Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Atunci cand trebuie sa organizati un eveniment special, mai mic sau mai mare, sunt foarte multe lucruri de luat in considerare: alegerea invitatiilor, stabilirea locatiei, tematica evenimentului (daca este cazul), decoratiuni, momente artistice, dulciuri si tort, surprize, muzica si multe...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Organizarea evenimentelor cu o firma specializata in domeniu in Constanta

Stire: Organizarea evenimentelor cu o firma specializata in domeniu in Constanta

07 march 2016, stire adaugata la 07 march 2016, ora 12:29

Atunci cand trebuie sa organizati un eveniment special, mai mic sau mai mare, sunt foarte multe lucruri de luat in considerare: alegerea invitatiilor, stabilirea locatiei, tematica evenimentului (daca este cazul), decoratiuni, momente artistice, dulciuri si tort, surprize, muzica si multe alte servicii ce sunt necesare oricarui eveniment. Toate aceste detalii ce trebuiesc stabilite pot deveni obositoare, este nevoie de timp si rabdare pentru a discuta cu toti furnizorii, la fiecare de regula se achita un avans si se tine legatura frecvent pana in ziua evenimentului. Daca nu aveti timp sau rabdarea necesara pentru a cauta toate serviciile puteti apela la o firma specializata in acest domeniu.
O firma de organizari evenimente va ofera in primul rand consultanta pentru evenimentul dumneavoastra, doreste sa va afle preferintele si va recomanda exact ceea ce vi se potriveste. Se stabileste un buget pentru intregul eveniment sau pentru fiecare serviciu in parte, iar dumneavoastra achitati un avans, un singur avans pentru intregul pachet de servicii. Daca aveti nevoie de informatii sau firma doreste sa va tina la curent, veti lua legatura cu o singura persoana, care cunoaste toate detaliile evenimentului si va fi alaturi de dumneavoastra pana la finalul evenimentului. Pe langa toate aceste avantaje, dat fiind faptul ca achizitionati toate serviciile dintr-un singur loc, veti beneficia si de un discount pentru pachetul de servicii achizitionat sau bonusuri importante.
Season Events Constanta este un exemplu in acest domeniu pentru Constanta! Este o firma de organizari evenimente ce realizeaza evenimente in tot judetul Constanta, avand o agenda ce cuprinde evenimente in toate orasele si statiunile de la malul Marii Negre: Mangalia, Eforie, Saturn, Navodari, dar si in alte orase Cernavoda, Techirghiol, Medgidia, Murfatlar. Tulcea si Babadag au apelat deasemenea la serviciile acestei firme, chiar si in judetul Calarasi si Ialomita au fost realizate evenimente cu succes. In concluzie este o firma de organizari evenimente pentru zona sud-estica a tarii, avand o experienta de aproape 10 ani in domeniu, doreste sa-si extinda activitatea la nivel national, in anii ce urmeaza.
Organizarea unei nunti este foarte complexa, fiind vorba de doua persoane, care uneori este posibil sa-si doreasca lucruri diferite. Consultantii unei firme de organizari evenimente trebuie sa discute cu acestia si sa ajunga la un punct comun in tot ceea ce priveste evenimentul, astfel incat ambele parti sa fie multumite. La fel si in cazul unui botez, este vorba de ambii parinti ce trebuie sa gaseasca impreuna solutii si idei pentru a crea cel mai frumos eveniment. Season Events Constanta se ocupa de evenimente precum nunti si botezuri si va pune la dispozitie consultanta si recomndari pentru alegerea serviciilor: modele de invitatii si marturii, decoratiuni din baloane sau aranjamente florale pentru restaurant, pentru mese, pentru masini sau pentru biserica, candy bar personalizat, tort tematic si lumanari pentru nunta si botez. Daca alegerea acestor detalii este dificila, in cazul alegerii momentelor artistice este o munca mai placuta, fiind vorba de momentele de entartainment ce pot cuprinde: dansuri populare, dansuri tip cabaret, dans oriental sau orice alta coregrafie. In astfel de momente speciale cum este o nunta sau un botez, un moment simbolic poate fi eliberarea porumbeilor albi sau Pinata - un joc mexican ce aduce noroc!
Evenimentele corporate, conferinte, simpozione, work-shopuri sau petrecerile corporate in Constanta solicita o atentie deosebita, fiind vorba de mai multe tipuri de servicii. Season Events Constanta pleaca de la conceptul evenimentului si gaseste cele mai bune solutii in functie de bugetul alocat evenimentului. Se ocupa de gasirea locatiei perfecte, trimiterea invitatiilor, transport, cazare invitati, logistica locatiei (aranjamente, decoratiuni, sonorizarea, videoproiectie), materiale informative, consumabile, catering si bauturi dar si de organizarea petrecerilor corporate cu momente artistice si cadouri personalizate.
Cand vine vorba de o aniversare sau o petrecere pentru copii, lucrurile sunt putin mai simple, dar tot sunt suficient de multe detalii ce trebuie stabilite. Season Events a organizat sute de petreceri pentru copii pana la cel mai mic detaliu. Programul de animatie este foarte important la o petrecere pentru copii Constanta, iar Season Events are animatori ce pot intra in pielea tuturor personajelor iubite de copii: Minnie si Mickey Mouse, toate printese Disney, Rapunzel, Cenusarea, Belle, Aurora, Elsa si Anna din Frozen dar si alte personaje din desenele animate. Animatorii vin cu baloane, jocuri si concursuri si ii picteaza pe copii pe fata. Baloanele nu trebuie sa lipseasca de la o petrecere pentru copii si puteti alege, baloane cu aer, baloane cu heliu, balon Jumbo sau baloane din folie cu personaje. Accesoriile pentru petreceri copii sunt cu toate personajele posibile si gasiti: farfurii, pahare, servetele, fata de masa, coifuri si paie tematice. Momentul tortului este unul memorabil mai ales cand tortul este unul special, personalizat cu ceea ce-i place fiecarui copil - personajul sau desenul animat preferat! Iar un candy bar tematic va completa distractia petrecerii cu briose, minibriose, minitarte, cake-pops, minieclere, acadele, bomboane, jeleuri, bezele si multe alte prajituri asezate intr-un decor tematic cu banner, baloane si alte decoratiuni.
In concluzie, pentru organizarea unui eveniment, fie el nunta, botez, eveniment corporat, petrecere privata, majorat, aniversare, banchet sau petrecere pentru copii sunt o multime de servicii de achizitionat, iar cel mai simplu mod pentru a stabili aceste servicii este sa apelati la o firma de organizari evenimente. Season Events Constanta, are un sediu de lucru in Constanta si va asteapta sa-i contactati pentru orice serviciu aveti nevoie sau pentru organizarea unui eveniment! Contact 0762649069 https: //www.facebook.com/seasoneventsconstanta

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: nespecificata

Cuvinte cheie

organizare evenimente

Statistici

Data stire: 07 Mar 2016
Data adaugarii: 07 Mar 2016, ora 12:29
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 675 din total vizualizari: 675
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.