Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Fie ca dorim ca imaginea noastra business sa fie impecabila sau sa plecam intr-o vacanta de vis si sa calatorim in siguranta cu familia sau prietenii, ne gandim adeseori la serviciile de inchirieri auto. Avand in vedere ca in Romania exista aproximativ 10.000 de companii de inchirieri...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cum sa apelezi la serviciile de inchirieri auto

Stire: Cum sa apelezi la serviciile de inchirieri auto

14 december 2016, stire adaugata la 14 december 2016, ora 09:55

Fie ca dorim ca imaginea noastra business sa fie impecabila sau sa plecam intr-o vacanta de vis si sa calatorim in siguranta cu familia sau prietenii, ne gandim adeseori la serviciile de inchirieri auto. Avand in vedere ca in Romania exista aproximativ 10.000 de companii de inchirieri auto, ne este foarte dificil sa facem o alegere fara sa studiem piata, avantajele si dezavantajele. Atunci cand vrem sa apelam la servicii de inchirieri auto este recomandat sa fim atenti la ce tip de automobil alegem, in functie de nevoile si stilul nostru de viata.

In cautarea unei companii de inchirieri auto, cel mai important aspect pe care trebuie sa il luam in considerare este ca firma respectiva sa fie orientata catre nevoile clientului. FocusRent este o companie pe care poti conta intotdeauna, avand 10 ani de experienta pe piata de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni.


Cum sa apelezi la serviciile de inchirieri auto de la FocusRent

Noi tinem la timpul tau, asa ca avem grija sa nu iti ia mai mult de 5 minute sa faci o rezervare pe site-ul nostru. Pe homepage vei gasi un formular online pentru rezervari, unde trebuie sa completezi doar tipul masinii, perioada pe care doresti sa o inchiriezi si serviciile optionale. In dreapta paginii iti va aparea un calculator care iti va indica exact suma totala pe care va trebui sa o achiti.

Pasul urmator este sa completezi sectiunea "detalii personale", unde va trebui sa precizezi numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email si alte comentarii optionale. Apoi apesi pe butonul "Trimite", si gata, ai o rezervare facuta la FocusRent, una din cele mai bune companii cu servicii de inchirieri auto. Confirmarea rezervarii o vei primi pe email si, in cel mai scurt timp, un operator FocusRent te va contacta prin telefon.

Oferta noastra cuprinde peste 14 modele auto, venind in intampinarea nevoilor tuturor segmentelor de clienti. In parcul nostru se afla masini de oras, masini economica, SUV-uri, masini automate, microbuze 8+1, si chiar modele de lux precum Audi A4 si BMW X5.

FocusRent pune foarte mare pret pe siguranta clientului. Dupa fiecare proces de inchirieri auto, masina este supusa la o inspectie tehnica pentru a ne asigura ca fiecare client beneficiaza de experienta condusului in siguranta.

FocusRent a devenit optiunea nr. 1 a clientilor care revin cu placere datorita atentiei noastre la detalii. Pentru a evita stresul gasirii unui taxi, FocsRent ofera si servicii de transfer aeroport. Iar pentru companii si firme, am conceput si un sistem de inchirieri auto pe termen lung, cu multiple avantaje financiare si fiscale, inclusiv scutirea totala de TVA.

Masinile pe care FocusRent le inchiriaza clientilor sai nu sunt inscriptionate cu logo-ul companiei. Astfel, iti oferim o experienta autentica si placuta a condusului, pentru a te simti confortabil si multumit de alegerea facuta, ca si cum ai conduce masina personala.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Rent a car

Cuvinte cheie

rent a car, inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, focusrent

Statistici

Data stire: 14 Dec 2016
Data adaugarii: 14 Dec 2016, ora 09:55
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 853 din total vizualizari: 853
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.