Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca ai pana in 35 de ani, cu siguranta ai avut norocul ca in copilarie sa beneficiezi de un calculator. Acesta te-a ajutat in primul rand sa iti petreci timpul liber, prin intermediul jocurilor, al navigarii pe Internet si al programelor de tip messenger, dar poate a fost util si atunci...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Ce trebuie sa stii cand cauti calculatoare second hand pentru parintii tai?

Articol: Ce trebuie sa stii cand cauti calculatoare second hand pentru parintii tai?

24 october 2018, articol adaugat la 24 october 2018, ora 13:27

Daca ai pana in 35 de ani, cu siguranta ai avut norocul ca in copilarie sa beneficiezi de un calculator. Acesta te-a ajutat in primul rand sa iti petreci timpul liber, prin intermediul jocurilor, al navigarii pe Internet si al programelor de tip messenger, dar poate a fost util si atunci cand ai avut de realizat o tema pentru scoala, fie ca e vorba de tiparirea unui comentariu la limba romana sau de realizarea unei prezentari in PowerPoint.

Pe de alta parte, parintii tai nu au avut aceasta sansa. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa fie reticenti la tehnologie, intrucat un PC poate fi de folos oricui, chiar si unei persoane mai in varsta. Spre exemplu, ei il pot folosi pentru a comunica pe Skype cu rudele stabilite in strainatate sau pentru a vedea pe Facebook fotografiile pe care le postezi tu alaturi de familie. De asemenea, cand fiul sau fiica ta va merge in vizita la bunici, cu siguranta va intreba daca exista un calculator.

Prin urmare, daca a sosit vremea sa le cumperi parintilor tai un astfel de dispozitiv, iti recomandam sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

1. Nu neglija piata de calculatoare second hand. Desi in Romania echipamentele SH sunt inca privite cu scepticism, fiind asociate cu termeni precum "invechit" sau "neperformant", adevarul este cu totul altul. In Occident, calculatoarele second hand sunt la mare cautare, deoarece ofera cumparatorilor cel mai bun raport calitate-pret disponibil pe piata.

Totusi, pentru a fi sigur ca o asemenea achizitie este una rentabila si cu o durata de viata indelungata, trebuie sa te orientezi catre un furnizor de echipamente IT experimentat si numai cu recenzii pozitive din partea clientilor. Spre exemplu, la Interlink gasesti sute de modele de calculatoare second hand, exclusiv de la producatori renumiti precum Acer, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM sau Lenovo.

2. Stabileste pentru ce va fi folosit PC-ul. Inainte de a te decide asupra modelului pe care vrei sa il achizitionezi, stabileste cu exactitate pentru ce va fi folosit. Daca parintii tai il vor utiliza numai pentru a naviga pe Internet, a vizualiza fotografii si a comunica pe Skype sau messenger, nu este nevoie de calculatoare second hand cu o configuratie foarte puternica. Poti opta pentru un PC cu performante medii, care cu siguranta va face fata cu brio acestor cerinte.

3. Achizitioneaza o licenta Windows. In momentul in care stabilesti cu ce sistem de operare sa fie dotate calculatoarele second hand, recomandarea noastra este sa te orientezi catre Windows. Acesta este cel mai utilizat la nivel mondial, deoarece este foarte intuitiv si un numar foarte mare de aplicatii sunt compatibile cu el.

Iata in continuare care este oferta Interlink de calculatoare second hand, dar si ce avantaje obtii daca apelezi la acest furnizor de echipamente IT:

- 144 de modele dotate cu procesor Intel, capacitate HDD intre 40 GB si 2 TB, memorie RAM intre 512 MB si 64 GB;

- garantie standard de 12 Luni (care poate fi prelungita pana la 5 ani), transport gratuit la comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei, livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara, drept de retur in 60 de zile.

Autor, Sursa

Autor: Interlink
Sursa: Calculatoare second hand

Cuvinte cheie

calculatoare second hand

Statistici

Data articol: 24 Oct 2018
Data adaugarii: 24 Oct 2018, ora 13:27
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 768 din total vizualizari: 768
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.