica, bineinteles in comparatie cu cele cu transmisie automata.
De ce o masina cu transmisie automata
La fel ca si celelalte, o masina cu transmisie automata are si ea multiple avantaje si dezvanataje. Masina cu transmisie automata este mult mai confortabila fata de masina cu transmisie manuala.
De asemenea, autoturismele cu transmisie automata sunt mult mai usor de folosit fata de masinile cu transmisie manuala. Masina cu transmisie automata are mai multe trepte de viteza fata de masina cu transmisie manuala, deci este mult mai rapida.
Exista insa si 2 dezavantaje in ceea ce priveste masina cu transmisie automata. Unul dintre aceste dezavantaje consta in greutatea mult mai mare fata de cutia de viteze manuala. Un alt dezavantaj in ceea ce priveste cutia de viteze automata este intretinerea care costa destul de mult.

Autor, Sursa

Autor: Http://www.inchirieri-auto-ieftin.ro/
Sursa: Mariusrent

Cuvinte cheie

rent a car, inchirieri auto, auto ieftin, rent a car ieftin, masini ieftin

Statistici

Data stire: 26 Jun 2014
Data adaugarii: 26 Jun 2014, ora 16:32
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 888 din total vizualizari: 888
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.