Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: SEO este o componenta cheie a marketingul online adoptata de multe companii astazi pentru a creste brand awareness-ul, a obtine trafic targetat si a construi relatii de durata cu clientii. Desi beneficiile serviciilor de SEO de calitate sunt clare, atunci cand vine vorba de costuri...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cat ar trebui sa cheltuiti pe servicii SEO

Articol: Cat ar trebui sa cheltuiti pe servicii SEO

22 august 2017, articol adaugat la 22 august 2017, ora 09:34

SEO este o componenta cheie a marketingul online adoptata de multe companii astazi pentru a creste brand awareness-ul, a obtine trafic targetat si a construi relatii de durata cu clientii. Desi beneficiile serviciilor de SEO de calitate sunt clare, atunci cand vine vorba de costuri acestea pot varia foarte mult in functie de agentia contractata si de targeturile stabilite. Pentru a stii cat ar trebui sa investiti in servicii de SEO, trebuie sa intelegeti in primul rand ce modele de plata folosesc agentiile SEO:

1. Plata lunara - clientii platesc lunar o suma prestabilita, pentru anumite servicii SEO; acesta este cel mai des intalnit model de plata, deoarece aduce cel mai mare ROI (return of investment); daca se alege acest model, agentiile SEO trimit in fiecare luna un raport in care precizeaza ce imbunatatiri au adus site-ului, ce comunicate de presa si alte materiale au scris, precum si date legate de link building, keyword research si optimizare.

2. Preturi fixe pentru fiecare serviciu in parte - majoritatea agentiilor ofera diverse servicii de SEO la preturi fixe, cum ar fi spre exemplu un audit al site-ului, in urma caruia se pot determina punctele forte si punctele slabe ale acestuia.

3. Plata pe proiect - acesta este un model de plata similar cu cel de mai sus, doar ca fiecare proiect este personalizat in functie de specificul business-ului clientului.

4. Plata pe ora de consultanta - in acest model, clientii platesc pentru fiecare ora de consultanta.



Chiar daca serviciile SEO sunt esentiale pentru orice business, trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand alegeti agentia cu care lucrati, deoarece exista multe companii care practica tehnici indoielnice care va pot aduce o penalizare a site-ului. Nu ar trebui sa lucrati cu o agentie de SEO care va promite urmatoarele lucruri:

1. Garantii - nicio agentie SEO redutabila nu va poate oferi garantii, din cauza caracterului schimbator al acestui domeniu.

2. Rezultate imediate - in general, se poate ajunge rapid in primele pozitii in Google doar prin practici indoielnice, care se vor dovedi daunatoare pe termen lung; revenirea dupa o eventuala penalizare de catre Google ar putea dura luni intregi.

3. Locul 1 pe Google - este o promisiune care suna foarte bine, insa nicio agentie care ofera servicii SEO profesionale nu va poate garanta aceasta pozitie.

4. Costuri reduse - cand vine vorba de servicii SEO, nu trebuie sa cautati cele mai mici preturi, ci un raport bun calitate-pret, adica servicii de calitate la pretul corect.



In momentul in care va decideti sa angajati pentru servicii SEO o agentie specializata, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte esentiale:

1. Rezultatele serviciilor de SEO se vad in timp - investitia in SEO este una pe termen lung, iar de obicei rezultatele vizibile apar abia dupa cateva luni, motiv pentru care este recomandat un contract pe o perioada mai lunga de timp, cu plata lunara.

2. SEO se schimba, la fel si pozitiile business-ului in Google - SEO este un domeniu foarte dinamic, iar in mediul online numarul competitorilor este foarte mare, motiv pentru care serviciile de SEO de slaba calitate nu functioneaza pe termen lung, fiind nevoie de o monitorizare constanta.

3. SEO este esential - practic, daca oamenii nu gasesc site-ul dvs., atunci nici nu mai are rost sa aveti unul. Toti posesorii de business-uri online trebuie sa inteleaga ca SEO este esential si, dupa cum am mentionat mai sus, nu se pune problema "daca" businessul dvs. are nevoie de SEO, ci "cat" sa investiti in astfel de servicii.

4. Cea mai buna solutie este alegerea unei agentii SEO profesioniste - multi antreprenori online se gandesc sa faca SEO pe cont propriu pentru businessul lor, insa eficienta unei strategii SEO elaborata in "bucataria interna" nu se compara cu serviciile SEO oferite de o agentie redutabila, cu experienta in domeniu.

Pentru majoritatea business-urilor de astazi, serviciile SEO reprezinta intrumentul de marketing cu cel mai bun ROI, beneficiile sale depasindu-le cu mult pe cele ale altor tehnici de marketing (brosuri, reclame la tv, reclame online etc). Asadar, decizia este in mainile antreprenorilor online, insa sfatul nostru este sa apelati la o agentie profesionista, care ofera servicii SEO de calitate.

Autor, Sursa

Autor: IAgency
Sursa: Servicii seo

Cuvinte cheie

servicii seo

Etichete

Statistici

Data articol: 22 Aug 2017
Data adaugarii: 22 Aug 2017, ora 09:34
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1049 din total vizualizari: 1049
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.