Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In fiecare zi ai prilejul sa faci un cadou care sa aduca un zambet pe buze. Iar GadgetWorld, magazin online de cadouri si gadgeturi, are grija sa iti ofere sugestii puternice, la preturi foarte accesibile. Daca intri o data pe site, cu siguranta nu te vei mai satura sa gasesti prilejuri...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Cadouri pentru toata lumea, la pret accesibil, de la GadgetWorld

Articol: Cadouri pentru toata lumea, la pret accesibil, de la GadgetWorld

10 october 2016, articol adaugat la 10 october 2016, ora 14:15

In fiecare zi ai prilejul sa faci un cadou care sa aduca un zambet pe buze. Iar GadgetWorld, magazin online de cadouri si gadgeturi, are grija sa iti ofere sugestii puternice, la preturi foarte accesibile. Daca intri o data pe site, cu siguranta nu te vei mai satura sa gasesti prilejuri de a face cadouri.

Fie ca esti in cautare de cadouri pentru femei, barbati, copii sau corporate, GadgetWorld are cu ce sa te incante.

Pentru cei dornici de cele mai reusite fotografii, GadgetWorld, magazin online de cadouri inteligente, le propune un monopod selfie stick si o lentila de obiectiv iPhone 6. Primul dintre cadouri, monopodul selfie stick, se potriveste oricarui model si marca de telefoane mobile. Butonul de fotografiat este plasat chiar pe maner, iar sistemul de siguranta te asigura ca telefonul nu va cadea din el. Daca tot am mentionat fotografiile, iti mai propunem si o lentila de obiectiv iPhone 6, gadgetul perfect pentru imagini panoramice sau emisferice, realizate cu lentilele Fish Eye.

La 99 de lei, mai avem o baterie externa foarte sic, model 2016 - baterie externa 7800 mAh, de mici dimensiuni. Are doua intrari USB ( 1 A si 2 A) si cantareste doar 229 de grame. Poate incapea lejer intr-un buzunar sau intr-o poseta.

La pretul de 649 de lei, avem disponibile 2 ceasuri inteligente high tech pentru barbati. Primul este un smartwatch Elegant Color Pedometru Senzor Cardiac Bluetooth IP67. Disponibil pe culorile maro si negru, are printre functiile de baza urmatoarele: pedometru, cronometru, ceas cu alarma, efectuarea de apeluri telefonice, sincronizare agenda telefonica, alarma anti-furt, calendar, notificari de pe telefon etc. In plus, iti masoara si pulsul, microfonul elimina zgomotele nedorite, iar display-ul de 1.2 inch este usor de folosit, datorita functiei capacitive single point + gesturi.

Iubitul tau s-a saturat de tastaturile clasice?Atunci achizitioneaza-i aceasta tastatura inedita, cu proiectie laser, din categoria cadouri pentru el. Va fi un gadget extrem de cool si util, mai ales pentru cineva care este obisnuit sa tasteze foarte mult, atat la job, cat si in timpul liber. Acest produs este usor si are dimensiuni mici, asa ca incape in orice buzunar. In plus, il ajuta sa tasteze foarte bine pe intuneric, asa ca este extrem de practic. Nu trebuie decat sa imperecheze tastatura cu proiectie laser cu smartphone-ul sau tableta prin Bluetooth.

Daca vrei sa stii exact cum va fi vremea, cu siguranta ai nevoie de unul din cele mai tari gadgeturi ale momentului - o statie meteo cu ceas si calendar. Iti va arata temperatura si umiditatea din incapere, dar iti va indica si prognoza meteo. In plus, poate fi folosita si pe post de alarma sau calendar.

Pentru elevii creativi, GadgetWorld le vine in sprijin cu alte cadouri back to school, de aceasta data, un kit robot educational solar, 6 in 1, de montat individual. Cu ajutorul acestui kit se pot construi pana la 6 figurine - barcuta, moara de vant, catelusi, avion, papusa, masinuta - toate solare, pentru a invata de la fragede varste cat de important este sa protejam natura si cum ne ajuta energia verde in viata de zi cu zi.

Tot din seria cadouri noi si inovative, iti mai prezentam boxa portabila Swimmer Jr. sau cum ne place noua sa spunem "fratele mai mic al boxei Swimmer Duo". Carcasa versatila din cauciuc si rezistenta la apa, fac din Swimmer Jr o boxa ideala pentru aventurile tale. Bratul flexibil iti ofera posibilitati nelimitate de prindere. In plus, se incarca in doar 2 ore, emite 75 dB si functioneaza prin conectivitate Bluetooth 4.1.

Pentru cadouri de inceput de serviciu, pentru colegul care isi pierde telefonul, ideal este un mini telefon smart GSM Bluetooth, carte de vizita. Are doar 29 de grame si dimensiuni foarte reduse, ceea ce il face ideal pentru copii, atunci cand vrei sa ii contactezi si invers. Acesta suporta Quad Band GSM si conectivitatea Bluetooth si acopera urmatoarele frecvente - 850/900/1800 / 1900MHz. Ecranul OLED luminos si touch-ul receptiv fac din acest dispozitiv un gadget minunat si usor de folosit. Bateria de 320mAh permite o conversatie continua de 2 ore. Mai mult, sigur va starni si curiozitatea celorlalti.

Pentru pasionatii de imagini si filmulete pe TV sau pe smartphone, le-am pregatit un alt gadget din categoria cadouri cool - HDMI Streaming Media Player 2.4G WiFi. Toate fotografiile si filmuletele de pe telefon se pot vedea acum pe TV-ul tau, care nu trebuie neaparat sa fie Smart. Cu alte cuvinte, cu aceasta jucarie nici nu ai nevoie de adaptoare sau alte cabluri de conectare.

Intra pe GadgetWorld si alege acum cele mai cool cadouri din online.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Cadouri

Cuvinte cheie

cadouri, cadouri femei, cadouri barbati, cadouri corporate, gadgetworld, gadgeturi

Statistici

Data articol: 10 Oct 2016
Data adaugarii: 10 Oct 2016, ora 14:15
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 835 din total vizualizari: 835
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.