Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: All Included Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra. All Included...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Fumul greu pentru dansul mirilor doar la All Included Events Constanta

Articol: Fumul greu pentru dansul mirilor doar la All Included Events Constanta

22 september 2016, articol adaugat la 22 september 2016, ora 16:49

All Included Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra. All Included Constanta organizeaza orice tip de eveniment de la A la Z, fie el petrecere (petrecere privata, zi de nastere sau de nume), aniversare sau aniversari, petreceri pentru copii, evenimente corporate, petreceri private, coktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, sarbatori legale si religioase, congres, meeting.
Cand vine vorba de organizarea unei nunti, cel mai important lucru pentru noi este discutia cu cei doi indragostiti, in care ne vom cunoaste si vom afla exact ce isi doresc pentru nunta lor ideala iar noi vom gasi cele mai bune variante si ii vom ajuta cu idei pentru a crea impreuna un eveniment unic, care sa-i reprezinte si la care toate lumea sa se simta excelent! Organizam nunti tematice: tema romantica, tema marina sau nunti in culorile alese de miri. Ne ocupam de la invitatii si marturii, fotograf si aranjamente pana la momentele artistice din cadrul petrecerii. Dansul oriental este cea mai intalnita surpriza la o nunta, este o surpriza pentru mire, dar si pentru nas, iar momentul va cuprinde toti invitatii si ii va aduce pe ritmuri orientale direct pe ringul de dans. Coregrafiile diverse de dans tiganesc, can-can sau brazilian, sunt realizate de 3 sau 4 dansatoare profesioniste ce vor face spectacol si vor antrena dansatorii pe ringul de dans.
Dansul mirilor este momentul culminant al intregului eveniment, cel mult asteptat si plin de emotie. Pentru ca dansul mirilor sa fie invaluit in emotie si mister va oferim pachetul cu fum greu. Fumul greu obtinut din gheata carbonica este produs de o masina numita masina de fum greu. Fumul greu are o densitate mai mare decat cea a aerului din incapare si ca urmare nu se ridica, ramane la sol formand o patura de fum asemenea unui nor. Aceasta masina de fum este des intalnita la evenimentele importante, la nunti se poate folosi pentru dansul mirilor, astfel se creaza un moment special al dansului, parca cei doi miri se afla pe un nor. In cazul altor evenimente acest fum greu poate fi adus la momentul tortului sau la momentele artistice deosebite.
Orice eveniment organizati si aveti nevoie de o firma specializata in domeniu, noi va stam la dispozitie cu servicii pentru evenimente Constanta, puteti achizitiona unul sau mai multe servcii, iar la pachetele promotionale puteti beneficia de un discount sau Bonus-uri pentru eveniment. Contact: tel. 0728955745 sau pe site-ul http://www.allincluded.ro

Autor, Sursa

Autor: All Included
Sursa: nespecificata

Cuvinte cheie

fum greu constanta, fum greu dans miri

Statistici

Data articol: 22 Sep 2016
Data adaugarii: 22 Sep 2016, ora 16:49
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 758 din total vizualizari: 758
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.