Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Accidentele sunt mereu asociate cu neplăceri. Acestea constituie cazuri inopinate grave care au consecințe mai mult sau mai puțin grave. Atunci cand un accident se produce in Polonia, imediat după accident, majoritatea victimelor solicită despăgubiri. Cu toate acestea, atunci cand acest...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16470)

Cand vi se cuvin despăgubiri in Marea Britanie?

Articol: Cand vi se cuvin despăgubiri in Marea Britanie?

25 june 2019, articol adaugat la 25 june 2019, ora 23:56

Accidentele sunt mereu asociate cu neplăceri. Acestea constituie cazuri inopinate grave care au consecințe mai mult sau mai puțin grave. Atunci cand un accident se produce in Polonia, imediat după accident, majoritatea victimelor solicită despăgubiri. Cu toate acestea, atunci cand acest lucru se intamplă in străinătate, problema devine complicată și victima nu știe care sunt drepturile ce i se cuvin și deseori renunță de la bun inceput. Totuși, rezidenții din Marea Britanie pot solicita despăgubiri nu numai imediat după accident, iar valoarea compensației poate fi destul de mare.
Orice persoană care a suferit prejudicii legate de sănătatea mentală sau fizică, poate obține daune materiale sau morale și poate obține despăgubiri in Marea Britanie indiferent de naționalitate, sex sau varstă, . Este important ca incidentul să se fi petrecut in Marea Britanie și ca partea vătămată să solicite compensații.
Pentru ce putem primi despăgubiri?
Există mai puține accidente și coliziuni pe drumurile engleze decat in Polonia. Un accident rutier este motivul cel mai frecvent pentru a solicita despăgubiri in Anglia. Partea vătămată care solicită daune nu are nevoie de asigurare suplimentară. Același lucru este valabil și pentru alte cazuri fortuite, cum ar fi o cădere suferită pe trotuar sau in timp ce călătoriți cu mijlocul de transport public. Majoritatea polonezilor merg la muncă in Marea Britanie, motiv pentru care ponderea accidentelor printre compatrioții noștri au loc la locul de muncă.
Se pot obține despăgubiri mari și in urma cazurilor de malpraxis. in cazul in care victima moare ca urmare a unei erori medicale, rudele sale pot solicita despăgubiri. Situațiile care vă dă dreptul să solicitați despăgubiri sunt mult mai numeroase decat in Polonia. Dacă aveți indoieli, puteți consulta cazul dvs. prin intermediul unei companii precum Insito Despăgubiri.
Cum să ne pregătim pentru a lupta pentru despăgubiri in Anglia?
La fel ca in Polonia, in Marea Britanie, pentru a obține despăgubiri, trebuie să documentați evenimentul, să prezentați cat mai multe dovezi posibile. Situația trebuie să fie credibilă, astfel incat instituțiile responsabile de plata compensațiilor să nu aibă indoieli cu privire la validitatea deciziei. in funcție de natura evenimentului și de locul in care a avut loc acesta, puteți să pregătiți o documentație care diferă puțin de la caz la caz.
in aproape toate cazurile, este necesar să vizitați un centru medical și să primiți un certificat adecvat. Este la fel de important să informați poliția. Dacă incidentul a avut loc intr-un loc public, merită să luați datele de contact ale posibililor martori care vor putea confirma că a avut loc un caz fortuit. Accidentele care au loc la locul de muncă trebuie raportat mai intai superiorilor. in fiecare caz, sunt indicate și fotografii și filme inregistrate pe suporturi adecvate. Dacă, din cauza necunoașterii limbii sau din cauza lipsei de informații cu privire la locul unde trebuie să mergem să depunem toată documentația, avem indoieli dacă merită să solicităm despăgubiri, este mai bine să ne adresăm profesioniștilor care au experiență la acest nivel. Există companii care se ocupă exclusiv cu despăgubirile in Marea Britanie. Nu trebuie să vă fie frică de cheltuieli, pentru că numai atunci cand caștigați cazul, plătiți o sumă fixă ce reprezintă comisionul pentru serviciile unui jurist in Anglia.

Autor, Sursa

Autor: Insito Despagubiri UK
Sursa: Insito Revendicari UK

Video

 
 
 

Cuvinte cheie

despagubiri accidente ul, daune morale accidente an, despagubiri deces uk

Statistici

Data articol: 25 Jun 2019
Data adaugarii: 25 Jun 2019, ora 23:56
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 443 din total vizualizari: 443
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.