Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: O cladire, fie ea cu destinatie rezidentiala fie industriala trebuie sa se remarce inainte de toate prin doua calitati: aspect si durabilitate superioara. Cele doua calitati sunt insa intrinsec legate intre ele, pentru ca deteriorarea aspectului denota lipsa durabilitatii, chiar daca...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Tencuiala Decorativa, recomandari pentru profesionisti

Articol: Tencuiala Decorativa, recomandari pentru profesionisti

18 april 2012, articol adaugat la 18 april 2012, ora 13:26

O cladire, fie ea cu destinatie rezidentiala fie industriala trebuie sa se remarce inainte de toate prin doua calitati: aspect si durabilitate superioara. Cele doua calitati sunt insa intrinsec legate intre ele, pentru ca deteriorarea aspectului denota lipsa durabilitatii, chiar daca acestea se manifesta doar la partea de finisaje fie ele interioare, sau exterioare.
Este motivul pentru care venim in intampinarea Dvs. cu o solutie de tencuiala decorativa ce va mentine aspectul exterior al cladirilor perioade indelungate de timp, chiar daca acestea sunt supuse unor factori de mediu extremi, cum ar fi variatii mari de temperatura sau umezeala excesiva.

Desi, pentru o calitate perfecta a acoperirii si pastrarea acesteia pe o durata cat mai lunga, trebuie tinut cont de mana sigura si priceperea mesterilor (care vor sti sa-si pregateasca suportul), sistemul folosit este determinant. Daca cei doi factori, indemanarea meseriasilor si calitatea tencuielii decorative nu se intalnesc si nu se completeaza, lucrarea va avea de suferit din punct de vedere calitativ, dand dovada de o durabilitate redusa si, posibil, chiar un aspect neprofesional. Este posibil ca prima ploie sau primul inghet sa deterioreze iremediabil lucrarea.

Asa ca, pentru a evita problemele, alegeti bine meseriasii, dar si sistemul de acoperire. Romtehnochim, producator al brand-ului Emex, propune ca solutie Tencuiala Decorativa Impermeabila "Emex Aqua Protect" care, odata aplicata, va trece proba durabilitatii in conditiile cele mai dificile de mediu.

Obtinuta printr-o tehnologie de ultima generatie, pe baza de polimeri acrilici, fileri si aditivi hidrofobizanti, cu adaos de granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final structurat, zgariat, solutia de tencuiala impermeabila ofera pe langa un aspect decorativ deosebit, si o buna rezistenta la intemperii si alti factori externi care ar putea dauna aspectului cladirii.

Tencuiala decorativa impermeabila propusa creaza efectul de "lotus", efect care se manifesta prin izolarea picaturilor de apa la suprafata suportului, nepermitand acestora sa patrunda in substrat. Chiar daca are o putere mare de impermeabilizare, nu afecteaza permeabilitatea aerului, care va circula prin pereti, protejandu-i impotriva aparitiei igrasiei.
Desigur este foarte importanta si alegerea amorsei, care va asigura atat uscarea lenta a tencuielii, nepermitand absorbtia rapida a apei in suport, factor ce poate determina aparitia de microfisuri, cat si o maxima aderenta prin crearea de puncte de ancora. Recomandarea noastra este Grundul de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli Decorative "Emex", care indeplineste cele mai exigente conditii.
Tencuiala decorativa "Emex Aqua Protect" este recomandata pentru protejarea si finisarea suprafetelor expuse unor actiuni dure ale factorilor de mediu, in special in zone geografice in care acesti factori se manifesta cu o frecventa ridicata si la o intensitate peste medie, cum ar fi zonele montane expuse la ploaie in exces, ceata, temperaturi coborate sau zone litorale unde exista o puternica expunere la ceata salina si temperaturi ridicate.

Sistemul de Tencuiala Decorativa Impermeabila "Emex Aqua Protect" poate fi aplicat pe orice tip de suport, fiind foarte flexibil si adaptiv la toate suprafetele de baza minerala ca: tencuieli cimentice, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, cu conditia sa fie uscate, compacte si absorbante.

Specialistii Emex va pun la dispozitie expertiza lor si pe pagina dedicata de Facebook.

Autor, Sursa

Autor: Emex
Sursa: Emex

Cuvinte cheie

tencuiala decorativa, tencuiala impermeabia, sistem tencuiala decorati, amenajari exterioare, amenajare fatada

Statistici

Data articol: 18 Apr 2012
Data adaugarii: 18 Apr 2012, ora 13:26
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1161 din total vizualizari: 1161
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.