Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: O modalitate foarte buna de a castiga multi bani, atat pentru femei, cat si pentru barbati, este videochatul. Modelele online au venituri lunare cuprinse intre 1.000 si 50.000 de dolari, atat din activitatea de chat, cat si din programe de afiliere sau siteuri personale. Castigand acesti...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Vrei sa devii independenta? Iata cati bani din videochat poti castiga

Articol: Vrei sa devii independenta? Iata cati bani din videochat poti castiga

27 may 2017, articol adaugat la 27 may 2017, ora 17:10

O modalitate foarte buna de a castiga multi bani, atat pentru femei, cat si pentru barbati, este videochatul. Modelele online au venituri lunare cuprinse intre 1.000 si 50.000 de dolari, atat din activitatea de chat, cat si din programe de afiliere sau siteuri personale. Castigand acesti bani din videochat, ele reusesc sa-si aranjeze viata in numai cativa ani de activitate.

Insa nu oricine poate reusi sa atinga succesul in aceasta bransa. Performanta necesita un grad mare de ambitie, seriozitate si perseverenta, dar si o personalitate placuta, experienta si suportul oferit de un studio de videochat premium. Un model care face bani din videochat trebuie sa inteleaga ca numai in echipa poate reusi sa-si atinga obiectivele financiare. Daca esti la inceput de drum sau dimpotriva, ai mare experienta in domeniu, dar iti doresti altceva, vino in echipa Studio 20, cel mai mare studio din lume si vei castiga multi bani facand videochat.

Un model de videochat este un star intr-un spectacol online, al carui scop este acela de a oferi placere celor care o privesc. Cand te afli pe scena si vrei sa iti faci treaba cat mai bine, ai nevoie de experienta, dar si de sfaturile valoroase ale trainerilor Studio 20:

1. Investeste in aspectul tau fizic: mergi la manichiura si la pedichiura, tonifiaza-ti corpul, odihneste-te bine, machiaza-te, coafeaza-te si imbraca tinute sexy, dar tine minte: personalitatea este cea care face diferenta in aceasta bransa. Daca esti vesela, optimista si reusesti sa distrezi interlocutorii, vei face multi bani din videochat.

2. Ai grija sa iti asiguri suficienta lumina in timpul transmisiilor online, pentru a garanta o imagine foarte clara. Studio 20 iti pune la dispozitie toate conditiile pentru ca tu sa-ti atingi targetul propus.

3. Asaza camera web cat mai aproape de casuta de chat. In acest fel, atunci cand citesti mesajele, dai impresia ca te uiti la interlocutor.

4. Foloseste microfonul in locul tastelor, deoarece membrii site-urilor adora sa-ti asculte vocea sexy. Cu cat folosesti mai multe canale de comunicare, cu atat mai mult vei reusi sa fidelizezi membrii, ceea ce inseamna venituri foarte mari in mod constant.

5. Cand vorbesti cu membrii siteurilor de videochat, foloseste numele lor de pe ecran. Acestora le place sa fie apelati dupa numele pe care si le-au ales, mai ales cand sunt intrebati ceva.

6. Anunta-ti interlocutorii ca ai nevoie de o pauza, daca intervine ceva in timpul sesiunilor tale mai putin sexy. Sau macar iesi din raza de actiune a webcam-ului.

7. Fii cat mai creativa. De multe ori, discutia se va impotmoli asa ca depinde de tine sa gasesti noi abordari si sa depasesti momentul jenant. Modelele de top, care fac multi bani din videochat, incearca mereu noi scenarii si noi strategii pentru a-si atrage si pentru a-si fideliza membrii.

8. Tine minte povestea de viata a fiecarui membru. Daca nu poti sa retii detalii, foloseste o agenda pentru a le nota. Cu cat iti vei cunoaste interlocutorii mai repede si mai bine, cu atat mai multi bani din videochat vei castiga.

9. Nu ceda solicitarilor care nu-ti fac placere. Desi este important sa ai o atitudine cat mai deschisa si o gandire cat mai nonconformista, vor exista si momente in care nu vei putea da curs cerintelor membrilor. Ce poti face atunci? Sfatul trainerilor de la Studio 20 este de a refuza cererea cu zambetul pe buze si de a deturna atentia interlocutorului catre o tematica de interes pentru amandoi.

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Bani din videochat

Cuvinte cheie

videochat, angajari videochat, studio videochat, studiouri videochat, videochat legal, bani din videochat, modele videochat

Statistici

Data articol: 27 May 2017
Data adaugarii: 27 May 2017, ora 17:10
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 743 din total vizualizari: 743
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.