Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Exista costume de baie si costume de baie, dar nu fiecare model in parte se potriveste oricarui tip de silueta. Sutiene triunghi, balconette sau bandeau; chiloti cu talie inalta, brazilieni sau clasici; imprimeuri cat mai extravagante, culori puternice si decupaje indraznete. Toate...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16438)

Tu stii ce costume de baie sa porti in functie de silueta?

Articol: Tu stii ce costume de baie sa porti in functie de silueta?

21 june 2018, articol adaugat la 21 june 2018, ora 13:36

Exista costume de baie si costume de baie, dar nu fiecare model in parte se potriveste oricarui tip de silueta. Sutiene triunghi, balconette sau bandeau; chiloti cu talie inalta, brazilieni sau clasici; imprimeuri cat mai extravagante, culori puternice si decupaje indraznete. Toate aceste modele de costume de baie pot induce in eroare pe oricine. De aceea, foarte multe femei nu stiu sa faca alegerea potrivita astfel incat sa isi puna in evidenta silueta.

Invata sa alegi cele mai potrivite costume de baie si pregateste-te pentru aceasta vara ca o adevarata maestra! Ca un sfat general, specialistii ne recomanda sa incepem prin a ne accentua calitatile corpului si a masca defectele. Iata ce trebuie sa purtam in functie de fiecare tip de silueta in parte!

• Daca ai o silueta bine echilibrata, in forma de clepsidra (soldurile si umerii au aproximativ aceeasi dimensiune, iar talia este mai subtire), poti sa alegi orice model. De la clasicele costume de baie cu sutienul triunghi si pana la bikinii cu imprimeuri indraznete - poti sa porti orice iti doresti, pentru ca vei arata superb in orice scenariu.

• Daca esti mignona, incearca sa iti alungesti vizual silueta. De exemplu, poarta un slip care se leaga cu funii in parti.

• Pentru femeile cu sanii mici sunt potrivite costumele de baie cu talie inalta si extra sustinere in partea de sus. Daca acest lucru te ajuta sa te simti mai confortabil, poti chiar sa alegi un model cu push-up. Nimeni nu te va judeca pentru faptul ca ai vrut sa adaugi extra volum in zona sanilor!

• Daca esti voluptoasa si inalta, permite-ti sa te joci. Combina piese din diferite costume de baie si creeaza un joc de texturi, culori si imprimeuri. Evita, insa, sutienele de tip bandeau care iti vor aplatiza bustul.

• Ai un corp atletic, iar formele tale nu sunt foarte bine accentuate? Ai atat de multe variante care iti pot pune corpul in evidenta! De exemplu, poti alege un body cu decupaje adanci pe solduri, care sa creeze iluzia ca soldurile si bustul sunt mai mari. De asemenea, poti opta pentru costume de baie sport, precum bustierele.

• Daca ai forme generoase, pune-ti in evidenta corpul purtand costume de baie cu multe sireturi si benzi. Opteaza pentru detalii oblice sau in zig-zag pentru ca formele tale sa arate chiar si mai spectaculos. De asemenea, iti recomandam sa renunti la ideea de imprimeu si sa adopti o singura culoare, pentru a nu adauga mai mult volum siluetei tale. Mai mult decat atat, secretul consta in a alege marimea potrivita! Pune accent pe umeri si linia gatului si opteaza pentru un sutien triunghi fara burete.

Acum ca stii cum sa alegi cele mai potrivite costume de baie pentru silueta ta, este momentul sa dai startul unei noi sesiuni de shopping! Gasesti cele mai cool modele in magazinul online Bogas.ro.

Autor, Sursa

Autor: Bogas.ro
Sursa: Costume de baie

Cuvinte cheie

costume de baie, bogas

Etichete

Statistici

Data articol: 21 Jun 2018
Data adaugarii: 21 Jun 2018, ora 13:36
Ultima actualizare: 21 Jun 2018, ora 13:37
Vizualizari in ultimele 30 zile: 3912 din total vizualizari: 3912
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.