Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Desi in societatea in care traim se incurajeaza tot mai mult diversitatea, explorarea personala, libertatea de exprimare si acceptarea diferitelor puncte de vedere, exista inca persoane cu conceptii invechite, care nu privesc cu ochi buni industria videochatului, desi este un domeniu...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cum gestionezi situatia cand cei dragi afla ca esti model de videochat

Articol: Cum gestionezi situatia cand cei dragi afla ca esti model de videochat

09 august 2017, articol adaugat la 09 august 2017, ora 13:56

Desi in societatea in care traim se incurajeaza tot mai mult diversitatea, explorarea personala, libertatea de exprimare si acceptarea diferitelor puncte de vedere, exista inca persoane cu conceptii invechite, care nu privesc cu ochi buni industria videochatului, desi este un domeniu legal de foarte mult timp. Tocmai de aceea nu este de mirare faptul ca multe modele de videochat incearca isi ascunda ocupatia si fac tot posibilul ca cei dragi sa nu afle acest detaliu.

Unele dintre modelele de videochat sunt atat de stresate de acest aspect, incat isi pierd motivatia si nu-si mai ating obiectivele financiare.

La Studio20, oferim confidentialitate maxima si nu exista riscul ca familia sau prietenii sa afle cu ce te ocupi decat daca le spui chiar tu. In rest, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece numele tau real nu va aparea decat in actele de angajare, iar tu vei activa pe site-urile de videochat folosind un pseudonim ales chiar de tine.

In cazul in care se intampla, totusi, ca cei dragi sa afle cu ce te ocupi, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa depasesti mai usor aceasta situatie:

1. In cazul in care afla parintii ca esti model de videochat.

Aceasta nu este o situatie ideala, mai ales in cazul in care nu sunt prea dezinvolti sau deschisi catre lucruri noi. Exista, totusi, modalitati prin care poti diminua gravitatea discutiei. Fa-i sa inteleaga ca jobul de model de videochat nu este asa cum au vazut ei la televizor sau in ziare. Din contra, este un job dificil, unde nu castigi bani din nuditate, ci din faptul ca esti o buna ascultatoare, o prietena de nadejde si o confidenta. Explica-le ca ocupatia ta consta in a vorbi online cu alte persoane, timp in care le asculti, le dai sfaturi cu privire la problemele lor si le ajuti sa vada viata intr-o nota mai pozitiva.

De asemenea, daca lucrezi ca model de videochat la un studio care este in deplina legalitate, spune-le faptul ca jobul tau nu raneste pe nimeni si ca platesti taxele la zi, intocmai ca orice alt angajat. Daca faci videochat adult, nu le comunica acest detaliu, deoarece este posibil sa nu primeasca usor aceasta veste.

Insista pe ideea ca jobul ca model de videochat te ajuta sa fii independenta financiar si, de ce nu, sa ii ajuti si pe ei cu bani. Totodata, banii pe care ii castigi pot fi folositi pentru a incepe o afacere de familie, pentru a-ti cumpara un apartament, o masina si pentru a asigura tuturor (adica tie si lor) un viitor bun, lucru care, avand un job mediocru, nu ai fi putut sa il faci prea curand.

2. In cazul in care afla iubitul ca esti model de videochat.

Ideal ar fi ca iubitul tau sa stie de la inceput care este ocupatia ta, nu sa afle din diverse surse. Increderea este foarte importanta intr-o relatie si, cu cat ii spui mai devreme, cu atat mai bine.

Daca este o relatie relativ noua, spune-i doar dupa ce te asiguri ca este o persoana onesta, care nu va folosi acest lucru impotriva ta.

In cazul in care ai o relatie de durata si el afla ca esti model de videochat, exista multe moduri in care poate reactiona, niciunul prea pozitiv. Desigur, nu ai nevoie de aprobarea nimanui, deoarece esti o femeie independenta, stapana pe viata ta. Insa trebuie sa intelegi faptul ca nu e usor, mai ales ca barbat, sa afli ca iubita ta este model de videochat. Explica-i pas cu pas ce presupune meseria aceasta si acorda-i timp sa proceseze toate informatiile. Ofera-i calm toate lamuririle pe care ti le cere si fii rabdatoare cu el. Intr-un final, poate va intelege motivele tale si te va sustine in continuare.

3. In cazul in care afla prietenii ca esti model de videochat.

Daca acestia afla ca esti model de videochat si iti sunt cu adevarat prieteni, te vor intreba daca este adevarat, vor dori sa stie mai multe despre ce presupune acest job si vor fi mereu alaturi de tine. Totusi, oamenii sunt diferiti si proceseaza informatiile noi in ritmul lor. De aceea, ofera-le un ragaz sa inteleaga ce inseamna sa fii model de videochat. Suntem siguri ca vor fi intelegatori si ca te vor sustine in tot ceea ce faci!

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Model de videochat

Cuvinte cheie

model de videochat, videochat, studio 20

Statistici

Data articol: 09 Aug 2017
Data adaugarii: 09 Aug 2017, ora 13:56
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 900 din total vizualizari: 900
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.