Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Numele meu este Madalina, am fost model de videochat si ma mandresc cu asta. De ce? Pentru ca am reusit prin munca cinstita sa imi cumpar tot ce mi-am dorit si sa imi deschid si propria afacere. Dupa atatia ani in industria asta, am invatat tot felul de lucruri si am dat de tot felul de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Am lucrat la Studio 20 si iata ce am invatat

Articol: Am lucrat la Studio 20 si iata ce am invatat

, articol adaugat la 26 april 2018, ora 19:37

Numele meu este Madalina, am fost model de videochat si ma mandresc cu asta. De ce? Pentru ca am reusit prin munca cinstita sa imi cumpar tot ce mi-am dorit si sa imi deschid si propria afacere. Dupa atatia ani in industria asta, am invatat tot felul de lucruri si am dat de tot felul de oameni, asa ca m-am gandit sa impartasesc din experienta mea.

Cat am lucrat la Studio 20, primeam tot felul de comentarii pe blogul personal si intrebari de la fete care voiau sa stie ce trebuie sa faca si cum pot castiga si ele multi bani. Tocmai de asta, o sa va povestesc in continuare ce-am invatat eu cat am lucrat pentru Studio 20.

1. Cel mai bine e sa lucrezi la un studio, nu de acasa

Aveam 21 de ani cand m-am apucat de videochat, inainte sa lucrez la Studio 20. Ma saturasem sa fiu intretinuta de parinti. Voiam sa imi iau carnetul, sa imi cumpar o masina de lux, sa calatoresc si sa port haine scumpe si stiam ca parintii mei nu ar fi putut sa imi ofere toate astea din salariul lor mic. Mai mult, voiam sa le asigur si lor un trai fara griji, ca sa le arat cat ii iubesc pentru felul in care m-au crescut.

In cercul meu de prieteni era o fata care se imbraca mereu foarte trendy si numai cu haine scumpe, dar familia ei nu era prea instarita. Toti banuiam ca are vreun "sponsor" mai in varsta. Intr-una din zile, cand eram doar eu cu ea la o cafea, am intrebat-o de unde are bani sa isi cumpere toate lucrurile astea si mi-a raspuns cu zambetul pe buze "pentru ca fac videochat". Am ramas un pic socata, dar dupa cateva minute am inceput sa ii pun tot felul de intrebari: "cat castigi", "cat lucrezi", "ce trebuie sa faci" s.a.m.d. Dupa vreo 2 ore de discutii, m-am hotarat, voiam sa fiu model. Am stat, am cautat pe Internet... pana la urma m-am apucat de una singura acasa si dupa vreo 3 luni in care facusem vreo 500 de dolari, mi-am dat seama ca nu o sa castig prea curand sumele la care visam.

Am cautat pe site-urile de anunturi si am gasit tot felul de oferte care mai de care mai ok. Astfel am dat peste un anunt de la Studio 20. Dupa ce-am citit mai multe pareri de la fete pe forumuri si pe site-ul lor, am mers la interviu si am vazut cu ochii mei ce camere luxoase aveau, ce conditii super. Dupa aia, am vorbit cu un model de acolo, care mi-a povestit care este atmosfera in studio si am zis "Aici e locul potrivit pentru mine!".

Cel mai mult m-a linistit faptul ca lucram legal, ca aveam conditii si camere luxoase cum nu vazusem pe nicaieri si ca aveam mereu alaturi o echipa care sa ma ajute. Niciodata nu am avut probleme cu ei, mi-am primit mereu banii la timp si cursurile de training m-au ajutat sa fiu mai sigura pe mine, pentru ca de fel eram o tipa cam timida. Am reusit sa imi depasesc multe complexe cu ajutorul lor, sa ma maturizez si sa vad ce e cu adevarat important in viata.

2. Fara munca nu-i rasplata

La noi in Romania, oamenii cred ca e simplu sa castigi bani ca model de videochat, ca doar te dezbraci si gata, vin banii. Dar cat timp am lucrat la Studio 20, am invatat ca lucrurile nu stau chiar asa. Ca sa castigi peste 3.000 de dolari pe luna, trebuie sa respecti un program de munca, sa stai macar 40 de ore online pe saptamana si sa fii atenta la ce te invata trainerii.

Daca vii la studio doar cand ai chef si nu iti obisnuiesti fanii cu un program regulat, nu o sa ajungi niciodata sa ai castigurile la care visezi. Pana la urma, videochatul e o meserie ca toate celelalte, unde trebuie sa muncesti ca sa castigi cat vrei, dar se merita. Atunci cand stai in casa ta, pe care ti-ai cumparat-o din munca ta, fara sa mai fie nevoie sa platesti chirie sau sa platesti zeci de ani rate la banci, ai o satisfactie maxima. Te simti implinita si simti ca toate orele pe care le-ai petrecut muncind, renuntand poate la distractie si la timp petrecut cu cei dragi, au meritat din plin.

Totul depinde doar de cat de mult vrei sa reusesti sa ai banii tai si sa iti cumperi tot ce doresti. Daca esti motivata, ambitioasa si serioasa, crede-ma ca rezultatele nu vor intarzia sa apara, iti garantez! Eu cat am lucrat la Studio 20, am reusit sa imi cumpar propria casa si masina cu banii jos, din munca mea. Si mi-am ajutat parintii sa duca un trai fara griji materiale.

3. Nu conteaza ce spune lumea, important e ce ai in portofel

Oamenii din ziua de astazi au o parere gresita despre videochat si despre ce facem noi, modelele, atunci cand lucram la studio. Au impresia ca nu avem principii si ca tot ce facem noi aici e imoral. Nimic mai gresit! Daca ar sti ce inseamna sa fii model si cat efort trebuie sa depui ca sa castigi cat vrei, nu ar mai gandi asa.

In primul rand, un model poarta conversatii cu oameni din intreaga lume. Multi dintre cei care intra pe chat cu noi sunt barbati singuri, stresati, care vor doar sa se relaxeze si sa fie ascultati si intelesi. Tocmai de asta, trebuie sa fii o persoana pozitiva, sa le zambesti mereu, sa le dai o stare buna si sa ii faci sa se simta bine cand vorbesc cu tine. Trebuie sa le fii prietena, uneori iubita virtuala, dar si persoana de incredere, careia sa poata sa ii spuna orice. Dupa aceea abia discutam despre calitatile tale fizice, care sunt importante, dar nu atat de importante ca personalitatea.

Cunosc personal cazuri in care modelele au salvat casnicii, au reunit familii sau au scos persoane din depresie, asa ca mi se pare ciudat cand aud ce parere au oamenii despre videochat.

Cat am lucrat la Studio 20, am inteles ca lumea te va judeca indiferent ce meserie ai. Asa ca cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci este sa te gandesti bine atunci cand vrei sa te apuci de meseria asta, sa alegi un studio serios, sa iti respecti programul si sa faci mereu cu placere ce faci. Doar asa vei reusi sa faci multi bani.

Atata timp cat lucrezi legal si iti platesti taxele la stat, nu faci vreun rau nimanui si iti castigi painea cinstit. E alegerea ta cui vrei sa spui cu ce te ocupi si cui nu. Dar sfatul meu e sa nu te ascunzi de persoanele dragi.. pana la urma, te vor intelege si daca nu, asta e.. in fond e viata ta si esti libera sa ti-o traiesti asa cum vrei, fara grija zilei de maine.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Am lucrat la Studio 20

Cuvinte cheie

am lucrat la studio 20

Statistici

Data articol:
Data adaugarii: 26 Apr 2018, ora 19:37
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 610 din total vizualizari: 610
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.