Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cele mai populare flori din lume sunt, fara indoiala, trandafirii rosii. Acestia simbolizeaza romantismul si dragostea, asa ca orice femeie este fericita in zilele in care primeste buchete de trandafiri rosii de la o persoana apropiata. Suntem obisnuiti sa daruim aceste flori cu...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

In ce situatii poti oferi buchete de trandafiri rosii?

Articol: In ce situatii poti oferi buchete de trandafiri rosii?

19 july 2019, articol adaugat la 19 july 2019, ora 16:53

Cele mai populare flori din lume sunt, fara indoiala, trandafirii rosii. Acestia simbolizeaza romantismul si dragostea, asa ca orice femeie este fericita in zilele in care primeste buchete de trandafiri rosii de la o persoana apropiata.

Suntem obisnuiti sa daruim aceste flori cu ocazia zilei de nastere, a onomasticii sau pentru a marca un eveniment deosebit, dar trebuie sa stii ca poti oferi buchete de trandafiri rosii si in alte contexte, cum ar fi:

1. Ofera buchete de trandafiri rosii in semn de iubire

Alegerea unui cadou pentru femeia iubita poate reprezenta o misiune dificila pentru un barbat, asa ca nu ai cum sa dai gres cu un cadou floral. Trandafirii rosii semnifica iubirea si pasiunea inflacarata, prin urmare pot fi un dar perfect, atunci cand vrei sa-i arati unei femei cat de mult o iubesti.

2. Ofera buchete de trandafiri rosii in semn de admiratie

Daca iti plac trandafirii rosii, trebuie sa stii ca acestia pot fi daruiti si in cadrul unei ceremonii de premiere, al unui festival sau al unui concurs. Poti oferi buchete de trandafiri rosii in aceste situatii, pentru ca reprezinta un gest de admiratie si de apreciere. In plus, le poti oferi flori inclusiv persoanelor de sex masculin, daca acestea sunt laureate intr-un anumit domeniu. In acest caz, trebuie sa stii ca rosul inchis reprezinta mai mult feminitatea si pasiunea, iar rosul aprins simbolizeaza putere si vigoare, fiind potrivit si pentru barbati.

3. Ofera buchete de trandafiri rosii in semn de condoleante

Trandafirii rosii pot fi oferiti si in momentele de tristete, asa cum este pierderea unei persoane dragi. Poti darui buchete de trandafiri rosii in semn de condoleante, in cadrul unei ceremonii funerare. Culoarea rosie nu exprima doar iubire si glorie, ci este asociata si cu sangele, simbol al vietii, dar si al mortii. De aceea, la inmormantari vei vedea buchete, aranjamente florale, jerbe sau coroane cu trandafiri rosii.

Cum prelugesti durata de viata a trandafirilor?

Daca ai primit un buchet de trandafiri rosii, tine cont de aceste sfaturi ca sa reziste cat mai mult:

1. Pastreaza trandafirii intr-o vaza curata. Ca sa creezi un mediu perfect, in care trandafirii rosii sa reziste cat mai mult, foloseste o vaza curata si ingrijita.

2. Ai grija la apa. La fel de importanta ca vaza in care asezi florile este apa pe care o folosesti. Asigura-te ca apa este la temperatura camerei si nu exagera cu cantitatea, ci ofera-le trandafirilor rosii exact cat au nevoie, ca sa nu se deshidrateze. De asemenea, este important sa schimbi apa frecvent, pentru ca buchetul de trandafiri rosii sa isi pastreze splendoarea.

3. Ingrijeste constant trandafirii rosii. Este necesar sa tai aproximativ 2 centimetri din lungimea cozilor trandafirilor pe care i-ai primit pentru a debloca toate canalele tulpinelor si pentru a indeparta frunzele care pot favoriza aparitia bacteriilor. Adauga apoi florile in vaza cu cozile in maximum 5 centimetri de apa.

Indiferent de motivul pentru care aceste flori sunt oferite, vei gasi o gama larga de buchete de trandafiri rosii, la preturi accesibile. Magazinele online iti pun la dispozitie o colectie variata de trandafiri, iar in functie de preferintele tale, poti alege buchete simple sau buchete impresionante de flori, care ii vor readuce zambetul pe buze persoanei iubite.

Autor, Sursa

Autor: Florandes.ro
Sursa: Buchete de trandafiri rosii

Cuvinte cheie

buchete de trandafiri

Statistici

Data articol: 19 Jul 2019
Data adaugarii: 19 Jul 2019, ora 16:53
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 375 din total vizualizari: 375
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.