Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Videochatul este una dintre cele mai noi si profitabile meserii aparute in era Internetului. Astfel, ca orice alta meserie, practicarea videochatului este reglementata legal, chiar si in Romania - inca din anul 2003, prin Legea nr. 196/2003. Studio20, cel mai mare studio de videochat...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

3 aspecte care definesc un studio de videochat legal

Articol: 3 aspecte care definesc un studio de videochat legal

23 november 2017, articol adaugat la 23 november 2017, ora 15:33

Videochatul este una dintre cele mai noi si profitabile meserii aparute in era Internetului. Astfel, ca orice alta meserie, practicarea videochatului este reglementata legal, chiar si in Romania - inca din anul 2003, prin Legea nr. 196/2003. Studio20, cel mai mare studio de videochat legal din lume, cu locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud), ofera tuturor modelelor sale conditii de munca in conformitate cu legislatia in vigoare.

Iata care sunt cele mai importante 3 aspecte care definesc un studio de videochat legal, cum este Studio20:

1. Contract de artist-interpret

Forma de lucru pe care ti-o pune la dispozitie un studio este primul aspect care indica daca e un studio de videochat legal sau nu. Inca din prima zi de activitate la Studio20, vei semna un contract de artist-interpret in dublu exemplar. Un studio de videochat care nu lucreaza legal, va gasi tot felul de tertipuri sa te angajeze fara documentele necesare; va invoca motive false precum faptul ca documentul trebuie inregistrat sau depus pe la diverse institutii, procedura care ar putea dura. Nu accepta sub nicio forma o astfel de colaborare!

2. Act aditional pentru venituri sigure si legale

De asemenea, la fiecare doua saptamani, cand va avea loc incasarea castigurilor tale, vei semna un act aditional unde vor fi specificate castigurile tale si impozitele aferente, conform legislatiei in vigoare. Doar asa vei avea garantia unor venituri sigure si legale! Modul in care se face plata, transparenta taxelor si impozitelor catre stat reprezinta un aspect extrem de relevant pentru un studio de videochat legal. Tu alegi modalitatea de plata si contul in care aceasta va fi facuta, la orice banca din Romania aleasa de tine, pe numele tau. Banii trebuie sa fie virati de catre societatea comerciala cu care ai semnat contractul.

3. Criteriu de angajare: minim 18 ani

Deoarece videochatul este o industrie de divertisment pentru adulti, destinata exclusiv persoanelor majore, un studio de videochat legal nu va angaja niciodata persoane minore. Pentru a te angaja la Studio20 trebuie sa ai minim 18 ani impliniti, obligatoriu! Cu toate acestea, o companie care nu respecta legea va gasi tot felul de solutii ilegale in acest sens, cum ar fi angajarea modelelor sub 18 ani cu acte false sau pe actele de identitate ale altor persoane. Refuza vehement aceasta propunere, pentru a nu avea suprize neplacute mai tarziu si sa nu fii expusa la alte ilegalitati mai grave!

Studio20 este cel mai mare studio de videochat legal din lume si este recunoscut pentru respectarea legislatiei in vigoare si profesionalismul cu care isi trateaza modelele. La noi, poti beneficia inclusiv de confidentialitatea datelor personale, daca iti doresti acest lucru si nu vrei neaparat sa devii faimoasa. Iti respectam orice doleanta. Tot ce-ti cerem in schimb este seriozitate, ambitie si implicare 100%.

Daca vrei sa lucrezi pentru acest studio de videochat premium, scrie-ne la adresa jobs@studio20.ro sau contacteaza-ne la unul din numerele de telefon: 0724.777.757 / 0748.777.757! Un reprezentant al companiei noastre iti va raspunde la orice intrebare si te va programa pentru un interviu intr-unul din sediile din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea sau Craiova. Vino sa te convingi cum functioneaza cu adevarat un studio de videochat legal, unde poti castiga pana la 20.000 de dolari pe luna, cu acte in regula!

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Studio de videochat legal

Cuvinte cheie

studio videochat legal, videochat, studio 20

Statistici

Data articol: 23 Nov 2017
Data adaugarii: 23 Nov 2017, ora 15:33
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1234 din total vizualizari: 1234
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.