Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Esti tanara, ambitioasa si iti doresti un job pe masura? Vrei sa faci bani care sa te ajute sa fii in totalitate independenta? Daca te gandesti sa faci video chat, trebuie sa afli cateva informatii despre ce presupune acest domeniu de activitate, inca neinteles in Romania. In primul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

De ce sa te angajezi ca model de video chat la Studio20

Stire: De ce sa te angajezi ca model de video chat la Studio20

02 february 2017, stire adaugata la 02 february 2017, ora 10:43

Esti tanara, ambitioasa si iti doresti un job pe masura? Vrei sa faci bani care sa te ajute sa fii in totalitate independenta? Daca te gandesti sa faci video chat, trebuie sa afli cateva informatii despre ce presupune acest domeniu de activitate, inca neinteles in Romania.

In primul rand, activitatea de video chat este legala in Romania, inca din anul 2003, conform legii 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea nr. 496/2004. Cu alte cuvinte, atunci cand te angajezi la un studio de video chat legal, vei beneficia de contract de "artist-interpret", in care toate castigurile sunt raportate catre stat si pentru care se platesc taxele si impozitele aferente. Studio20, cel mai mare studio de videochat din lume, este printre putinele studiouri de video chat care respecta in totalitate legea, oferindu-le modelelor sale contracte de munca legale, pe care le semneaza inca din prima zi si primesc propriul exemplar.

Ca sa faci video chat, trebuie sa fii majora. Un studio legal, asa cum este Studio20, angajeaza doar modele de peste 18 ani, mai ales ca este un domeniu de activitate care se adreseaza exclusiv adultilor. In plus, fata de alte studiouri de videochat, odata ce aplici pentru angajarea la Studio20 vei beneficia de cel mai bun training, de o sedinta foto gratuita, sfaturi de make-up si consiliere de imagine, la care trebuie sa adaugam camere de lucru realizate cu mare atentie la decoruri. Fiecare camera pentru video chat este unica, astfel incat aceasta sa raspunda cerintelor clientilor virtuali.

La fel de important de mentionat este faptul ca nu trebuie sa arati 90-60-90 pentru a lucra in video chat, ci doar sa fii o persoana volubila, sociabila si comunicativa, dar atenta la imaginea ei. Daca pragul minim pentru videochat este de 18 ani, in principiu, nu exista limita maxima de varsta. In studiourile noastre de video chat avem colege cu varsta de 35 de ani, dar care arata si se simt exact ca la 20. Pana la urma, doar atitudinea conteaza. Iar daca esti atenta la sfaturile si indrumarile noastre si mai esti si serioasa, cu siguranta vei face cariera alaturi de noi.

La oricare din studiourile noastre de video chat, programul este flexibil (iti poti stabili programul de pe o saptamana pe cealalta), in limita a 8 ore de munca, pentru ca doar asa poti obtine recunoasterea profesionala si independenta financiara la care ai visat. Adica, muncesti 8 ore, in turele pe care tu le alegi: de dimineata (06.00 -14.00), in tura de dupa-amiaza (14.00 - 22.00) sau in tura de noapte (22.00 - 06.00), timp de 5 zile pe saptamana.

Insa acum ajungem si la cel mai important capitol pentru tine - castigurile din videochat. Spre deosebire de videochatul de acasa, video chatul de la studio iti ofera si avantaje profesionale, precum training, initiere in tainele seductiei, make-up profesional, imbracaminte cu adevarat unica, un cadru intim. De serviciile oferite de Studio20 s-au bucurat foarte multe dintre modele, care acum castiga premii internationale la festivalurile de profil. Astfel, daca inainte de un training realizat la cele mai inalte standarde, un model castiga aproape 1.000 de dolari, dupa parcurgerea lui, suma poate ajunge si la 10.000 de dolari pe luna.

Un alt avantaj de a lucra la un studio de video chat, precum Studio20, il reprezinta confidentialitatea. Suntem foarte stricti in acest sens, iar toate modelele noastre primesc un nickname pe care noi nu il vom dezvalui niciodata.

In plus, facand video chat la Studio20, unde suntem ca o familie, daca ai probleme cu unul sau mai multi membri ai site-urilor de video chat, poti sa iesi oricand de pe ele sau poti bloca sau ignora un user care te hartuieste. Suntem singurul studio de video chat la care punem foarte multa atentie pe siguranta modelelor noastre. Vrem ca ele sa se simta bine, confortabil si in siguranta pentru ca motto-ul nostru este "excelam impreuna".

In speranta ca am raspuns la intrebarile tale, te asteptam pe site sau sa aplici pentru angajari in videochat la oricare din studiourile noastre din Bucuresti si din tara, pe adresa angajari@studio20.

Autor, Sursa

Autor: Studio20
Sursa: Video chat

Cuvinte cheie

videochat, angajari videochat, studio20, video chat, model videochat

Statistici

Data stire: 02 Feb 2017
Data adaugarii: 02 Feb 2017, ora 10:43
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 988 din total vizualizari: 988
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.